Hun har en kjæreste? 12 Sneaky skilt Hun er bare flørting for moro skyld

Innholdsfortegnelse:

Hun har en kjæreste? 12 Sneaky skilt Hun er bare flørting for moro skyld
Hun har en kjæreste? 12 Sneaky skilt Hun er bare flørting for moro skyld

Video: Hun har en kjæreste? 12 Sneaky skilt Hun er bare flørting for moro skyld

Video: Hun har en kjæreste? 12 Sneaky skilt Hun er bare flørting for moro skyld
Video: Какого числа от 1 до 31, родился человек, такая у него и вся жизнь 2023, September
Anonim

Du har øye med denne jenta, kanskje du snakker litt, men du er ikke sikker på om du skal ta et trekk. Kanskje hun har en kjæreste. Slik forteller du det.

Ah, ja, det onde datingspillet. Du vet hvor mange ganger jeg har flørt med en fyr på klubben for bare å finne ut en time senere, har han en kjæreste? Jeg tilbrakte all den tiden der, engasjert i samtale, og egentlig tenkte dette ville gå et sted. Men nei, i stedet, prøvde denne fyren bare å fylle sitt ego, se om han fortsatt "har det." Hvis det har skjedd med deg med en jente du er interessert i, har vi deg tilbake med tips for å vite om hun har en kjæreste eller ikke.

Hvordan å fortelle om hun har en kjæreste

Vi har alle vært der. Jo, kanskje jeg burde ha visst at han ble tatt ved å se på noen av advarselsskiltene, men det gjorde jeg ikke. Hvorfor? Fordi jeg ikke trodde folk fortsatt spilte disse typer spill. [Les: Hvordan fortelle om en jente har en kjæreste uten å spørre henne direkte]

Så, hør, ikke la noen jente leke med deg mens hun daterer noen andre. Fang det med en gang og kutt ledningen. De kan ikke ha sin kake og spise den også.

Du kan ikke kaste bort tiden din med en jente som stryker deg når hun allerede har en fyr hjemme.

# 1 Du føler det. Det er denne intuisjonen du har, du føler bare når noe ikke er riktig. Hvis du føler at det er noe med henne, følg den intuisjonen fordi du ikke er feil. Så, hvis du føler det, er det sannsynligvis sant. [Les: 15 tegn på at hun bare leder deg og tar deg ingen steder]

# 2 Hun holder litt avstand. Hun kan være flørtende med deg, men hun er ikke over deg. Hun berører deg ikke, og når du danser for nær, trekker hun seg litt tilbake. Det var slik jeg fant ut en mann hadde en kjæreste. Han begynte å danse med meg, og da han kom seg, støttet han seg.

# 3 Se på fingrene. Dette er enkelt. Har hun på seg en ring? I så fall, ikke bry deg om å kaste bort tiden din, hun er utenfor bare å ha en kjæreste. Hun forbereder seg på å gå ned midtgangen snart. Så sjekk disse fingrene grundig for alt skinnende.

# 4 Sosiale medier. Hvis du får henne Instagram eller Facebook, sparer du mye tid. Det viser på hennes sosiale medier hvis hun er i et forhold eller ikke. Hvis hun ikke legger et bilde av kjæresten sin på sosiale medier, vel, ville jeg være mistenksom på at hun var en snyder. Hun skjuler ham for en grunn. [Les: Den komplette, ikke-mislykkede veiledningen for å stjele en annen fyrs kjæreste]

# 5 Hun er ikke oppmerksom på gutta. Kvinner i lykkelige forhold pleier ikke å bruke tiden på å se på andre menn. Jo, det kan de se, men de har ikke så sulten i øynene. De trenger ikke en mann fordi de allerede har en.

# 6 Hun viser ikke engasjement. Du ba henne om å se en film med deg og hennes svar var mindre enn spennende. Hvis hun ikke styrker noen dato med deg, er det et ganske godt tegn noe er oppe. Det kan være at hun bare ikke er interessert i deg, eller at hun er nervøs for å møte deg utenfor samtalen du har.

# 7 Hun svarer ikke på tekstene dine. Hvis hun ikke svarer på dine meldinger, vel, er hun ikke interessert. Visst, du har kanskje slått den av, men hun kan ikke se deg. Jeg mener, hun kan, men hun vil ikke fordi hun har en kjæreste. Det er sannsynligvis bedre på denne måten, du vil ikke at han skal ringe deg. [Les: 11 realistiske grunner hun svarer ikke på teksten dine]

# 8 Hun går ikke ut med venner mye. Nå avhenger dette av hvor du møtte henne. Men hvis vennene hennes er vanlige i baren din, og dette er første gang du ser henne, er det sannsynligvis en grunn til hvorfor. Kanskje hun jobber rare skift eller kanskje hun alltid er med kjæresten sin. Jenter i relasjoner pleier å være fattige på å se sine venner i person.

# 9 Hun er alltid på sin telefon. Hun er alltid teksting. Hun er på klubben med sine kjærester, og hun er opptatt på telefonen. Hvorfor? Vel, fordi personen hun er interessert i, ikke er der. Hvis alle vennene dine er med deg, hvorfor ville du sms på telefonen din? Nøyaktig. [Les: 13 ledd som vil fortelle deg om hun er singel eller tatt]

# 10 Vurder hvor du møtte henne. Nå går jenter i relasjoner fortsatt til klubben, bare sjansene for at hun blir tatt er mindre. Du må se hvor du møtte henne, som kan hjelpe deg med å finne ut hennes relasjonsstatus. Hvis du møtte henne på et voksen feriested i Mexico, kan du ikke være så heldig.

# 11 Hun forteller deg. Nå kan hun fortelle at hun har en kjæreste, men hun kan ikke være så villig til å gi deg denne informasjonen fordi hun liker deg. Men ærlig talt er sjansen for at hun forlater kjæresten sin for deg slank.

Så det beste er å spørre henne om hun har en kjæreste. Hun kan lyve, men du vil kunne fortelle av hvordan hun svarer. Hun kan begynne å stamme eller bli nervøs eller til og med si noe som: "Vel, det er litt komplisert." Det er ikke, hun er bare tatt. [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

# 12 Hun snakker ikke for å se deg. Hvis hun virkelig likte deg og ønsket å se deg, ville hun si noe sånt, "Ja, vi burde se filmen en gang." Hvis hun sier til deg på slutten av samtalen, "Se deg senere, hei!" Vel, det er et godt tegn hun er ikke interessert i. [Les: Er en jente med en kjæreste flørt med deg? Hva det egentlig betyr]

Nå betyr dette ikke at hun er tatt, men det betyr definitivt at hun ikke er interessert. Hvis hun var, ville hun foreslå å gjøre ting sammen gjennom samtalen.

[Les: Liker hun meg? 17 tegn hun er tydelig interessert i deg]

Nå som du kan se om hun har en kjæreste eller ikke, unngå disse typer jenter. Selv om noen jenter er vanskeligere å finne ut enn andre, bare spør henne om hun er tatt, får du svar.

Anbefalt: