9 Skilt å vite om du er dating en jente verdt å holde

Innholdsfortegnelse:

9 Skilt å vite om du er dating en jente verdt å holde
9 Skilt å vite om du er dating en jente verdt å holde

Video: 9 Skilt å vite om du er dating en jente verdt å holde

Video: 9 Skilt å vite om du er dating en jente verdt å holde
Video: 10 WARNING SIGNS She's NOT Worth It! (RED FLAGS!)🚩 2023, September
Anonim

Er du dating en jente som er en ekte keeper? Leter du etter en? Bruk disse 9 tegnene for å vite sikkert om jenta du er dating er en verdt å holde!

I motsetning til popular tro er Mr. Right ikke den eneste som er ettertraktet. Fru Right er også der ute etter alle slags menn. Men i motsetning til Mr. Right, er søket etter Ms. Right ikke noe mange gutter har en tendens til å snakke om.

Dette kan være en av grunnene til at mange gutter er usikre på om de allerede er med Ms Right. De er egentlig ikke vant til å sammenligne og kontrastere med jentene deres fyrevenner dato. Det er mer en instinkt ting for dem.

9 tegn for å vite at du er med en jente verdt å holde

For menn som har blitt skuffet altfor mange ganger av deres tarmfølelse, er det en liste over tegn som forteller deg at du allerede er med kvinnen du burde være med.

# 1 Hun lar deg få din fyr tid. Mange kvinner vil være veldig involvert i sin fyrs liv. De ønsker å være rundt, selv når det skal være hans egen tid. Men kvinnen du burde være med, respekterer din fyrtid, og lar deg nyte det med minimal oppstyr.

Hun lar deg henge med vennens venner over et par pints. Hun vet at tiden din alene med videospill, din musikk, dine andre hobbyer og arbeidet ditt, betyr noe for deg. Hun vet hvordan du kan slå av når du er for trøtt eller for stresset for å gå på en dato. Hun insisterer ikke på å være rundt deg 24/7. Hvis jenta din er slik, er hun definitivt en keeper! [Les: 15 typer kjærester som virkelig vil gjøre livet ditt helvete!]

# 2 Hun hjelper deg med å bli mer ansvarlig. Nei, hun tømmer deg ikke for å få jobb eller jobbe hardere for å få en kampanje. I stedet motiverer hun deg for å maksimere potensialet ditt. Hun er villig til å hjelpe deg med å finne måter å bli bedre, enten det er ved å oppfordre deg til å søke om en kampanje eller å ha en sunnere livsstil. Hun minner deg om å ta vare på deg selv eller å se på utgiftene dine eller å holde fokus på jobben din.

Hun tyder ikke på å holde henne kjærlig for å få deg til å gjøre det hun vil at du skal gjøre. Hun vet at hun bare er der for å vise deg mulighetene og hjelpe deg, men hun vet også at alt du gjør, burde være helt opp til deg. Du kan lene deg på henne for støtte, men hun vil også oppfordre deg til å prøve å gjøre ting på egen hånd. [Les: 8 klare tegn piken i livet ditt er den for deg]

# 3 Du kan snakke med henne om noe. Hun er ikke bare en god lytter, men hun snakker også om hva det er du snakker om. Selv om interessene dine kanskje ikke stemmer overens med 100%, er hun fremdeles opptatt av en samtale om hva det er du er i. Faktisk kan hun til og med bli nysgjerrig på noen av tingene du ikke har til felles.

Når du snakker med henne, føles det som en ekte samtale. Du er begge i stand til å snakke dine tanker uten frykt for dommen. Du er ikke presset til å alltid prøve å imponere henne, men du skammer deg ikke for å fortelle henne dine prestasjoner. Og når du har en seriøs samtale, lytter hun nøye til hva du må si før hun går inn og forteller deg hva som er i hennes sinn.

# 4 Hun er sikker med seg selv. Hun trenger ikke deg for alltid å forsikre henne om at hun er smart eller vakker eller sexy. Hun vet dette allerede, og hun er sikker på det. Hun stoler ikke på deg for din godkjenning, men hun vet hvordan man skal komplimentere. Hun føler seg ikke sjalu bare fordi du snakker med en annen jente fordi hun vet i seg selv at hun har nok til å tilby for å kunne holde en fyr.

Det kan være ganger når hun føler seg nede og litt usikker. Men dette definerer ikke hele hennes personlighet. Selv når hun er skuffet, eller føler hun at hun ikke klarer å oppnå det hun vil, vet hun hvordan han skal komme seg opp og jobbe hardere for å få det hun ønsker.

# 5 Hun kan ta vare på deg. Kvinner er generelt mer pleie, og hun er ikke flau for å vise at hun ønsker å ta vare på deg. Hun sørger for at du får nok næringsstoffer og væsker når du er syk. Hun stikker rundt når du vil bli i stedet for å gå ut. Hun kan til og med overraske deg med din favorittmat eller en kopi av favorittfilmen din.

Og det er ikke bare din fysiske helse som hun vil ta vare på. Hun vil også sørge for at du tar vare på tankene dine. Hun hjelper deg med å slappe av når du er stresset. Hun gjør sitt beste for å høre når du vil få noen tunge ting fra brystet. Du forventer ikke at hun skal være legen din og krympe alt i ett, men hun gjør det hun kan for å sikre at du har god helse.

# 6 Hun kan få deg til å le. Hun er ikke alltid prim og riktig prinsesse. Hun er også i stand til å si eller gjøre noe som er sikker på å kile det morsomme benet ditt. Hun kan sitere morsomme filmer eller komme opp med sine egne vittige en-liners. Hennes vitser kan være corny noen ganger, men du kan se at hun gjør sitt beste for å prøve å oppmuntre deg når du er nede.

En kvinne som får deg til å le, er definitivt en keeper fordi hun kan få deg til å føle seg ung og forfrisket. Å finne en person hvis sans for humor stemmer med din, er ikke så vanlig.Så hvis jenta din får deg til å le til tårene strømmer fra øynene dine, tør du ikke la henne gå!

# 7 Hun kan ta vare på seg selv. Hun spiller ikke alltid damsel i nød. Hun vet hvordan hun skal komme seg ut av en klissete situasjon uten å bruke hennes kvinnelige sjarm for å få hjelp. Hun er uavhengig på sin egen måte, men ikke så mye at hun slår seg bort.

Men på baksiden vet hun når hun trenger å be om hjelp, og det er ikke over henne å spørre deg. Og selvfølgelig vil hun være nådig og takknemlig når du gir henne en hånd. Så når hun ber deg om å gjøre noen håndverkere rundt huset eller for å gjøre noe tungt løft, stoler hun deg nok til å be om hjelp. [Les: 36 søteste ting du kan gjøre med kjæresten din]

# 8 Hun fremmer forhold til dine kjære. Hun liker å være med deg når du er med folk som er nær deg. Hun er i stand til å ha samtaler med både venner og familie. Hun er ikke redd for å være alene for å snakke med foreldrene dine eller dine slektninger.

Når du er ute med venner, er hun komfortabel og i stand til å holde tritt med hva som skjer. Hun sitter ikke bare i et hjørne og sulker, i stedet sørger hun for å skape et bånd med folkene du holder kjære.

# 9 Hun kan fortsatt imponere deg. Selv om du allerede har sett hennes gode side, hennes dårlige side, den humørfulle siden, den bare utmattede siden, er det fortsatt noe om henne som holder deg interessert. Enten det er hennes evne til å få deg til å le eller sin evne til å utfordre tankene dine eller hennes aura av grasiøsitet, kan hun fortsatt forlate deg i ærefrykt etter all denne gangen.

Hennes evne til fortsatt å intrigere deg er noe som forblir langt lenger enn skjønnhet. Visst, hun kan være vakker nå, men etter et par tiår er det hennes personlighet som fortsatt vil holde hjertet ditt.

[Les: 20 enkle måter å gjøre kjæresten din utrolig glad!]

Nå som du vet hva som kreves for å være den perfekte kvinnen i en manns liv, minnes disse tegnene og spør deg selv, er jenta i livet ditt en ekte keeper? Og hvis hun er, hold på henne og ikke slipp!

Anbefalt: