7 Signerer en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg

Innholdsfortegnelse:

7 Signerer en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg
7 Signerer en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg

Video: 7 Signerer en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg

Video: 7 Signerer en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg
Video: Ting alle jenter gjør 2023, Desember
Anonim

Ikke bli fanget med buksene dine når hun ikke planlegger å ta henne av. Finn ut om hun er nede for å komme i seng før du prøver noen morsomme ting!

Kvinner er komplisert på så mange måter, men å sende blandede signaler er en av de mest fortryllende tingene de kan. Mange menn blir fanget unawares fordi kvinner kan overraske dem ved å starte det første trekket eller avvise noen av hans trekk helt.

Det er ikke deres feil. Kvinner er biologisk fristende. De avgir feromoner som kan gjøre noen generiske mannlige prøver lengre etter deres berøring. Problemet er at kvinner ikke alltid er interessert i sex.

Det kan komme av den måten fordi de virker fornærmende og forførende, men det er bare de som er de er. Ikke alle er ute for å plage deg. De utmerker bare sine feminine wiles fordi det er naturlig.

Hvis du virkelig vil sove med dem, må du vite om de er klare og villige. Hvis ikke, vil du ende opp med å be om noe de ikke planlegger å gi. Det vil bli veldig skuffende - for ikke å nevne ydmygende - hvis du prøvde å ha sex med en kvinne og endte opp med å bli avvist på stedet.

Hvorfor sover hun ikke med deg?

Kvinner vil nekte å sove med deg på grunn av ulike grunner, inkludert, men ikke begrenset til, deres tiltrekningsnivå til deg, deres interesse for sex helt, og deres prinsipper og idealer. Så hva er de vanlige årsakene til at hun ikke vil hoppe i seng med deg? Her er noen.

# 1 Hun er på sin periode. Du så det som kommer, men du forventer ikke at det skulle være så stumt. De fleste kvinner vil nekte kjønn når de er på sin tid. Noen kan innrømme og tillate det, men det gjelder vanligvis kvinner som er i relasjoner eller som bare gleder seg over tidseksempel. [Les: Den ultimate veiledningen til perioden sex]

# 2 Hun gjør det ikke som deg. Det er den mest troverdige grunnen der ute. Du kan ikke tvinge noen til å sove med deg hvis de ikke er tiltrukket av deg. Datoen kan ha gått bra, men du vet aldri hva en kvinne tenker til du skjønner at du ikke får en andre dato. [Les: 12 enkle måter å vite sikkert om en jente liker deg!]

# 3 Hun venter på riktig person. Det kan være deg, men ikke for øyeblikket. Noen kvinner trenger mer tid til å avgjøre om de er klare til å gi opp kroppen til deg. Det er mulig at de kan vente på noen de er sikre på at de er forelsket i.

# 4 Hun sparer seg for ekteskap. Ikke le av ideen bare fordi en stor prosentandel kvinner har gitt opp på konseptet helt. Mange jenter stikker fortsatt til den tradisjonelle banen for å redde seg for sin ektemann. Hvis du virkelig vil ha henne, så følg hennes beslutning og vent og se om du vil ende opp sammen i fremtiden.

# 5 Hun er ikke i humør. Hvis du trodde det var bare en unnskyldning at kvinner concocted i et eksklusivt hemmelig samfunn mens mennene var ute på jakt … tenk igjen! Akkurat som når en mann ikke klarer å få ereksjon, kan en kvinne noen ganger ikke komme i humør for sex. [Les: 20 enkle måter å slå henne på og få henne i humøret]

# 6 Hun glemte å barbere seg. Du vil bli overrasket over hvor mange kvinner avviser sex fordi de glemte å trimme seg ned der. Utseende har blitt så viktige i disse dager at selv den intime loven om å elske har blitt en skjønnhetskonkurranse av forskjellige slag.

# 7 Hun har på seg granny truser. Det er enten klesvask dag eller hun prøver å kontrollere seg fra å hoppe deg på første date. Uansett, det faktum at hun frivillig hadde det paret betyr at hun ikke planlegger å sove med deg, i hvert fall ikke i kveld.

En kvinne vil sove med deg hvis …

Uansett hva årsaken kan være, kan du slappe av i å vite at du ikke trenger å gjette deg selv hvis du kjenner hennes motiver til kvelden. Vil hun sove med deg eller ikke? Her er tegnene på at hun er klar til å få gjerningen ferdig.

# 1 Hun berører deg på intime steder. Vent. Jeg sier ikke at en kvinne straks vil ta tak i lysken din når øyeblikket presenterer seg! En kvinne kan imidlertid vise at hun er interessert i å ta forholdet ditt til neste nivå hvis hun åpent berører uvanlige kontaktområder som ører, nakke, lår, torso eller føtter. Den siste er rørt ved å bruke sine egne føtter, selvfølgelig. [Les: Hvordan få en jente all kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne!]

# 2 Hun licker leppene sine igjen og igjen. Det kan være et provoserende påstand at hun frivillig gjør det, eller det kan være en refleksreaksjon på tankene som hun for tiden har om deg. Ikke bare er det forførende, men det er et ganske godt tegn på at hun kan være åpen til å sove med deg hvis du bare spør.

# 3 Hun fortsetter å nevne sex. En kvinne vil aldri nevne sex på egen hånd, med mindre hun er villig til å sette den på bordet. Ved å nevne det i samtalen, kan hun subtilt si at hun er åpen for å ha sex på et tidspunkt mens du er dating. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med dagen din]

# 4 Hun hadde en ukarakteristisk provoserende antrekk på din dato. Enhver kvinne har rett til å ha på seg det hun vil ha. Hvis hun ønsker å gå topløs på din dato fordi det er hennes vanlige ting, betyr det ikke umiddelbart at hun er villig til å sove med deg akkurat da og der.Hvis hun imidlertid vanligvis klær seg konservativt, plutselig har hun en liten rød kjole med en dunne hals, begynner hun sannsynligvis å underholde ideen om å hoppe i seng med deg.

# 5 Hun inviterer deg inn i hennes sted. Det er høyst mulig at dette er hennes måte å si at hun er klar til å sove med deg. Kvinner legger vanligvis det til mannen for å spørre om de kan komme opp til deres plass og straks avvise dem hvis de ikke føler seg som å sove med fyren. Hvis de inviterte fyren selv, er det vanligvis en bekreftelse på planene sine for endelig å forsegle avtalen. Bare husk at du kanskje bare får en sminke eller et glass vin for dine problemer hvis det gleder henne.

# 6 Hun virker litt for entusiastisk om godnatts kyss. En lidenskapelig make-out-sesjon ved dørstokken kan tjene som åpning. Ikke bare er hun i humør, men det virker som om hun er klar til å spise deg før du selv kommer gjennom soverommet. Gjør henne lov til å spørre om hun er interessert og ta henne til en seng hvor du kan gi henne behov privat - det vil si hvis hun ikke vil gjøre det offentlig. [Les: 10 enkle måter å få en jente til å kysse ved å subtilt vekke henne]

# 7 Hun virker slått på av mange ting. Hvis hun høres mer sensuell enn vanlig, kan du satse på at hun er klar for en intim natt med deg. Du kan høre ecstasy i noens stemme når de er slått på og kan se den på måten de beveger seg på. Hennes hud vil føles veldig varm og elevene blir utvidet. Ikke be om å gi henne fysisk eksamen, men vær oppmerksom på henne hele natten. [Les: Den 10 trinnvise veiledningen for å få en jente til å ha sex med deg på kort tid!]

Ja, en kvinne kan virke klar for sex; Du bør imidlertid ikke anta at det er en ferdig avtale selv med tegnene vi har nevnt. Det er bedre å føle for øyeblikket og spørre når timingen er riktig. Det er greit hvis de ikke føler seg som det. Du kan ha en annen sjanse i fremtiden hvis du behandler henne rett og ikke presser henne til å skynde seg. [Les: Er datoen din til å bli en natt?]

Når du vet at en kvinne er klar til å ha sex med deg, spør henne ikke å virke som en så skremmende oppgave. Du vil føle deg mer komfortabel å vite at sjansene for at hun blir enige vil bli høyere når disse tegnene blir åpenbare.

Anbefalt: