Sigma Mann: 17 Egenskaper som skiller deg fra en Beta eller en Alpha

Innholdsfortegnelse:

Sigma Mann: 17 Egenskaper som skiller deg fra en Beta eller en Alpha
Sigma Mann: 17 Egenskaper som skiller deg fra en Beta eller en Alpha

Video: Sigma Mann: 17 Egenskaper som skiller deg fra en Beta eller en Alpha

Video: Sigma Mann: 17 Egenskaper som skiller deg fra en Beta eller en Alpha
Video: Hvordan Sigma Males ØDELÆGGER manipulerende mennesker | Game Over for manipulatorer 2023, Desember
Anonim

De fleste har hørt om alfa- og beta-personligheter, men ikke mye om Sigma-mannen. En gåte alle sine egne, deres blanding i gjør dem skiller seg ut.

Vi vet alle alpha-mannene, ikke sant? Han er den som står i hjørnet og sier vanligvis noe av farge eller å være en uhøflig rykte for å imponere alle andre og skremme dem til overholdelse. Men hva er Sigma mann? Sigma-mannen er en introvert som ikke er innadvendt så mye som bare om seg selv. Ikke bekymret for sin plassering i pakken, han er kult helt alene.

Hvem er en Sigma mann?

Sigma-mannen er vanskelig å klemme seg spesielt fordi du aldri blir kjent med ham. Den brennende og mystiske naturen til hans blir aldri åpenbart fordi det er akkurat det som definerer ham. Det som skjer i Sigma-hodet er bare for hodet hans.

17 karakteristikker av sigma hanen

Så, hvis vi aldri skal virkelig vite en Sigma-mann, så hvordan vet vi hva det er? Det er noen telltale tegn på at en fyr ikke bare er sjenert eller spiller vanskelig å få. Han er virkelig vanskelig å få fordi han ikke vil bli fått.

Han prøver ikke å få noen til å følge ham, tvert imot. Han vil at folk skal ta seg av. Dette er de tingene som nesten alle sigma hanner har til felles, men det definerer dem ikke, ingenting vil aldri.

# 1 Du don ' t vil være topp hund, du don ' Jeg ønsker egentlig å være en del av pakken. Du er ikke som de andre gutta i en gruppe som viger for å være topphund. Du vil virkelig ikke være. Faktisk, den tenkte noen vil følge deg, gjør deg ubehagelig. Og bare nevne at du vil følge noen andre, bare skjer ikke. [Les: Svake menn og sterke menn - 13 motstridende egenskaper som splittet dem fra hverandre]

# 2 Du rebeller mot hva du skal gjøre og være, bare fordi du kan. Overensstemmelse er din kryptonitt. Du er en rebell uten annen grunn enn du kan være, så hvorfor ikke. En ekte hater av noe populært eller "i", sørg for å være deg selv, som noen ganger kommer over til andre gutter som quirky. Til jenter er det veldig sexy.

# 3 Like kraftig som alfaen, gjør du ikke Jeg føler meg ikke nødt til å bevise det til noen enn deg selv. Sigmas er ikke tilhengere, og de kan være ledere hvis det er veien de valgte, men det er det ikke. Sigma-mannen er en kraftig personlighet og endres ikke av noen, eller hva de tenker på dem. De er bare fine å gjøre sine egne ting og kunne ikke bry seg mindre hvem som har ansvaret. [Les: 30 alpha mannlige egenskaper som gjør noen til en ekte alfa]

# 4 Sigmas lever livet i stillhet, men det er gyldent. Sigma hanner har en svært begrenset mengde ting å si. Hvis de sier noe, lytter du best, fordi det sannsynligvis betyr noe. En mann med svært, svært få ord, stillhet er stillingen din. Du kommer ikke til å ringe oppmerksomhet til deg selv ved å gi noen mening om noe. Det er ikke andres virksomhet.

# 5 Du er James Dean uten grunn, bokstavelig talt. Du er den varme fyren som kommer til byen for å hente systemet og ta alle de varme jentene. Men det er ikke din feil. Du vil ikke engang at de skal tro at du er fantastisk. En rebell er veldig attraktiv for jenter som ser etter en dårlig gutt. Men den dårlige gutten er bare fordi du ikke kommer til å bli fortalt hva du skal gjøre, ikke fordi du er "dårlig".

# 6 Du er svært attraktiv for kvinner, men don ' Jeg bryr meg ikke om det. Yep, den sjenert, stille typen, kvinner finner deg mystisk og må absolutt finne ut hva som skjer i det hodet av deg.

Men tingen er at du aldri kommer til å la dem inn. Det som er attraktivt på utsiden, er ikke så mye moro når du aldri gir inn eller lar mystheten falme eller din stillhet blir til tomgangsklatter. [Les: Har jenter kjærlighet og sjenerøse gutta som ikke gjør et første trekk?]

# 7 Folk anser deg intellektuell og intelligent. Du er definisjonen av både bok og gate smart, men du spiller den av som om du er all gate. Du vet omtrent alt om alt. Når du snakker, hører folk, fordi du aldri gjør det, og når du gjør det, er det vanligvis verdt og verdifullt.

# 8 Du loathe sosiale normer og forventninger. Du er ikke beta som setter deg fra hverandre ved å være utenfor gruppen. Du er ikke alfa fordi du ikke vil at noen skal følge deg, og hva du virkelig hater mest er når noen setter forventninger til hvem eller hva du "skal" være.

Du gjør hva du vil, når du vil og bryr deg mindre om hva folk tenker på det. Normer er kjedelig og kontrollerende, og det er ikke hva du handler om.

# 9 Du er vanligvis på den mørke siden av de moralske gråområdene. Du har en tendens til å komme inn i problemer uansett om du prøver eller ikke prøver. Fordi du ikke tror reglene gjelder for deg, gjør du ting du ikke skal og er noen ganger ulovlig fordi du tror du er over loven. [Les: Hvordan være en dårlig på 25 awesomely dårlig måter]

# 10 Du har forakt for regler fordi de er ment å holde deg nede og maktesløse. Regler har ingen mening, men å holde deg nede og gjøre deg i overensstemmelse. Du tror at folk skal ha friheten til å gjøre sine egne valg uavhengig av hva samfunn eller loven sier. Det går ikke så bra med å være en del av gruppen eller samfunnet.

# 11 Du liker å blande inn, ikke skille seg ut. Du er ikke sikte på å skille seg ut eller være en ensom, det er bare det du er på grunn av din personlighetstilstand. Du smelter inn i bakgrunnen og forsvinner, men fordi du er svært attraktiv på grunn av din mystiske natur, er det bare ikke så lett å blande.

# 12 Ingen slave på moten, du avskyer det. Du blir ikke tatt av trender. Du tror de er meningsløse og har på seg dem som gjør deg til en utsalg. Du vil helst ha på seg en gammel t-skjorte og jeans enn å være en slave til en knapp-down skjorte eller en dum farge og slips. [Les: Den fantastiske omega hannen og hvorfor han er så mye bedre enn alfaen]

# 13 Du har utestengte interesser og viser noen ganger eksentrisk oppførsel. Ikke som de fleste, har du uvanlige interesser og smaker, som noen ganger kommer over så rar og kan negere deg fra å blande inn i gruppen. Akademisk liker du ting som ikke er så interessante for andre.

# 14 Du don ' T tilhører en sosial gruppe, men driver inn og ut av dem, men hører aldri til noen. Du går fra greaser til nerd til helt kul, men du står alltid i utkanten og ser inn. Uansett hvor behagelig du blir med en gruppe, kommer du aldri til å høre. Det er derfor du er så mystisk fordi du ikke kan defineres av folkene du henger med, de kommer og går for fort.

# 15 Du er en anstiftelse. Du liker å starte problemer. Enten det er å gjøre narr av noen til å få dem til å gå eller slå en person mot en annen, liker du å gjøre problemer der du kan. Jo mer konflikt, jo bedre. Når du har startet det, går du ut og sitter og ser på shit-showet.

# 16 Ditt nektelse om å overholde innspiller deg til kritikk og latterliggjøring. Fordi du ikke kan bli plaget av å prøve å være likt, åpner du deg selv for å bli gjort narr av. Grupper av gutter liker ikke når du ikke vil bli med og elske dem. Hvis du ikke kan bli med dem, har de ikke noe problem å slå deg opp følelsesmessig. [Les: Hvordan være en mann slik han egentlig burde være]

# 17 Du tilpasser deg bare for å få det du vil og da er ferdig med det. Den eneste gangen du er i orden med samsvar er når du får noe ut av det. Det samsvarer ikke hvis du late som bare for å bruke noen, i det minste er det din tankeprosess.

[Les: Alle de subtile forskjellene mellom en trygg og arrogant mann]

En ensom som driver inn og ut av grupper, ingen skal definere deg eller akseptere deg, Sigma male. Men det er greit, fordi du er helt greit med det.

Anbefalt: