12 Tegn på kjærlighet Bombing som enkelt kunne forveksles med kjærlighet

Innholdsfortegnelse:

12 Tegn på kjærlighet Bombing som enkelt kunne forveksles med kjærlighet
12 Tegn på kjærlighet Bombing som enkelt kunne forveksles med kjærlighet

Video: 12 Tegn på kjærlighet Bombing som enkelt kunne forveksles med kjærlighet

Video: 12 Tegn på kjærlighet Bombing som enkelt kunne forveksles med kjærlighet
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Romantiske bevegelser er vanlige i begynnelsen av et forhold. Fortsett med forsiktighet - de kan være tegn på kjærlighetsbombing, en manipulasjonstaktikk i forklædning.

Kanskje du ikke er opptatt av all hip lingo. Tillat meg å beskrive tegn på kjærlighetsbombing for deg. Kjærlighet bombing er en teknikk som brukes i begynnelsen av mange relasjoner for å få partneren din til å bli forelsket i deg veldig raskt.

I hovedsak, noen som elsker bomber du bryr deg med gaver og romantiske bevegelser. De får deg til å føle at denne personen må være din sjelefrende. Deretter? Overraskelse. Du er forelsket i et monster.

Noen sier at det ikke er noe galt med kjærlighetsbombing fordi det bare viser partneren din at du bryr deg om dem. Det er begynnelsen på et nytt forhold, så selvfølgelig vil de "woo" deg og få deg til å føle deg spesiell. Men vær forsiktig. Du kan bli forelsket i en maske - ikke den person står foran deg med en bukett med blomster. [Les: Slik finner du raskt narcissistiske egenskaper i et forhold]

Hold romantikken levende, men se etter tegn på kjærlighetsbombing

Dette er en fin linje å gå. Det avhenger drastisk av personen du daterer. Min nåværende kjæreste er en veldig søt og sensitiv fyr, og han elsker søte små gaver som viser min kjærlighet.

Da vi først begynte å danse, skrev jeg ham korte kjærlighetsbrev på min gamle skrivemaskin. Han har fortsatt dem. Jeg gjorde ham utallige ting i fortiden, og han har alt lagret i en boks under sengen vår.

Noen mennesker gjør ikke og aldri setter pris på disse tingene fra meg. Jeg har alltid vært en ganske romantisk gal, og jeg har skrevet søte notater til kjærester mine tidligere. Mange av dem syntes ikke å forstå gesturen i det hele tatt. Noen trodde det rart.

Så du ser? Jeg tror du virkelig trenger å forstå personen du daterer fordi noen mennesker elsker romantiske bevegelser, mens andre tror du kommer for sterk.

Hvis du er en romantisk person, som meg selv, søk etter andre romantikere til dags dato, eller i det minste folk som setter pris på romantikk. Ellers vil din innsats gå bort og bli forvekslet med kjærlighetsbombering. Når det virkelig var, var det aldri din sanne intensjon. [Les: Hva er kjærlighetsbombering og hvordan kjenner man kjærlighetsbomber umiddelbart]

Identifisering av tegn på kjærlighetsbombing i partneren din

Nå som vi forstår hvordan du unngår å elske å bombe oss selv, er det viktig å forstå hvordan du unngår kjærlighetsbombing i våre partnere.

Kjærlighet bombing er skremmende fordi de fleste av oss ikke engang vet at det skjer. Hvis kjæresten din eller kjæresten bringer deg hjem en boks med sjokolade eller blomster, kan du bare tenke "wow, hva en søt fyr / jente."

Det er romantisk og ment å få deg til å bli forelsket. Hva er galt med det? Hvis de blir ekte, ingenting. Men hvis de manipulerer deg til å falle for dem, er dette noe å fjerne.

Å lære å identifisere følgende tegn på kjærlighets bombing sparer deg hjertesorg, mine hjerter.

# 1 Kjøper kjærligheten din. Jeg en gang datert en fyr som kjøpte meg en ny gave hver dag det virket, som i teorien høres fantastisk ut. Det ble virkelig overveldende. Noen ganger vil en jente bare slappe av med en fyr, uten noen gaver utvekslet, vet du? Hvis det virker som om de stadig kjøper deg gaver for å imponere deg, så kan du bli offer for kjærlighetsbombering. [Les: De 15 tegn på forelskelse og ikke kjærlighet]

# 2 Suffocating med kjærlighet. I likhet med det forrige punktet, hvis de forteller deg hvor stor du er, eller hvilken som helst variant av uttrykket, vær forsiktig. Du kan bare si "takk" så mye i en samtale. Ellers blir det ganske repeterende.

De kan sette pris på deg for det fantastiske mennesket du er, men de trenger å forstå at det er tid og et sted for det. Cuddling om natten, alene-perfekt tid. Midt i en gruppesamtale med vennene dine? Kanskje ikke så ideell.

# 3 De har en historie … Spør rundt. Hvis du ikke kjenner denne personen før du begynte å danse dem, så spør om dem. Hvis du finner ut at de pleier å gjøre dette med mange av deres tidligere partnere, kan dette være et tegn de er en seriell kjærlighetsbomber.

Hvis noen er oppriktig interessert i deg og ønsker å vise sin takknemlighet og kjærlighet til deg, vil de sannsynligvis ikke ha en ivrig historie å gjøre det samme til utallige andre. Bare et notat. [Les: 23 hemmelige tegn på narsissisme folk overser til det er for sent]

# 4 Kjenner du virkelig dem? Sitt og tenk på hvor mange av samtalene dine faktisk har vært meningsfulle. Vet du om barndommen, familielivet, hobbyer, jobb, etc.? Hvis du ikke vet noe om dem, bør du være forsiktig, i tillegg til deres kjærlighet for å uttrykke sin kjærlighet til deg.

Forholdet vokser gjennom å dele tidligere erfaringer og lage nye sammen - ikke gjennom konstante romantiske bevegelser og "Jeg elsker deg."

# 5 Venner dine venner som dem? Dine venner kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv, og de ser også gjennom din uheldig smak på romantiske partnere måte før du gjør det.

Introduser dem til vennene dine og se hva de synes, fordi de vil kunne fortelle om de er ekte, eller hvis de er kjærlighet, bombarderer deg og prøver å manipulere deg. Venner vet alltid.

# 6 Snakker kontinuerlig om fremtiden. Kjærlighet bombing betyr bokstavelig talt at du faller for noen for fort. Hvilken bedre måte å gjøre det enn å gjøre løfter om fremtiden du vil dele sammen? Hvis de stadig vil snakke om fremtiden, og hva du vil nevne dine barn, FLEE. [Les: 20 hurtige tegn ditt forhold beveger seg for fort]

# 7 De sværger at du er sjelevenner. Jeg er ikke helt sikker på om jeg tror på sjelevenner. Hvis jeg gjør det, og noen forteller meg at vi er sjelevenner tre uker etter at vi møtes, skal jeg sette meg på alle av mine røde flagg. Elsk, min eneste sjelefrende er en stor tallerken med nachos klokken tre når jeg nettopp er kommet hjem fra baren.

# 8 De dyrker deg. Ok, så i teorien, ville alle elske å bli tilbedt. Men i virkeligheten er det bare rart. Jeg trenger ikke noen som følger meg rundt og skryter meg med komplimenter, ok? Jeg har jobb å gjøre. Hvis du ikke kan gjøre noe galt i øynene, er du enten Beyoncé eller et offer for kjærlighetsbomber. Det er ingen mellom, beklager.

# 9 De reagerer ikke godt på en utfordring. Når de sier ting som "Vi hører sammen", sier "Hvordan kan du muligens vite det?" Eller "Det er fortsatt ganske tidlig, men så langt går det bra."

Dette er et av de klareste tegn på kjærlighetsbomber, og det er ganske enkelt å gjenkjenne. Kjærlighet bombefly liker ikke å bli utfordret, fordi de ikke er vant til det. Ingen stiller dem noen gang. De blir bare forelsket i dem. Ikke la det skje. Utfordre dem og se hvordan de reagerer på det. [Les: 14 måter å slå en narsissist og vinne over deres manipulasjon]

# 10 Sjalu over ingenting. Prøv å gå ut med noen venner en natt og se deres reaksjon. Hvis du er offer for kjærlighetsarbeid, vil de sannsynligvis bli svært sjalu og opprørt med deg. "Som om du forlater meg alene" kan bli kastet der ute. Du får lov til å ha det gøy, og en rimelig partner ville forstå det.

# 11 De er overbeskyttende. Ingen kan noen gang skade deg eller sette deg ned. De sørger for det. Ja, jeg forstår at våre partnere skal støtte og stå opp for oss når det er nødvendig. Noen ganger er det egentlig ikke nødvendig. Hvis de går langt over toppen for å forsvare deg, så kan du bli kjærlighet bombet. Du kan håndtere deg selv, og noen ting er egentlig ikke verdt å forsvare seg selv. [Les: 18 tegn på at du blir tvunget til et kontrollerende forhold]

# 12 De er altfor "betennende." Jeg hater personlig å bli rørt. Kjæresten min er på samme måte. Vi har fortsatt våre koselige tider, fordi hvert forhold trenger det og liker å gjøre det. Vi bruker absolutt ikke all vår fritid fast til hverandres hofter. Hvis alt de vil gjøre innebærer fysisk berøring, ta et skritt tilbake og re-evaluere dette forholdet.

[Les: 13 måter giftig kjærlighet kan skade deg permanent og hvordan du kommer ut]

Å vite tegnene til kjærlighetsbombering, holder deg fra å være offer. Ikke fall for denne populære manipulasjon taktikken som brukes av usikre individer som vil gjøre noe for å føle seg elsket.

Anbefalt: