Misbrukende Hustru: Er din ektemann faktisk voldelig og ikke bare Bitchy?

Innholdsfortegnelse:

Misbrukende Hustru: Er din ektemann faktisk voldelig og ikke bare Bitchy?
Misbrukende Hustru: Er din ektemann faktisk voldelig og ikke bare Bitchy?

Video: Misbrukende Hustru: Er din ektemann faktisk voldelig og ikke bare Bitchy?

Video: Misbrukende Hustru: Er din ektemann faktisk voldelig og ikke bare Bitchy?
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2023, September
Anonim

La oss være ærlige, alle kvinner kan være fornærmende til tider. Hvis det er hennes standard, må du enten si STOP eller si farvel til en forbrytende kone!

Det er et gammelt ordtak at en kones jobb er å gi mannen sin fred, ikke smerte. Men som en gift kvinne vet, gjør vi ikke alltid vår jobb riktig. Det er tider når vi alle kan være litt fornærmende i våre ord og handlinger, spesielt når livsstressene blir for store. Men en forbrytende kone er en mye annerledes skapning og noe du ikke og bør ikke gjøre med.

10 tegn på at du har en fornærmende kone

Å være fornærmende kommer i mange former. Enten hun holder kjærlighet fra deg, er en ekspert på lydløs behandling, verbalt overgrep, eller fysisk misbruker deg, er det ikke greit. Du er ikke skyldig. Hvis du er god med hvem og hva du er, trenger du ikke å holde fast for å ta det. Uansett hvilken forpliktelse du har gjort.

Hvis du bor for barna, husk dette, de ser hva som skjer. Hvis du har gutter, er du både undervisning i at voldelige forhold er normen ved å bo. Hvis du har jenter, lærer du dem at det er greit å respektere mannen de inngår i ekteskap med.

Til slutt gjør du ingen favoriserer ved å se den andre veien. For helsen til deg, din kone og barna dine, er det på tide å si stopp, eller det er på tide å si farvel for godt.

# 1 Hun snakker ned om deg til andre mennesker. Det er partnerens jobb å være din beste venn og markedsføringsagent. Selv i tider når du ikke kommer sammen, bashing du, forteller dine dypeste hemmeligheter, eller fortelle folk hva en feil du er, er ikke kult. Ja, det er svært fornærmende.

Det er ment å sette deg ned, slik at du er ranet av selvværd. Hun dominerer ditt forhold og styrer alt og alt. [Les: En trinnvis veiledning for å komme ut av et voldelig forhold]

# 2 Hun snakker uregelmessig til deg hele tiden. Hvis hun snakker til deg som om du er innleid hjelp, eller at hun bokstavelig talt ikke kan stå deg som en generell tone, så er det misbruk. Uansett hvorfor hun føler seg nødt til å snakke med deg med forakt, har hun en forpliktelse i forholdet ditt til å enten bli ren om hva hun er lei av eller komme over det.

Å være passiv aggressiv ved å alltid ha en underliggende tone med aggressiv, eller til og med utadvendt tone, er fornærmende, uansett vil hun spinne den.

# 3 Når du ikke gjør det hun vil, holder hun av kjærlighet eller gir deg den stille behandlingen til du erkjenner og gir inn. Hvis hun bruker ulike former for følelsesmessig misbruk taktikk som å holde kjønn, gassbelysning, eller til og med gi deg den stille behandlingen ved første hint at hun ikke kommer til å få det hun vil, så er hun en fornærmende kone.

Disse tingene er alle former for bevisst å kontrollere den du er med gjennom manipulative modaliteter. [Les: Hvordan ta seg imot stille behandling misbruk]

# 4 Hun gjør vondt deg fysisk. Det er tider når kampene blir så oppvarmet at vi mister kontrollen. Noen ganger kaster du ting som en telefon eller vann på noen. Men hvis hun ikke er over treffer, sparker eller bokstavelig talt kaster ting på deg, er hun en fornærmende kone.

Fysisk overgrep har vanligvis måter å vokse inn i en lavine. Når det er normen, fortsetter vondt å bli farligere. Hvis du slår tilbake, blir det enda verre. Hvis det er fysisk overgrep, må du gå ut, periode. [Les: Hvordan gjenkjenne og avslutte giftige forhold]

# 5 Hun snakker dårlig om deg til barna dine. Barn er våre største prestasjoner. Hvis du har en forbrytende kone som liker å involvere barna i sin vanviddhet og slå dem mot deg eller be dem om å ta side, er det misbruk for alle.

Barn er uskyldige tilhengere i ethvert forhold. De sa ikke "Jeg gjør." En forbrytende kone slutter ingenting for å gjøre sin ektemann elendig. Det inkluderer at barna også blir elendige. Ikke la den fortsette.

# 6 Familiemedlemmer blir bønner i ditt argument. Hvis hun ikke kan ringe familiemedlemmer raskt nok til å starte gjengen når den er sur eller ikke får det hun vil, så er det et tegn på misbruk. I modne relasjoner, hvis du har et problem, bør det forbli mellom dere to.

Et argument mellom et par er ikke en familiekrig. Hvis hun ikke kan slutte å gjøre det, så er det en annen fornærmende taktikk som ødelegger alle rundt deg. [Les: 16 tegn på at kone din er narcissist som misbruker deg]

# 7 Uansett hvor grimme ting får hun, unnskylder hun aldri eller tar tilbake det hun sa. Vi sier alle til tider super grimme ting, spesielt hvis forholdet ditt treffer en grov patch. Hvis hun sier at du er en taper og det hater deg i kampens varme og ikke beklager, er det bare misbruk.

Det er en god sannsynlighet for at du sa noen ganske stygge ting selv. Men hvis støvet avgjør seg og du går til ditt eget kvarter, og hun ikke kan si at hun er lei seg, er hun enten fornærmende eller egentlig betyr den. Uansett er det ikke et godt forhold til å opprettholde. [Les: 21 store tegn på følelsesmessig overgrep du kan se på]

# 8 Hun stjeler selvtillit ved å kritisere alle dine trekk. Hvis hun selv teller om hvordan du puster når du sover, så er hun fornærmende. Når du er gift med noen, alle de tingene som ikke betydde noe når du var dating, henter deg og virkelig irriterer deg.

Men det går for dere begge.Hvis du ikke kan gå i døren uten en klesvask liste over hva en lurpose du er, så er det misbruk. Du trenger ikke å leve med det lenger.

# 9 Hun isolerte deg fra venner og familie. Hvis din forbrytende kone er så kontrollerende at hun ikke vil la deg gå hvor som helst, snakke med noen, gjøre det du liker å gjøre, eller følg eventuelle drømmer du vil ha, hun er en fornærmende kone.

Det er en gi og ta i ethvert forhold. Hvis alt hun gjør er å ta og aldri lar deg gjøre hva du vil eller ofre seg for dine ønsker eller behov, så er hun ikke bare egoistisk, hun er ganske fornærmende. [Les: 16 tegn på at du er bosatt i et ulykkelig forhold]

# 10 Du er redd for henne. Hvis du finner grunner til å forlate byen, ting å gjøre etter jobb, eller sette ekstra tid på jobben din, så du ikke trenger å gå hjem til henne, så uansett hva det er som hun gjør, fornærmende eller ikke, det gjør din familie og hjemme livet elendig. Ingen bor i den typen situasjon. Det er bare ikke sunt for noen.

En forbrytende kone kan være en av de verste ting som noen kan bli saddled med. Hvis hun tilsynelatende aldri kan være fornøyd, setter deg ned og foran andre mennesker, og snakker til deg som om hun hater deg, så er det på tide å si stoppe eller farvel. Ting kommer ikke til å bli bedre ved å ignorere det.

[Les: 16 klare tegn er det på tide at du forlater forholdet]

Hvis du har prøvd alt du vet for å snu tidevannet, legg ut ultimatumet som enten din forbrytende kone endres eller noen store endringer kommer til å skje som du ikke kommer til å være i et forhold med henne lenger.

Anbefalt: