Shit Test 101: Hva er det og hvordan de skal passere dem alle sammen

Innholdsfortegnelse:

Shit Test 101: Hva er det og hvordan de skal passere dem alle sammen
Shit Test 101: Hva er det og hvordan de skal passere dem alle sammen

Video: Shit Test 101: Hva er det og hvordan de skal passere dem alle sammen

Video: Shit Test 101: Hva er det og hvordan de skal passere dem alle sammen
Video: "Do You Say That To Every Girl?" 🤔 (How To Pass Shit Tests) 2023, Desember
Anonim

Vet ikke hvordan du skal reagere på riktig måte når du konfronteres med en drittprøve? Bare følg denne komplette veiledningen, og vær sikker på at du aldri svikter en gang igjen.

Mange av dere har kommet over en drittprøve i en eller annen form når du navigerer gjennom et forhold eller en dato. Sjansen er at du har blitt utsatt for en på flere anledninger, uten å innse at det skjer.

Hvis du har hatt en jente, reagerer rart på noe du sa som svar på et off-hand spørsmål, har du blitt dritt testet.

Hvis hun er borte kaldt plutselig, for tilsynelatende ingen grunn, og spøker deg nå, har du blitt drittprøvd.

Hvis hun har forandret sin oppførsel mot deg etter en lang samtale om datingvanene dine, så har du, min venn, blitt drittprøvd. Og i alle de situasjonene har du sannsynligvis mislyktes.

Hva er en drittprøve?

Enkelt sagt, en drittprøve er en enkel måte for en kvinne å teste hvilken type mann du er. Det er en måte for dem å kaste en verbal curveball på deg for å se hvordan du reagerer, og basert på det, vil hun kunne bestemme hvor mye av en fangst du er. [Les: Relasjonskraft spiller - Hva menn trenger å vite]

Hun ser ut til å finne ut hvor ekte du er, så hun vet om hun ikke skal la seg våkne og stole på deg. Når hun vet at du ikke bare tar henne for en tur, kan hun være seg selv og begynne å la deg komme inn.

Ingenting er verre enn å tilbringe uker å bli kjent med en fyr og lære alt om ham, for å finne ut at han er forelsket i sin beste venn. Eller han tror ikke på monogami. Eller * som jeg en gang oppdaget etter 3 datoer *, vil han ha en trekant med deg og hans eks.

Ikke ta en drittprøve for alvorlig. Kvinner gjør bare det for å se om de kan fasere deg og se hvor lett du får deg til å bli presset. De vil kaste deg av spillet ditt for å se om du, og ditt ego, kan takle det. [Les: Den mentale sjekklisten kvinner bruker til å evaluere menn de daterer]

Hvordan kan du fortelle om det er en drittprøve?

Shit tester kan deles opp i 4 hovedkategorier der du kan bli testet:

# 1 Sosialt. Du blir testet for å se hvordan du går med tilliten din. Hvor godt styrer du en situasjon, hvordan du samhandler med vennene dine, og hvor ressursfull og karismatisk du kan være i sosiale situasjoner.

# 2 Økonomisk. Kvinner vil teste hvor uavhengig du virkelig er, eller se hvor materialistisk du er. Ikke alle kvinner vil ha en mann med masse penger, men de vil heller ikke støtte noen på heltid som ikke har egen inntekt. [Les: 10 skumle gutter typer alle jenter unngå å snakke med]

# 3 fysisk. Ser er ikke alt, men de fleste menns stolthet og ego kommer fra fysisk utseende. Denne drittprøven er en måte å se hvordan du oppfatter deg fysisk og hvordan du går med styrken.

# 4 Mentalt. Dette er å teste ikke bare din intelligens, men din evne til å finne ut av hennes behov og verdier. Ved å forstyrre generelle vaner og sjarm, viser den henne hvordan du virkelig krysser.

Her er noen eksempler på typiske drittprøver, og hva slags svar vil hjelpe deg med å passere.

Eksempel 1: Jeg er sikker på at du bare sier det til alle jentene.

Feil svar: Nei, jeg vet ikke hva du snakker om. Jeg er ikke en slags spiller, så jeg tror du misforstod meg.

Riktig svar: Vel, jeg har praktisert den linjen hele dagen, så la oss håpe det fungerte!

[Les: 15 tegn på at hun bare leder deg og tar deg ingen steder]

EKSEMPEL 2: Jeg vedder på at du ikke engang savnet meg mens jeg var borte.

Feil svar: Det vet du ikke. Selvfølgelig savnet jeg deg - du overreagerer.

Riktig svar: Hva mener du? Jeg tilbrakte timer med å be til helligdommen jeg laget med bilder av deg til du kom tilbake!

EKSEMPEL 3: Du er så svak du kan nok ikke engang løfte denne tunge boksen.

Feil svar: Selvfølgelig kan jeg det. Det ser ikke engang så tung ut, og jeg er ganske sterk.

Riktig svar: Jeg burde nok ikke. Den siste gangen jeg prøvde å løfte en tung boks, bøyde jeg meg så hardt, jeg åpnet ved et uhell en tidsportal. Jeg vil ikke at NASA ringer igjen.

Sørg for å holde svarene dine lette, og ikke skyt ut defensivt fordi det aldri ender bra. Hvis du er i stand til å vri fokuset på samtalen vekk fra negativitet, har du større sjanse til å bestå testen. [Les: Klar til sjarm? Hvordan være vittig og vinn noen over]

Metoder for å overføre en drittprøve

Her er noen av de beste måtene å passere en drittprøve med letthet, det vil få henne til å komme tilbake for mer.

# 1 Sarkasme er din venn. Bekjemp trang til å bli utrolig defensiv, og i stedet bli sarkastisk. Kvinner elsker menn som kan gjøre narr av seg selv, så ved å bruke sarkasme, vil du helt kaste henne av og muligens selv kunne få henne til å le, noe som virkelig hjelper.

# 2 Re-frame samtalen. Ta kontroll over samtalen ved å omdefinere hva hun sier til et positivt punkt. Når du har vendt skitprøven på hodet, vil det være vanskelig for henne å re-assert dominans i situasjonen.

# 3 Steer inn i glidebanen. Det andre som hun tror du ikke vil svare på et spørsmål, eller kjører skremt, vil hun tro at du har noe å skjule. Konfronter spørsmålet hodet på, og svar raskt uten å flinching hvis du virkelig ønsker å se henne bedøvet. [Les: Hvordan snakke med jenter og la dem swooning for mer]

# 4 Ikke ta det personlig. Dating kan være spesielt vanskelig for kvinner som, oftest enn, kvinner ønsker følelsesmessig forbindelse og lang levetid i et forhold. På grunn av dette, har de fleste kvinner ikke noe ondskap bak sjitestene, så ikke bli sint eller opprørt med mindre du vil mislykkes.

# 5 Si det med overbevisning. Hvis hun tror at hun har rystet deg, så har du mistet, så ikke ramble og gi et halvhjertet svar. Snakk trygt og vis henne at du er den typen mann som ikke er redd for å bli kastet noen kurveboller. [Les: 22 must-know tips for å ha mer suksess med kvinner]

# 6 Forsterk det! Uansett hva hun er kastet på deg, aksepterer den og forsterker den. Dette er den perfekte, ikke-reaksjonære måten å passere en drittprøve på, fordi hvis du kan forvandle hennes spørsmål til å virke absurd eller som en vits, så har hun ingensteds å gå med den.

# 7 Ikke godta respektløshet. Hvis hun bare er middel eller uhøflig, så stå opp for deg selv og fortell henne. Hvis du krever respekt uten å være ekkel, er det sannsynlig at hun vil bli overrasket og vil respektere deg mer enn hvis du bare så beseiret.

# 8 Tilpass, ikke reagerer. Det andre som du ser ut til å ha fjærene dine ruffled, er det øyeblikket du feiler en drittprøve. Ikke la egoet ditt komme i veien, og bare tilpasse svarene dine uten å gripe til smålige bemerkninger eller bittere jiber - det vil definitivt lønne seg.

[Les: 25 små detaljer som gjør en mann veldig attraktiv for kvinner]

En skittest er noen ganger vanskelig å manøvrere, men forhåpentligvis med denne veiledningen kan du raskt se dem, gjenopprette situasjonen og være godt på vei til å passere dem med flygende farger.

Anbefalt: