20 tegn på en dårlig kjæreste og enkle måter å se dem umiddelbart

Innholdsfortegnelse:

20 tegn på en dårlig kjæreste og enkle måter å se dem umiddelbart
20 tegn på en dårlig kjæreste og enkle måter å se dem umiddelbart

Video: 20 tegn på en dårlig kjæreste og enkle måter å se dem umiddelbart

Video: 20 tegn på en dårlig kjæreste og enkle måter å se dem umiddelbart
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2023, September
Anonim

Å ha en kjæreste kan virke som den beste tingen noensinne. Du kan til og med overse noen røde flagg, men tegn på en dårlig kjæreste bør ikke bli ignorert.

Når vi er i et forhold, har vi alle en tendens til å ha rosenbriller. Det betyr at selv når noe er av, overser vi det for forholdets skyld. Det er greit når kjæresten din forlater håret i dusjen, men når ting går fra små kjærester til virkelige tegn på en dårlig kjæreste, må du gjøre en endring eller innse at du fortjener bedre. [Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

Har du sett disse tegnene på en dårlig kjæreste?

Hvis du leser denne funksjonen, er det sannsynlig at du har sett eller ubevisst innsett disse tegnene til en dårlig kjæreste. Du vil bare være sikker på før du gjør noe drastisk.

Hvis noe gnister på deg nok til å gjøre forskningen, kjenner du sannsynligvis allerede sannheten. Men hvis du trenger mer beroligelse eller for å fortelle deg at du overreagerer, fortsett å lese.

Hvordan ser du tegn på en dårlig kjæreste?

Å anerkjenne skiltene til en dårlig kjæreste er ikke alltid så åpenbare. En dårlig kjæreste trenger ikke å være noen som er grusom eller snill. Det kan være mye mer subtilt enn det.

Men hvor begynner du å se?

# 1 I speilet. Er du glad? Reflektere over deg selv Hvis du ikke er glad i forholdet ditt, er det en grunn. Ja, kanskje du har vært i en rut eller det er lang avstand. Men hvis hun ikke gjør deg glad, er det verdt det?

Dette betyr ikke nødvendigvis at hun er en dårlig kjæreste, men kanskje hun er en dårlig kjæreste for deg. [Les: Trinnene å ta for å fortelle partneren din er du ulykkelig]

# 2 På dine venner. Dine venner og familie er de første som legger merke til når det er tidlige tegn på en dårlig kjæreste. Før du selv merker det selv, vil de. Så hvis du ikke er sikker, spør dem.

Du kan stadig klage over henne eller bringe hver samtale tilbake til henne, eller lufte om henne nonstop. Dine venner er de som tar hensyn til dette. Hvis de hører mer dårlige enn gode om kjæresten din, er hun sannsynligvis ikke den beste. [Les: Hvordan håndtere ensomhet i et forhold]

# 3 til fortiden. Tenk tilbake til når du først kom sammen. Overraste hun deg med din kaffe bestilling eller med billetter til favorittbandet ditt? Eller kanskje hun bare sjekket inn under lunsj eller sendte søte tekster.

Hvis alt som stoppet, betyr det ikke nødvendigvis at hun er en dårlig kjæreste. Ruts skje. Men hvis hun ikke legger innsats i forholdet eller deg, er hun ikke en god kjæreste.

# 4 På din tidsplan. Vi elsker alle å henge sammen med våre partnere. Men hvis all fritiden din går til henne, og du sjelden ser venner og familie, er noe av.

Og vice versa. Hvis hun aldri tar tid for deg, er det heller ikke bra.

# 5 Sosiale medier. Jeg hater å si det, men i dag kan sosiale medier være en indikator på noe større. Nei, det representerer ikke ekte liv, men det viser mønstre. Ser hun aldri bilder av deg sammen? Kommenterer hun på andre gutters bilder eller liker kommentarer til henne? Dette er ikke et klart kuttskilt, men bruk sunn fornuft.

Hva er tegn på en dårlig kjæreste?

Nå som du vet hvor du skal se, hva er det akkurat det du leter etter? Kanskje å se en eller to av disse tegn på en dårlig kjæreste er ikke slutten på tingene. Du kan til og med være i stand til å snakke med henne og jobbe ting ut.

Men hvis du leser denne listen, skjønner du at disse tingene beskriver kjæresten din oftere enn ikke, hun er sannsynligvis en dårlig kjæreste.

# 1 Hun hører ikke. Noen ganger sliter vi alle med å lytte. Men hvis hun konsekvent snakker om deg eller gjør at hennes problemer virker verre enn deg, er det et av de klare tegnene til en dårlig kjæreste.

En jente som ikke lytter, kan ikke bryr seg om deg og hva du går gjennom så mye som en kjæreste bør eller en god kjæreste ville. [Les: De 7 grunnene til at empati er så viktig i et forhold]

# 2 Hun er ikke der for deg. Når du har en kjæreste, burde hun være der for deg akkurat som du er for henne. Men hvis du henter henne om jobb eller din familie og hun avviser deg, er det et tegn på en dårlig kjæreste.

Hvis dette skjer noen ganger, kan hun bare være stresset eller sliten eller håndtere noe selv, men hvis dette er et mønster, fortjener du en bedre kjæreste.

# 3 Hun avbryter planer. Avbestilling av planer er ikke en synd. Ting kommer opp. Men hvis hun kontinuerlig blåser deg av, særlig i siste øyeblikk, setter hun ikke pris på henne med deg, forpliktelsen hun har gjort, eller deg.

Hun tror også det er noe bedre å gjøre. Det samme gjelder for hvis hun forlater planer åpen og aldri forplikter seg. [Les: Har du flakket folk i livet ditt? Her er grunnene til å dike dem]

# 4 Hun unngår din familie og venner. En god kjæreste ville ønske å tilbringe tid med folkene nærmest deg. Ja, noen ganger liker vi ikke dine rare venner eller din overbærende mor, men en god kjæreste legger innsatsen i allikevel.

Et tegn på en dårlig kjæreste er hvis du ber henne om å komme henge med vennene dine eller komme til middag med familien, og hun avviser. Plus, hvis hun ikke kan gi deg en anstendig grunn hvorfor ikke, eller verre forventer at du skal gjøre disse tingene for henne … dårlig kjærlighetsvarsel.

# 5 Hun prøver å forandre deg. Alle kjærester vil kanskje kjøpe kjæresten sin noen nye klær eller få ham ut av de fraktsjackene til videregående skole, men når det går utover det, elsker hun ikke deg for deg. Det er normalt å gjøre kjæresten din den beste versjonen av seg selv. Men når han motstår, elsker du ham likevel, hvis du er en god kjæreste.

Hvis hun fortsetter å prøve å forandre deg fra klærne til jobben din og til og med dine hobbyer eller smake på musikk, elsker hun deg betinget. [Les: De typer jentene du bør unngå for enhver pris]

# 6 Dine venner liker ikke henne. Noen ganger må vi overse hva våre venner og familie synes å tilfredsstille vårt hjerte, men vanligvis når folkene nærmest deg ser noe sketchy, må det ikke ignoreres.

Dine venner ser etter deg og har en tendens til å se hva du ikke kan når det kommer til en kjæreste. Så, selv om deres meninger ikke betyr alt, kan de være forferdelig å åpne øynene.

# 7 Hun styrer. Vil hun alltid vite hvor du er og hvem du er med? Prøver hun å sjekke telefonen eller analysere hver kvinnelig venn du har? Dette er ikke bare dårlig kjæreste atferd, men det er et tegn på noen som ikke stoler på deg.

# 8 Hun bruker deg. Hvis du tror kjæresten din er ute av ligaen din eller det er for godt å være sant, beklager, men det kan godt være. Jenter kan komme over som uskyldige, men de har mindre enn gode hensikter noen ganger også.

Hvis hun bare ønsker deg rundt i en bestemt gruppe eller ignorerer deg til det er praktisk for henne, er det et viktig tegn på en dårlig kjæreste.

# 9 Hun er en perfeksjonist. Jeg mener ikke på jobb eller når det gjelder å organisere sitt skap. Men hvis hun gjør en feil og ikke kan be om unnskyldning fordi hun ikke kan innrømme at hun faktisk gjorde noe galt som er et stort rødt flagg.

Alle gjør feil. Vi er likevel menneskelige. Men hvis du ikke kan innrømme feilene dine, kan du ikke lære av dem og ditt forhold kan ikke vokse.

# 10 Hun tar deg for gitt. Enten du kjører henne til jobb, koker middagen eller mater katten, skal hun gjøre klart hvor mye hun setter pris på alt du gjør for henne. Enten det sier takk, returnerer favør, eller gjør tid for deg.

Hvis hun ikke viser forståelse for at du er i livet, er hun ikke en veldig god kjæreste. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 11 Hun behandler deg som en ansatt ikke en kjæreste. Jeg tror noen gutter bare venne seg til denne typen oppførsel og forventer det. Jeg har faktisk datert gutter som var sjokkert da jeg ba om deres mening eller ba dem om å gjøre ting i stedet for å fortelle dem. Og det er veldig trist.

Hvis hun truer deg eller tvinger deg til å gjøre ting du ikke vil gjøre, selv om det bare bærer hennes poser mens hun handler, behandler hun deg ikke riktig. Ja, en god kjæreste setter opp med ting for kjæresten sin, men hun bør sette pris på det, ikke forvent det.

# 12 Hun forventer for mye fra deg. I likhet med det tidligere punktet, hvis hun forventer at du gjør store bevegelser, betaler for hver dato, og kjøper blomster hver dag, er hun ikke en god kjæreste.

Når du begynner å forvente gode bevegelser i stedet for å sette pris på dem, går det nedoverbakke. Med mindre dere begge går ut av veien, er noe noe av balanse. [Les: 13 tegn på et sunt forhold og når du skal avslutte de skitne]

# 13 Hun kan ikke gå på kompromiss. Kompromiss er en stor del av hvert forhold. Litt gi og litt ta. Du må møte halvveis. Men hvis hun aldri gir og alltid forventer at du svelger dine ønsker og behov for henne, forventer hun for mye.

Ja, kvinner fortjener en mann som respekterer dem og behandler dem godt. Men de må tilby den samme vennligheten tilbake.

# 14 Hun manipulerer. Dette kan være vanskelig å se på. Å bli manipulert er ikke alltid så åpenbart. Det kan til og med være vridd for å se ut som et kompromiss. Hun kan bruke sex som en måte å få det hun ønsker, eller til og med gråte for å komme seg.

Eller hva som er verre, kan hun true å slutte ting, fortelle hemmelighetene dine, eller ødelegge livet ditt i bytte for noe. Dette er ikke god kjæreste atferd. [Les: Ikke ignorere disse tegn på manipulasjon i et forhold]

# 15 Hun snyder. Dette er et stort tegn på en dårlig kjæreste, men noen mennesker stiller seg opp med det, eller benekter det. Jeg har vært der. Jeg daterte en fyr som var en seriell snyder, men jeg fortalte bare at det var en fase, og til slutt kom han tilbake til meg. Ser tilbake, hvorfor vil jeg ha en juksemann til å komme tilbake til meg?

Ikke bare er det urettferdig mot deg, men det treffer også selvtillit og stoler hardt i lang tid. Hvis kjæresten din snyder, er det ingen unnskyldning eller bruk når du diskuterer det. Det er et tegn på en dårlig kjæreste som ikke kan overses.

[Les: De 20 typer elskere i verden og kompatibiliteten med dem]

Disse tegnene til en dårlig kjæreste er blant mange. Hvis du ser flere enn noen av disse tegnene i forholdet ditt, er det stor sjanse for at jenta du er med, ikke er den ideelle partner for deg i livet ditt.

Anbefalt: