10 tegn som beviser at du fortsatt er knyttet til din eks

Innholdsfortegnelse:

10 tegn som beviser at du fortsatt er knyttet til din eks
10 tegn som beviser at du fortsatt er knyttet til din eks

Video: 10 tegn som beviser at du fortsatt er knyttet til din eks

Video: 10 tegn som beviser at du fortsatt er knyttet til din eks
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Du kan kanskje tro at du allerede har gått på, men er du 100% sikker på at du ikke lenger føler en slep på ditt hjerte når tankene dine lander på din eks?

Hver morgen ser du på telefonen din og sjekker om det er en melding fra den personen du alltid tenker på. Det er ikke den nye fyren som spurte deg for kaffe. Det er ikke jenta som smilte på deg på jobb. Det er din eks. [Les: 6 grunner til at du ikke får din eks av deg]

Hvorfor kan du ikke slutte å tenke på din eks?

Tiden det tar å gå videre fra en oppbrudd er subjektiv. Formelen folkene holder seg til er regelen av treer. Hvis du har vært sammen i ett år, vil det ta tre år for deg å gå videre. Hvis du har vært sammen i seks måneder, vil det ta et og et halvt år. Du må slippe av denne tanken.

Folk går videre når de er gode og klare. De trenger tid til å helbrede. De trenger tid for å gjøre minner mindre smertefulle. De trenger å tenke på hva de virkelig vil. Før dette skjer, har folk en tendens til å gå den andre ruten ved å holde fast på sine exes.

Uansett hvor bra eller dårlig et forhold er, kan du fortsatt ikke riste følelsen av hva som skjer. Du hadde et forhold. Det var en god grunn til at du begynte å se personen. Du ble tiltrukket av dem av en grunn. Denne grunnen eksisterer fortsatt, men oppfatningen av hverandre har endret seg i løpet av ditt forhold. [Les: 10 grunner bør du ikke gi din eks en ny sjanse]

Er du fortsatt knyttet til din eks?

Skiltene er enkle å lese. De er åpenbare for alle som kjenner deg godt. De er åpenbare for alle som vet hva de skal se etter. Du bør anerkjenne disse tegnene og ta skritt for å forandre ditt perspektiv.

# 1 Hver gang noen sender deg beskjed, forventer en del av deg at du er din eks. Det har skjedd siden dagen du brøt opp. I begynnelsen fikk noen pip fra telefonen deg til å løpe over rommet for å sjekke og se om det er din eks. Gradvis ble det en stille skuffelse hver gang du skjønte at det ikke var dem. Så lenge du fremdeles forventer at de skal ringe, skrive eller e-poste deg, er du fremdeles vedlagt.

# 2 Du ser fortsatt på Facebook-profilen og andre sosiale medier-kontoer. Vi har gjort alt. Spørsmålet er at du har sluttet å gjøre det? Bare fordi du bare gjør det en gang om dagen eller en gang i uken, betyr det ikke at du har flyttet på. Det viser at du fortsatt vil vite hva som skjer med livet deres, selv om det ikke har noen betydning for deg overhodet. Dette er greit hvis du så deres profil i forbifarten. Hvis du frivillig søkte på dem eller har koblinger i bokmerkemappen din, så er du fortsatt tilknyttet.

# 3 Du kan ikke slutte å henvise din eks i samtaler. Nesten alt vil minne deg om din eks. Hvis du finner deg selv å nevne det faktum at du var med din eks som en gang eller at han hadde den samme skjorten eller at hun sa det samme, er du fortsatt knyttet. Når en person har gått på, vil de ikke føle seg opptatt av å nevne deres ex hvor som helst i en samtale, med mindre det er absolutt nødvendig. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 4 Du foretrekker en bestemt type og ingen andre vil gjøre. Denne typen refererer hovedsakelig til din eks. Du sier at du er en artister fordi din ex var en kunstner. Du sier at du bare daterer atleter når den eneste idrettsutøveren du har datert var din eks. Du liker bare veldig høye gutta fordi exen din var over seks meter høy. Å stenge deg selv til andre mennesker er et tegn på at du ikke kan slippe preferanser som tiltrukket deg til din eks. Før de kom sammen, hadde du ikke så mye av en overbevisning for en bestemt type person.

# 5 Høring av deres navn eller noe som er relatert til dem, gjør deg engstelig. Det du sikter på å føle når du hører noe om din eks, bør være likegyldighet, liten anerkjennelse eller bare en flimmer av et minne. Hvis du hører navnet deres, får du sterke følelser av frykt, lengsel, smerte eller tap, så er du fortsatt knyttet til dem.

# 6 Oppriktig bygge relasjoner med folk nærmere dem enn deg. Hvis du prøver å komme nær dine venners venner, er du fortsatt tilknyttet. Du prøver sannsynligvis å holde en del av din eks nær deg gjennom menneskene i livet. Det er greit hvis du ble venner med vennene sine under forholdet. Hvis du gjør dette etter at du har brutt opp, må du vurdere motivasjonene dine, fordi du kan involvere uskyldige mennesker i en svært vanskelig situasjon.

# 7 Kommer til steder som exen din opplever selv om du ikke trenger det. Hvis du møtte din eks på din vanlige hangout eller på jobb, er det rettferdig grunnlag for begge dere. Ingen av dere må unngå hverandre i slike tilfeller. Hvis du forsiktig tilbringer unødvendig tid på de stedene de henger på uten deg, så er du sannsynligvis stalking dem. Dette viser absolutt at du faktisk er fortsatt knyttet til dem. [Les: 14 ting å huske på når du kommer inn i din eks]

# 8 Plutselig var interessert i ting han / hun foreslo mens du fortsatt var sammen. Når din eks fortalte deg å se det showet om zombier, nektet du. Nå som du har brutt opp, bestemmer du deg for å se det, fordi de nevnte det. Du kan da begynne å innse at du bryr deg mer om din eksaks reaksjon på den nye "besettelsen" enn du handler om nevnte besettelse.Hva er enda verre er når du begynner å komme med imaginære samtaler om denne nye tingen du nå har til felles.

# 9 Bli din exs drømmegirl eller drømboer. Du tror ingen merker, men prøver å forbedre deg selv til den standarden din eks holder, blir sett på som en svak og desperat knep. Du var deg selv mens du var med din eks. Nå som de er borte, bestemmer du deg for å endre håret slik de sa de likte. Du kjøper flere klær som de pleide å tenke så søte på deg. Du hører om den nye personen de er dating, og du prøver å etterligne den personen. Folk merker sjelden at de gjør dette eller ikke innrømmer det til seg selv. [Les: 8 måter å håndtere din eks se noen nye]

# 10 Hater din eks. Dette er det mest konkrete tegnet at du fremdeles er knyttet til din eks. Selv om det er en negativ følelse, kan hate noen ganger føle seg sterkere enn attraksjon. Det er lettere å forstå og kan overraske deg på forskjellige måter. Du styrer det på din ex, deres venner, deres nye partner eller alt som ikke er elendig som deg. Å gi slipp på hat vil hjelpe deg enormt når du slipper din eks.

Å holde på noe som ikke er der lenger, kan skade deg på mange måter. Du vil ikke kunne fortsette med livet ditt. Ditt arbeid vil bli påvirket. Du vil ikke være i stand til å ta vare på deg selv. Dine venner vil være misfornøyd med hvordan ting ser ut til deg. Den verste konsekvensen er at du ikke vil kunne legge merke til personen du virkelig er ment å være med. [Les: Hvordan gå videre og håndtere din oppbrudd med et smil]

Ta en titt på deg selv og se om du har gjort noe av det som er nevnt ovenfor. Hvis du fortsatt gjør dem, gjør du trinnene for å endre oppførselen eller tankene dine om ex. Det er ikke lett å gå videre fra en eks, men det er absolutt ikke umulig.

Anbefalt: