12 tegn hun skjuler hennes følelser for deg selv om hun liker deg

Innholdsfortegnelse:

12 tegn hun skjuler hennes følelser for deg selv om hun liker deg
12 tegn hun skjuler hennes følelser for deg selv om hun liker deg

Video: 12 tegn hun skjuler hennes følelser for deg selv om hun liker deg

Video: 12 tegn hun skjuler hennes følelser for deg selv om hun liker deg
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Du liker henne veldig, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Du er ikke sikker på tegnene hun gjemmer seg for sine følelser. Så det er på tide å finne ut sannheten.

Kjærlighet er ikke like grei og lett som vi liker å tro det er. Når noe involverer to mennesker, er det aldri en rett linje. I stedet er det som en berg-og dalbane, går opp og ned, side om side, og alt du kan gjøre er å ri den til slutten. Det er derfor så verdifull å forstå tegnene hun skjuler sine følelser for deg.

For å være ærlig, likte jeg mange gutter, men ville gjemme mine følelser fordi jeg heller var sjenert, trodde de ikke likte meg, eller jeg sloss med hodet mitt om de var den rette for meg. Jeg vet at du ikke vil at den skal være sistnevnte, men det er normale tanker folk tror.

Folk er redd for å gjøre feil, så før du tar et trekk, analyser og se om det er det beste valget for dem. [Les: Lag en jente smil og elsker å være rundt deg]

Tegn at hun gjemmer seg for sine følelser

Når det blir sagt, bør du ikke vente på at noen skal finne ut om de vil være med deg eller ikke. I stedet må du være proaktiv og se om hun har følelser for deg. Du kan alltid spørre henne uten å finne ut om hun liker deg, men jeg vet, det er lettere for deg hvis hun gjør som deg.

Deretter, etter å ha vurdert tegnene, gjemmer hun hennes følelser for deg eller ikke, du gjør et trekk! Hvorfor vente? Hvorfor ikke bare ta en sjanse til kjærlighet?

# 1 Kroppsspråk. På slutten av dagen, uansett hvor mye hun gjemmer hennes følelser, kan hun ikke skjule hennes kroppsspråk. Kroppsspråk er ikke-verbal kommunikasjon. Noen ganger gjør vi ting uten å tenke på det selv. Hun kan smile rundt deg mye, leke med håret sitt, sitte i nærheten av deg og berøre deg når du gjør en vits. Hun ville ikke gjøre det hvis hun ikke likte deg. [Les: Se etter disse subtile kroppsspråkinnstillingene hos en kvinne]

# 2 Hun er flørtig over tekst. Hun kan være sjenert foran deg, men når du tekst hverandre, er hun flørtende. Ikke alle har det bra foran andre, men føler seg mer avslappet når de snakker i telefon eller teksting. Hun kan virkelig like deg, men hun er skremt og ærlig redd for å bli skadet. Det er derfor hun er så nøkkelen rundt deg. [Les: Hvordan vinne din forelskelse via tekst]

# 3 Hennes venner vet om deg. Nå snakker jentene om hver fyr, men de som vi virkelig liker, snakker vi høyt om dem. Hennes venner vet allerede hvem du er. Hun sannsynligvis gushed til dem om hvor flott en fyr du er. Du har kanskje møtt dem en eller to ganger, men de kjenner deg veldig vi vil.

# 4 Hun er alltid der for deg. Kanskje du har en viktig test som kommer opp eller et basketball mesterskapsspill. Uansett hva, er hun den første til å tekst deg for å se hvordan testen gikk eller sitter i tribunene på spillet. Hvis hun er i deg, vil hun støtte deg gjennom eventuelle hindringer du har i veien. [Les: Hvordan fortelle om en sjenert jente liker deg - Hemmelighetene avslørte]

# 5 Hun er unnskyldende. Ingen beklager så mye som hun gjør for deg. Hun ønsker ikke å skru opp ting. Dessuten er hun usikker, så hun er rask til å be om unnskyldning. Mesteparten av tiden må hun ikke si at hun beklager, men hun liker deg veldig mye. Hun er nervøs som helvete rundt deg.

# 6 Hun ler på vitser. Ingen sa at vitsene dine var gode. Ærlig, de er sannsynligvis ikke så store. Men hvem bryr seg. Hun synes de er morsomme og vil le av hver vits du trekker ut av hatten din, selv din verste pappa vitser. Vi lurer vanligvis bare på vitser fra folk som vi finner attraktive. Hvis hver spøk du forteller, har hun gråt fra å le, er hun i deg.

# 7 Øyekontakt. Når hun snakker til deg, ser hun deg rett i øynene. Hun kan se bort og rødme hvis du ser tilbake til henne. Men når du snakker, hører hun. Øyekontakt viser tiltrekning. Så, hvis øynene er på deg, med mindre du har spinat i tennene dine, er hun i deg. [Les: De ultimate skjulte tegnene for å vite om en jente virkelig er i deg]

# 8 Hun husker detaljene. Jeg kan ikke huske noe. Husk at alle er forskjellige. Men kvinner husker ting som vi føler er viktige. Nå, hvis hun er i deg, kan det være slik du liker kaffen eller hemmeligheten du fortalte henne.

Husker hun hvor hun setter bilnøklene sine? Nei. Men hun husker de små tingene du viser og forteller henne fordi de saken til henne.

# 9 Hun er sjalu av andre kvinner. Nå, på slutten av dagen, uansett om sjenert eller høyt, høyt eller kortt, føler alle seg sjalusi når noe de vil ha, har sjansen til å gå seg vill. For eksempel fløy en søt jente med deg foran henne. Nå får du et glimt av sjalusi fra henne, og i så fall kan hun skjule hennes følelser. Du ville ikke føle sjalusi for noen du ikke likte. [Les: Hvordan spørre om hun liker deg uten å spørre]

# 10 Hun blir vanskelig. Ikke alle er kule og samlet når de snakker med folk de liker. Hvis hun er som meg, vil hun trolig være stammende og fidgeting mens du snakker med deg. Nei, hun har ikke en tull. Hun er bare veldig nervøs for å være rundt deg. Hun kan ikke vite hva jeg skal si eller helt glemme hvordan jeg skal handle naturlig fordi hun ikke kan inneholde sine følelser.

# 11 Hun går ut med deg. Når du spør henne, om det er i en gruppe eller bare de to, går hun. Og hun går uten å nøle. Faktisk er hun veldig spent på å gå ut med deg fordi hun liker deg.

Nå kan hun være nervøs og sjenert. Hvis hun fortsetter å se deg, liker hun åpenbart deg på et dypere nivå. Det kan bare ta mer tid for henne å slappe av, så vær tålmodig. [Les: Hvordan snakke med en sjenert jente og få henne til å åpne opp]

# 12 Hun følger deg på sosiale medier. Nå følger hun ikke bare deg, men hun ser også dine Insta-historier og liker bildene dine. For fem år siden, ville dette ikke være noe som helst. Men nå er teknologien en del av våre liv, dette er et tegn. Hun kan være sjenert eller skjule hennes følelser rundt deg, men hun følger ditt liv aktivt.

[Les: Ikke ignorere disse tegnene at en jente ikke liker deg]

Nå som du kjenner skiltene, gjemmer hun hennes følelser for deg, hvis du tror hun liker deg, er det på tide at du tok et trekk! Noen ganger må du bare ta risiko.

Anbefalt: