13 Spot-On signerer en jente har et knus på deg som bare ikke ligger

Innholdsfortegnelse:

13 Spot-On signerer en jente har et knus på deg som bare ikke ligger
13 Spot-On signerer en jente har et knus på deg som bare ikke ligger

Video: 13 Spot-On signerer en jente har et knus på deg som bare ikke ligger

Video: 13 Spot-On signerer en jente har et knus på deg som bare ikke ligger
Video: БЫСТРЫЙ ASMR 👩‍⚕️ 29 РОЛЕВЫХ по Алфавиту 👷‍♀️🕵️‍♀️ АСМР / 29 Roleplays 2023, September
Anonim

Du kan kanskje like henne, men det du trenger å vite er om hun liker deg. Ikke sikker på hvordan du skal finne ut det? Det er på tide du visste tegnene en jente har forelsket på deg.

Jeg skal fortelle deg tegnene en jente har en forelskelse på, men det bør ikke stoppe deg fra å gjøre et trekk. Du bør observere mer enn et par av disse tegnene for å få en følelse hvis hun liker deg eller ikke, men hver jente er annerledes. Hun kan like deg, men ikke vise disse tegnene. Så, hvis du virkelig vil ha et svar, i stedet for å se på skiltene, bør du bare gå og snakke med henne om dine følelser for henne.

Det verste hun kan si er at hun ikke har følelser for deg. Da vet du hvor du står. Men jeg får det. Før du vil se hva dine odds er, ville jeg gjøre det samme. [Les: Slik forteller du om hun gjemmer hennes følelser for deg]

Hvordan leser tegnene en jente har en forelskelse på deg

Jeg har så mange menn som forteller meg at de ikke vet om en jente liker dem eller ikke. De vil da tilbringe de neste ti minuttene fortelle meg hvordan hun handler eller hva hun sier til ham. Mesteparten av tiden er det åpenbart. Saken er at de ikke betaler oppmerksomhet * eller de er, men vil ikke godta svaret *.

Nå, hvis du er forelsket i henne, er det bra, men jeg forstår også det ekstra trykket du føler også. Du vil ikke bli avvist, så du spiller den trygg og venter på bekreftelse på hvordan hun føler om deg. Du trenger bare å være mer oppmerksom på tegnene en jente har en forelskelse på deg.

# 1 Hun liker å snakke med deg. Hør, det er tider hvor vi må snakke med gutta som vi ikke er interessert i. Jo, vi snakker og vi er høflige, men vi snakker ikke egentlig i samtale. Men hvis hun virkelig er inn i samtalen, stiller spørsmål, gir sine meninger om emner, etc., viser det at hun finner deg interessant. [Les: 12 tegn på at hun dør for at du skal legge merke til henne og gjøre et trekk]

# 2 Hun flirter med deg. Flørting handler om å bygge seksuell spenning mellom to personer. Hvis hun flirter aktivt med deg, viser den deg at hun er seksuelt tiltrukket av deg. Nå betyr dette ikke at du har fullt spekter for å gjøre hva du vil, heller dette viser bare deg at det er plass til seksuell kjemi. Så fortsett å flirte. [Les: Hvordan jentene flirter - 15 tegn på at hun er mer enn bare snill mot deg]

# 3 Hennes kroppsspråk. Selv om vi ikke pleier å tenke på det, kan kroppsspråket sende ut store tegn på om hun er interessert i deg eller ikke. Vær oppmerksom på kroppsspråket hennes, for hvis du kan lese det riktig, åpner det henne som en bok. Hun blinker raskere enn normalt, elevene hennes vil utvide seg, og hun vil stirre i øynene dine. I tillegg vil hun prøve å komme så nær deg som mulig. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun egentlig liker deg]

# 4 Hun blir personlig. Hun kan åpne opp for deg og snakke med deg om hennes personlige liv. Nå ville hun ikke gjøre det med en mann som hun ikke stolte på og vil å åpne opp til. Hun åpner opp for deg fordi hun vil binde seg med deg. Den beste måten å gjøre dette på er å snakke om noe personlig.

# 5 Hun er betennelig. Når hun ler, berører hun beina eller armen. Når du går, kan hun klemme deg eller ta på håret ditt. Poenget er, når hun får sjansen, legger hun hendene på deg. Fysisk berøring er et stort tegn på at noen er i deg. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

# 6 Du ser henne oftere. Du har kanskje sett henne en gang i uken i klassen, men nå ser du henne overalt. Hvis du leter etter tegn, har en jente en forelskelse på deg, husk denne. Stol på meg, hvis en jente vil at du skal se henne, vil hun gjøre alt hun kan for å være rundt deg mer. Du ser henne oftere, er ikke en tilfeldighet, hun planla det på den måten. Hvis hun gjør dette, er det et tegn på at hun er i deg.

# 7 Dine samtaler fortsetter via tekst. Du kan chatte sammen når du er på skolen eller jobber, men hva skjer når du kommer hjem? Samtaler samtalen minuttet du deler måter eller fortsetter dere teksting til du sovner? Hvis du snakker ofte om det er personlig eller via tekst, er det et tegn på at hun er forelsket i deg.

# 8 Hun ser på deg. Vi ser alle på hverandre, men det er ikke det jeg snakker om. Gjør hun se på deg? Når en jente er forelsket i deg, vil hun se på deg når du ikke ser. Og når du snakker med henne, holder hun øyekontakt for å vise deg at hun betaler oppmerksomhet. [Les: 14 tegn på at en jente er tiltrukket av deg seksuelt og måter å lese dem på]

# 9 Hun smiler alltid rundt deg. Vi er ikke morsomme hele tiden, så ikke tro at du er den morsomste fyren i verden. Du er ikke. Beklager. Men fordi hun er forelsket i deg, tror hun at du er den morsomste fyren. Hun ler alltid til vitser, enten de er gode eller dårlige, og smiler når du er rundt henne.

# 10 Hennes oppførsel endres. Hvis hun ikke er forelsket i deg, holder hun avstand fra deg og handler reservert.Men hvis hun liker deg, vil du legge merke til at hennes oppførsel endres når hun er rundt deg. Hun kan bli nervøs rundt deg, bli roligere eller høyere, fidget i sitt sete, og snakk med en stamme.

# 11 Hun øker utseendet hennes. Dette er et klassisk tegn på at hun prøver å imponere deg. Hvis hun pleide å ha på seg svømper, men nå er det et helt forandret utseende, en som er mer sexy og flørtende, vel, hun kan prøve å få øynene fokusert på henne.

# 12 Hun komplimenterer deg. Vi pleier ikke å kompliment gutter som vi ikke er interessert i. La oss innse det, vi legger oss ikke oppmerksom på dem. Hvis vi legger merke til noe som du har endret i utseendet ditt, betyr det at vi legger merke til de små detaljene. Nå, hvis hun forteller at du ser fin ut i din nye skjorte eller at hun liker hårklippingen din, så har hun holdt øynene på deg. [Les: Hva skal jeg gjøre når en jente liker deg - Den riktige måten å gjøre ditt trekk på]

# 13 Du hører rykter om at hun liker deg. Ah ja, ryktemøllen. Vel, hvor det er en gnist, er det en flamme. Nå sier jeg ikke at du bør følge helt hva som blir sagt. Men rykter begynner fra et sted. Nå er hun kanskje ikke forelsket i deg, men det er klart at hun føler noe.

[Les: De ultimate skjulte tegnene for å vite om en jente virkelig er i deg]

Hvis du fortsatt ikke er sikker på at hun viser tegnene, har en jente en forelskelse på deg, enten vente litt lenger eller foreta det første trekket. Kom igjen, du kan gjøre det!

Anbefalt: