Sikker på at en jente liker deg

Innholdsfortegnelse:

Sikker på at en jente liker deg
Sikker på at en jente liker deg

Video: Sikker på at en jente liker deg

Video: Sikker på at en jente liker deg
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Gutter har alltid hatt en vanskelig tid å dechiffrere tegnene som en jente gir bort når hun er interessert i dem. Så hvordan kan du fortelle om en jente liker deg? Les disse sikre tegnene på at en jente liker deg. Og finn ut hvordan du bruker det skiltet til din fordel.

Klikk her for å lese alle tegnene fra introduksjonen på hvordan å fortelle om en jente liker deg.

I den første funksjonen i denne serien, ville du ha lært om noen gjenkjennelige tegn på at en jente liker deg, men det er mer.

Tegn på at en jente liker deg

Hun kunne opptre som et barn, fortsett å kikke på deg, eller hun kan ikke holde henne i spenningen.

Men det er ikke det, det er mange andre tegn som en jente gir bort når hun er veldig interessert i deg.

[Les: Sneaky ting jenter gjør for å få en manns oppmerksomhet]

Og i denne serien vet du hvordan du skal svare på henne hver gang hun gir bort et annet tegn som hun liker deg, slik at du kan få det perfekte inntrykk på henne.

Hun er mer oppmerksom på deg

Så, loverboy, dette tipset er å forstå tegnene på at en jente liker deg, spesielt hvis hun henger ut med deg og er en venn.

[Les: Hvordan flørt med en jente som en venn]

Det skjer så, at jentene i de fleste tilfeller ender med en fyr fra samme lag på jobben, eller til slutt faller for venner i samme gruppe.

Så er det en jente i gruppen din som synes å ha et mykt sted for deg?

Det kan bare være det første tegnet, og det kan ikke være en rockhard grunn, men det kan være en start med å finne ut om det er noe mer enn bare venner på henne.

Når hun er med deg, lener hun seg litt for nær, eller ser hun på ingen, men deg, når det er et gruppemøte? Dette er alle små tegn som betyr noe. Og hvis hun har et cushy sted for deg, så vil du se at hun bare ikke ville kunne ta øynene av deg når du lager en presentasjon eller gjør et poeng foran andre. Det er den eneste gangen hun kan spise deg uten å bli fanget!

Hva du bør gjøre

Ooh, nå at du er spent, hold den i buksene dine! Det er egentlig ikke noe solid bevis på at hun liker deg, med mindre hun stirrer så dypt at det skårer underbuksene dine.

Så ta det sakte, se hvordan hun snakker med deg og begynn å ha flere samtaler med henne. Gå lett og se om det er noen gjengjeld fra slutten. Spesielt med en venn eller kollega, bør du aldri presse lykken så langt at ting kan bli svært ubehagelig mellom dere. [Les: Tips for å varme henne opp ved flørting av tekst]

Hun blir personlig

Vil hun vite alt om deg, selv om du bare er venner? Og viktigst, spør hun om du har en kjæreste? Det kvelende spørsmålet er en ganske sikker hit for å bevise at hun har noen form for følelser for deg. Dette er gode tegn på at en jente liker deg. Hvorfor ville en jente vite om noen fyr har en kjæreste ut av det blå, med mindre hun vil ta den sporet? Men igjen kunne hun bare være nysgjerrig. Så hopp til neste del.

Beholder hun deg fortsatt om ting som gjør at det virker som et jobbintervju til tider, som hva hobbyene dine er, hva du liker å gjøre på fritiden, hvilke var de siste filmene du har sett, hva er planene dine for helgen, etc. Hun kan virkelig ønske å gå ut på en dato med deg. [Les: Sikkert tegn på at du er mer enn venner]

Hva du bør gjøre

Først av, hva er de spørsmålene du spør om din dato på den første? Du vil spørre henne om hennes hobbyer, lidenskaper, hennes liker og misliker, og så videre. Så gjør hun ikke det samme ved å stille disse spørsmålene?

Selv om hun ikke faktisk spør deg om en date, er det en subtil måte å gjøre det på. Hun kan være opptatt av å spørre deg eller legge grunnlaget for at du skal stille spørsmålet i stedet. Hvis aktiviteten i spørsmålet er dans, film eller middag, så er det nesten sikkert. Du kan definitivt spørre henne ut, men ikke forlevere henne hvis hun ikke vil gjøre det klart. [Les: Hvordan date en venn ved å være subtil]

Du kan holde det diskret og spørre henne om hun vil gå ut et sted neste helg. Når du er på datoen, kan du bli flørt med henne.

Hun komplimenterer deg hele tiden

Kvinner pleier generelt ikke å kompliment menn mye, ikke minst når de er forbi skoleårene sine. Så hvis du finner ut at det er en spesiell dame som komplimenterer deg, din skjorte, din slips, skoene dine eller bare du, hele tiden, er det sannsynligvis noe søtt brygging i hennes sinn, og du kan bare like det. Det er et godt tegn på at en jente liker deg.

Hvis hun har en crush på deg, kan hennes komplimenter gå utover de vanlige, og gå personlig. Hun kan komplimentere deg på kroppen din, ansiktet ditt eller noe som skårer for deg som dating potensial. [Les: De beste måtene å komplimentere en jente]

Hva du bør gjøre

Hvis hun komplimenterer deg hele tiden, er det ikke åpenbart at du må komplimentere henne også? Så gjør du nettopp det. Og vær ikke for høyt om det. Du vil at hun skal kjenne deg som henne, og kompliment henne på en slik måte at hun får gåsehud når du sier noe.

Gå rett opp når hun går, eller når hun er i heisen, og kompliment henne hjertelig.Hviske det hvis du tror hun kommer til å være bra med så mye intimitet mellom dere begge. Ikke bare vil det gjøre forholdet ditt mye mer intimt, det vil også holde det spennende.

Jenter elsker å flirte subtilt, så hold øynene dine skrællet! [Les: Slik kysser du en venn og kommer unna med det]

Hun gjør det med håret hennes

Menn er slike suckers for vakkert hår. Alt en jente må gjøre er å løpe hendene gjennom håret, og gjør det som alle menn vet, men kan ikke forklare, og de er over hele gulvet. Nå kan dette skje når du allerede snakker med denne jenta, eller når hun sitter over rommet.

Hvordan forteller hun om hun liker deg? Er hun smilende smilende på deg med det blikket i øynene, som hun snurrer håret hennes eller kaster det rundt som i en tv-reklame for en sjampo? Du har det gått gutt!

Hva du bør gjøre

Først av, se på henne. Gjør hun det med vilje og vet at du ser på henne, eller er hun på et rockekonserthodet banging. Du burde ikke gjøre et trekk på henne, med mindre det er deg hun slår på, hvis hun ikke allerede er med deg.

Se opp for kroppsspråket, gjør hun det hver gang du ser, eller gir hun deg en sporadisk blikk, nå og da? Hvis kroppsspråket hennes ser bra ut, så gå for det, ellers kan hun bare svømme med håret hennes. Sheâ € ™ s sannsynligvis ikke flørt med deg. Hvis hun allerede er midt i en samtale med deg, så smil hver gang hun gjør det og si: "Gosh, du ser så vakker ut når du gjør det med håret ditt? linjer. [Les: Slik sjarmer du deg inn i en jente hjerte]

Ingenting cheesy, bare rett. Hun vet at du flirter med henne, så hvorfor vil du late som om du prøver å "pikke" henne opp?

Dette er noen tegn på at en jente liker deg, og kan virkelig hjelpe deg med å få det perfekte trekket hvis du er interessert i å dele henne. Men det er noen flere ting du bør vite om tegnene som en jente liker deg. Klikk her for å fortsette å lese om virkelige dating tegn som gutta har opplevd.

Anbefalt: