Tegn hun bare vil ha oppmerksomhet: 13 Wily måter en oppmerksomhetssøker

Innholdsfortegnelse:

Tegn hun bare vil ha oppmerksomhet: 13 Wily måter en oppmerksomhetssøker
Tegn hun bare vil ha oppmerksomhet: 13 Wily måter en oppmerksomhetssøker

Video: Tegn hun bare vil ha oppmerksomhet: 13 Wily måter en oppmerksomhetssøker

Video: Tegn hun bare vil ha oppmerksomhet: 13 Wily måter en oppmerksomhetssøker
Video: В ЭТУ КУКЛУ ПОСЕЛИЛОСЬ ЧТО_ТО СТРАШНОЕ / SOMETHING TERRIBLE HAS SETTLED IN THIS DOLL 2023, Desember
Anonim

Noen ganger er du så inn i en jente du skjønner ikke at du faktisk blir spilt. Vel, det er på tide du skjønte ut skiltene hun bare vil ha oppmerksomhet på.

Det er på tide at du skjønte om denne jenta virkelig er interessert i deg, eller hvis du bare kaster bort tid. Hvis hun bare leter etter oppmerksomhet, vet hun nøyaktig hvordan man får det, men det er din jobb å finne ut av hennes intensjoner. Ikke kast bort et øyeblikk med å jage henne om det er oppmerksomhet hun vil ha. Ingen ønsker å bli holdt bare fordi den feeds egoet. Så, her er tegnene hun bare vil ha oppmerksomhet.

Skilt hun bare vil ha oppmerksomhet

Når du er i noen, ser du ikke virkeligheten. Selvfølgelig ser du dem, men deres feil eller handlinger er maskert av valpenes kjærlighet øyne. Det er ikke din feil, egentlig. Dette skjer med det beste av oss.

I disse tilfellene er det lett å bli fanget opp dine følelser og til slutt jage henne. Nå er det ikke dårlig å jage en jente, men hvis hun lar deg jage henne bare for eget ego så er det et problem. Ikke bare vil jakten få deg nåst, men det gjør også at du ser ut som en dumme. Ikke vær sugerør. [Les: 15 måter å se egoistiske mennesker på og hindre dem i å skade deg]

# 1 Du kan faktisk ikke få en date med henne. Du kan jage henne hele dagen og natten, men tingen er, du kan faktisk ikke lande en date med henne. Men hvis hun bare vil ha oppmerksomhet fra deg, vil hun ikke tilbringe noen tid med deg. Hvis hun samtykker i å gå på en date med deg, akkurat når du skal gå, vil hun gjøre en unnskyldning og flake ut. Eller hun går, men inviterer andre folk sammen.

# 2 Hun er alltid teksting. Hvis hun tilbringer tid med deg, er det meste av hennes tid med henne limt til telefonen. Hun lager planer med vennene sine til senere, fortsetter Tinder, tar selfies. Poenget er, men fysisk ved siden av deg, er hun ikke mentalt tilstede.

Hun er i utgangspunktet bare henger ut med deg for å passere tiden mens du slår hennes ego på samme tid. [Les: 23 hemmeligheter tegn på narcissisme du bør ikke ignorere]

# 3 Hun flirter med alle. Nå er det ingenting galt med å flirte med folk, det er i utgangspunktet hvordan vi ser om vi er tiltrukket av noen. Hun flirter stadig med flere gutter, selv om de har kjærester. De har ikke noe imot slitasje mot andre gutter, kysser dem og gir nummeret deres uten noen intensjon om å gå videre med dem.

# 4 Hun handler om drama. Hvis det er noe litt foruroligende, det er verdens ende for henne. Hvis hun kjempet med en venn eller hadde problemer i skolen, hører alle om det. Dette, først og fremst, holder verden rundt seg. For det andre holder den deg interessert og bekymret. [Les: Hvordan rolig å håndtere dramatronen]

# 5 Hun snakker til deg på sosiale medier. Men ikke via tekstmelding. Kanskje du har nummeret hennes. Det spiller ingen rolle, hun svarer aldri. Hvis hun bare svarer på deg via Snapchat, Instagram, Facebook eller Twitter, er det et problem. Det er lett å spøke folk på sosiale medier i forhold til teksting og telefonsamtaler. Plus, det holder deg hekta på å se hva hun legger inn. [Les: 16 tegn på en oppmerksomhet som du bare ikke kan ignorere]

# 6 Hun trenger å føle seg som en kjendis. Du la merke til at hun ikke klarer å opprettholde ekte relasjoner med folk rundt henne. Hun må hele tiden være i sentrum av oppmerksomheten med konstant stimulering rundt dem. Det er vanskelig å få det fra de samme personene. Hun bytter dem inn og ut av livet hennes.

# 7 Hennes venner er de samme. Det er dette sitatet som sier, "Du er hvem du henger med." Og du vet, det er helt sant. Hvis alle vennene hennes gjør disse tingene, er det en stor sjanse for at hun gjør det også. Nå vil jeg ikke generalisere, så du bør definitivt sjekke vennene sine før du gjør denne antagelsen. [Les: Sneaky tegn på at du daterer en ekte 24K gullgraver]

# 8 Hennes unnskyldninger er vage. Du spurte henne ut eller spurte henne om hun er i deg, men hun kan egentlig ikke synes å gi deg et solid svar. Faktisk har hun ikke et godt eller logisk svar på spørsmål du spør henne. Sannferdig er dette et av de store tegnene hun bare vil ha oppmerksomhet fra deg, men egentlig bryr seg heller ikke, hun vil selv investere tiden. Hva betyr dette? Hun holder deg bare rundt fordi det får henne til å føle seg bra.

# 9 Hun vil ikke være alene med deg. Hun ber deg aldri å henge ut en på en. Vel, hun ber aldri deg om å henge ut, men aldri tankene. Hvis hun ikke prøver å tilbringe tid med deg en-mot-en, er det ikke et godt tegn. Hvis hun så deg som en venn, ville hun ikke ha et problem å bruke alene tid med deg, men hun ser ikke engang deg som det.

# 10 Hun holder deg vekk fra vennene sine. Du blir ikke invitert sammen med henne og vennene hennes, som er et ganske solid tegn hun ikke er i deg. Hvis hun var, ville hun fortelle alle vennene sine og presentere dem så snart som mulig.

Men i dette tilfellet vil hun ikke at de skal vite at du er noe mer enn en venn, hun vil ikke at de skal få feil forståelse av hva som skjer mellom dere to.

# 11 Hun er inkonsekvent. En uke tekster hun deg hele tiden. Så uken etter er hun så kald som is. Selv om det er ekstremt irriterende, hakker det deg på henne som du ender med å investere mer tid på å finne ut hva som skjer. Se hvordan det virker? Det er et ensidig forhold gjennom manipulasjon taktikk. [Les: 15 typer kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

# 12 Hun vet ingenting om deg. Hun har aldri faktisk spurt deg om deg selv. Rart, ikke sant? Hvis noen virkelig liker deg, vil de vite det alt om deg. Men hvis hun ikke er nysgjerrig på ditt personlige liv så er hun ikke i deg i det hele tatt. Hvis en jente liker en fyr, bruker hun hele tiden i verden å få så mye informasjon om dem som mulig.

# 13 Hun elsker å bli komplimentert. Faktisk bruker hun mye tid på å fiske etter dem. Hvis hun gjør sminken hennes, har den noe sexy, hun forventer at kjeven din slår på gulvet. Hun gir til og med negative kommentarer om utseendet hennes, vanligvis, det er en måte å få deg til å rose henne og øke hennes ego.

[Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

Nå som du kjenner skiltene hun bare vil ha oppmerksomhet, er det på tide du skjønte om denne jenta er noen du trenger i livet ditt, eller hvis du bare kaster bort tiden din. Hvis det er sistnevnte, er det på tide å gå videre!

Anbefalt: