18 Virkelig åpenbare tegn på at en jente liker deg over tekst

Innholdsfortegnelse:

18 Virkelig åpenbare tegn på at en jente liker deg over tekst
18 Virkelig åpenbare tegn på at en jente liker deg over tekst

Video: 18 Virkelig åpenbare tegn på at en jente liker deg over tekst

Video: 18 Virkelig åpenbare tegn på at en jente liker deg over tekst
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Du liker henne. Men hvordan vet du om hun liker deg? Det virker som jenter er et mysterium, men det er tegn på at en jente liker deg over tekst.

Helt siden mobiltelefonen oppsto, har teksting vært en stiftdatterforløper. I dag er det umulig for forhold ikke å ha gått gjennom "tekstfasen" før selve datingen.

Det kan være praktisk, for det første kan du ha uformelle samtaler uten å være vanskelig. Og for det andre eliminerer det behovet for å være selvbevisst i å presentere deg fysisk. Men til tross for dette mangler den faktiske ansikt-til-ansikt-interaksjonen deg med et vanskelig overfall: "Liker hun meg, eller ikke?"

18 tegn for å vite om en jente liker deg over tekst

Ikke vær redd, akkurat som hvordan damene utviser en bestemt oppførsel i ansikt til ansikt, de har definitivt visse "teksting" som forteller deg om de liker deg over tekst. Så det er opp til deg å dechiffrere skiltene og bruke det til din fordel. Her er 18 tegn på at en jente liker deg over tekst.

# 1 Hun starter samtalen. Hvis hun er den som først tekker deg, selv uten noen spesiell grunn som bare å spørre "hva har du til?" Så er det en god sjanse for at hun graver deg.

Jenter er kjent for å være smartere enn teksting gutta først, så hvis hun gir denne mye innsats for å begynne å kommunisere med deg, er det sjansen for at du er i hennes gode gaver. Dette er en av de store tegnene til at en jente liker deg over tekst. [Les: Hvordan tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg]

# 2 Hun tekster ofte. Hvis du nettopp tilbrakte hele natten og smset hverandre, og neste dag våkner du til en god morgentekst fra henne og ber om flere av disse tekstsamtalene, hun er definitivt i deg. Forsiktig, det er en sjanse for at hun kan ende opp med å bli en tekstklyngende kjæreste hvis du to begynner å danse.

# 3 Hun svarer umiddelbart. For en fyr er det ikke noe mer foruroligende enn å vente på din forelskelse for å svare på din tekstmelding. Det er tider at svarene kommer opp i timer eller dager for sent. Så når en jente svarer umiddelbart innen få minutter etter å ha sendt en melding, er det et sikkert tegn på at hun liker deg. [Les: 15 måter å fortelle om noen liker deg uten å spørre dem direkte]

# 4 Hun tekster du hyppige oppdateringer. Et annet tegn på at en jente liker deg over tekst er om hun sier ting som "Hei, jeg får en pedikyr, hva skjer?" Eller "Bestilt Frappe på Starbucks" og all overfladisk informasjon som du ikke engang ville bryr seg å vite. Det er et tegn på at hun vil ha din oppmerksomhet.

# 5 Hun tekster og svar umiddelbart, selv om hun er opptatt. Hvis hun er opptatt med jobb, skole eller annen opptatthet, likevel ser hun fremdeles frem og opprettholder tekstsamtaler, det betyr bare at hun mener du er verdig.

# 6 Hun skriver lange svar med mange oppfølging. Det er ganske kjent at jenter er chattier enn menn, og enda mer chatty mot folk som de liker og stoler på. Når en jente som liker deg, sender en tekst, er den vanligvis lang, chock full av detaljer, og åpen for å holde samtalen gått. [Les: 12 klare måter å fortelle om hun er flørtende eller bare å være vennlig]

# 7 Hun vil legge merke til om du ikke skriver henne eller reduserer samtalene dine. Når hun spør, "Hei, er du ok? Du har ikke vært teksting sist? "Det er et sikkert tegn på at hun liker deg. Plutselig reduserer kommunikasjonen ikke ubemerket og vil bli fulgt opp av et nysgjerrig spørsmål. Stol på meg, dette er et av de åpenbare tegnene på at en jente liker deg over tekst.

# 8 Hun staver hennes ord på en søt måte. Ekstra vokaler, alle caps og baby-talk stavemåter er tegn på at hun prøver å få deg til å legge merke til henne og bruser henne med oppmerksomhet.

# 9 Massevis av uttrykksikoner. Hvis hun inkluderer hjerter, emojis og smiley ansikter i hver tekstmelding, så kan hun være i deg, eller i det minste betyr det noe bra. Og du vil også legge merke til øyeblikk hvor uttrykksikonene overstiger ordene selv. [Les: 15 åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 10 Hun driller deg. Husk at plage er et tegn på at hun er komfortabel på en måte som hun forventer at du skal ha det bra med. Det betyr at du er nærmere enn vanlige venner. Eller i det minste vil hun at du skal være. Teasing er også et tegn på interesse fordi hun ønsker å fremkalle en følelsesmessig respons fra deg.

# 10 Hun sender tekstfigurer. LOL, ROFL, LMAO, HAHAs og latterlige uttrykksikoner er ikke bare et tegn på at hun er underholdt, det er også en måte å si at du er morsom, om enn nesten.

# 11 Hun sender deg sitater fra en bok, eller linjer fra favorittfilmer eller sanger. Dette kalles "kreativitet flirter" hvor hun flaunts hennes interesser til deg å appellere til din kreative side. Det er et tegn på at hun vil vite mer om deg. [Les: Hvordan fortell om en sjenert jente liker deg - hennes virkelige hemmeligheter avslørt]

# 12 Hun komplimenterer deg mye. Det kan være klærne du hadde på deg i dag, din nye tatovering, eller kroppen du har jobbet med på treningsstudioet, komplimenter betyr at hun liker deg.

# 13 Hun sender flørtende meldinger. Hvis tekstsamtalene dine eskalerer inn i den flørtende gutten, bør du ikke spørre om hun liker deg eller ikke.Du bør ringe nummeret sitt akkurat nå. Duh. Det er en av klasseklassene som hun liker deg over tekst. [Les: Hvordan jentene flirter - 15 tegn på at hun er mer enn bare fin]

# 14 Hun løper rundt i ditt personlige liv. Hvis en jente spør mange personlige spørsmål, betyr det at hun er interessert i deg. Jenter har mulighet til å få informasjon om en fyr de er interessert i, men hvis hun spør deg personlig, har du nettopp nådd opp i en mer intim form for forhold.

# 15 Hun pries rundt kjærlighetslivet ditt. Spør om du for øyeblikket ser noen, hva var din ex-kjæreste, eller spørsmål angående dine preferanser for jenter, er et tegn på at hun sizing deg for å se om du er en sannsynlig kandidat for et mer seriøst forhold.

# 16 Hun sender deg bildet hennes. Jenter kan bli bevart når noen spør om bildene sine. Så hvis hun sender deg et bilde av henne selv om du ikke ber om det, er det sjansen for at hun er interessert i deg. [Les: 7 subtile tegn en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg]

# 17 Hun sender deg et oppriktig eller sprø bilde. Når du sender bilder, har jenter en tendens til å sende ut de mest smigrende bildene av dem - gjort opp som en modell og kledd å drepe. En jente liker deg definitivt hvis hun sender deg et bilde av henne iført hennes husklær, rotete hår, eller til og med å lage et ansikt.

# 18 Hun spør deg ut. Den ultimate giveaway for teksthint er at hun spør deg ut. Selv om det bare er en vennlig eller uformell sammenkomst, er det et sikkert tegn på at hun er komfortabel nok til å henge ut med bare dere to.

[Les: 50 flørtende tekstmeldinger som sørger for at hun smiler og faller for deg]

I den moderne verden hvor mobiltelefoner regnes som en nødvendighet, kan det være vanskelig å vite om en jente liker deg. Men hvis du holder øye med disse tegnene om at en jente liker deg over tekst, begynner du å planlegge din første date.

Anbefalt: