Fatal Attraction: Tegn deg bare som følelsesmessig fjerne kvinner

Innholdsfortegnelse:

Fatal Attraction: Tegn deg bare som følelsesmessig fjerne kvinner
Fatal Attraction: Tegn deg bare som følelsesmessig fjerne kvinner

Video: Fatal Attraction: Tegn deg bare som følelsesmessig fjerne kvinner

Video: Fatal Attraction: Tegn deg bare som følelsesmessig fjerne kvinner
Video: Jeg jobber på Private Museum for the Rich and Famous. Skrekkhistorier. Skrekk. 2023, September
Anonim

Hvis du er usikker på hvorfor hver kvinne du ender med synes å være et nøttesak, kan det være fordi du bare liker følelsesmessig fjerne kvinner.

Noen gutter slår jackpotten hver gang de går ut og finner seg en kvinne til dags dato. De er attraktive, smarte, morsomme, og kan til og med lage mat! Men noen andre gutter har en historie med dating jenter som til slutt blir gal etter noen få korte uker med å være sammen. I så fall kan du være noen som bare liker følelsesmessig fjerne kvinner.

De har en viss allure som trekker deg inn og fanger deg. Uansett hvor mye du sier at du ikke liker den typen.

Ulemper av følelsesmessig fjerne kvinner

Som du kan forestille deg, er følelsesmessig fjerne kvinner ikke de beste typene som skal dateres. Jeg mener, de er følelsesmessig utilgjengelige og fjernt, tross alt! Når det er sagt, skjer det noen få, åpenbare ulemper for dem.

De er trengende. De blir veldig emosjonelle over nesten alt. De trenger konstant forsikring. De kan ikke være seg selv rundt deg. Og det er bare toppen av isbreen av ulemper av følelsesmessig fjerne kvinner.

Tegn på at du bare liker følelsesmessig fjerne kvinner

Hvis du fortsetter å skrape hodet fordi du bare ikke kan finne ut hvordan du har det største flaks når det gjelder å finne kvinner som er normale, kan det være fordi du er mer tiltrukket av disse skadede damene.

Hvis du vil vite om dette egentlig er tilfelle, er det 10 tegn for å gi litt lys på din uheldig situasjon.

# 1 Du elsker jakten. Gutter som elsker følelsesmessig fjerne kvinner er gutta som er mest etter jakten. Hvis du virkelig er inn i en kvinne fordi du må jobbe ekstra hardt for å få henne, men så finn deg uinteressert når hun endelig gjengjelder disse følelsene, hopper du sannsynligvis over følelsesmessig fjerne kvinner.

Denne typen kvinne betaler deg ikke noen interesse fordi hun bare ikke er følelsesmessig klar til å håndtere en annen person i sitt liv, men du går etter henne uansett fordi jakten er så underholdende. [Les: Hva du trenger å gjøre når hun spiller hardt for å få]

# 2 Du føler deg nødt til å "fikse" situasjoner. Er du typen person som alltid må fikse ting? I så fall kan du bare like følelsesmessig utilgjengelige kvinner som bare ikke kan koble deg til på et følelsesmessig nivå. Disse kvinnene virker ødelagte og skjøre for deg, og hvis du har den personligheten som gjør at du vil fikse dem, kan du finne deg selv å danse disse kvinnene uten en annen tankegang.

# 3 Du liker å føle deg ekstremt maskulin. Jeg vet at alle menn liker å være maskulin, men hvis du er typen fyr som virkelig trenger den ekstra mannlige økningen av en eller annen grunn, - som du trenger å kompensere for noe. Da kan du finne deg selv tiltrukket av følelsesmessig fjerne kvinner.

Disse kvinnene er svake og skjøre, og det er noe om dem som får dem til å virke som om de trenger en mann. Det er derfor du føler deg så mannlig når du er med dem. Og hvis du trenger den følelsen å være glad, vil du innse at disse kvinnene vil finne veien inn i livet ditt. [Les: Slik kan du være mannlig uten å være en rykk]

# 4 Du må være nødvendig. Noen mennesker trenger bare å føle at de trengs av andre for å være lykkelig. Du kan ikke vite at dette er deg. Hvis du er lykkeligst når folk ber om hjelp eller de trenger deg til å være rundt for en eller annen grunn, så er det deg.

Følelsesmessig svake og fjerne kvinner pleier å være mer trengende og mer avhengige av deg enn om de har sine følelser i sjakk. Hvis du er typen som trenger å være nødvendig, så sannsynligvis bare som følelsesmessig utilgjengelige kvinner.

# 5 "Damsel in distress" typen er sexy for deg. Jo, det er sannsynligvis en fantasi der ute som har å gjøre med en fattig dame i nød som er reddet av den store, modige ridderen, og så smiler de hverandre til solen går ned under skogens treetopp.

Hvis dette høres ut som noe som ville slå deg på, så kan du finne deg selv i forhold til følelsesmessig utilgjengelige kvinner mer enn de fleste. Disse kvinnene ser ut som de trenger å redde, og du er tiltrukket av ideen om å være frelseren. [Les: Damsel i nød - hvorfor de fleste menn finner dem uimotståelig]

# 6 Du elsker uforutsigbar oppførsel. Selv om alle elsker litt spontanitet i sitt forhold, ELSKER du aldri å vite hva som skal skje neste. Hvis du er trukket på ideen om alltid å være på tærne med noen, så er du mest sannsynlig ekstremt tiltrukket av følelsesmessig fjerne kvinner.

Siden deres følelser er relativt over alt, vet du aldri hvor de vil kaste deg neste gang. Den spenningen kan være addicting, og derfor finner du at du virkelig er tiltrukket av denne typen kvinne. [Les: 21 ting gjør menn som vil gjøre enhver jente til en gal kjæreste]

# 7 Du liker likevel kvinner som blir slemme eller sassy. Av en eller annen grunn er det menn der ute som liker slemme eller sassy kvinner. Hvis du er den typen som blir alle riled opp og spent når kvinnen din er frustrert med deg, så kan du oppdage at flertallet av kvinnene du er dating, er følelsesmessig fjernt. [Les: 15 typer giftige forhold for å passe på]

# 8 Mystiske kvinner driver deg med nøtter. På en veldig god måte.Som noen menn elsker jakten, elsker noen menn ideen om å få en mystisk jente til å åpne opp for dem. Det er som å vinne lotteriet for dem hvis de oppnår det.

Kvinner som er følelsesmessig fjernt har mysterium ned klapp. De lar ikke mye av sine egne følelser ut fordi de er i et slikt kaos, noe som betyr at du vil stille spørsmålstegn ved hva de tenker. Hvis dette høres ut som noe du går for, kan du bare like følelsesmessig fjerne kvinner.

# 9 Dine venner advarer deg alltid om jenta. Nå er dette et tegn på at jeg ikke engang måtte sette på her fordi hvis vennene dine advarer om at en jente er "gal" eller ikke virker som en god passform for deg, bør du bare vite.

Men hvis du bare liker følelsesmessig fjerne kvinner, hører du ofte vennene dine protesterer fremskrittene mot en jente slik. Så hør opp og hvis du hører noen klager, kan det være fordi du er på vei nedover veien, følelsesmessig fjerne kvinner legger ut for deg. [Les: Trofruhustruen - Hvem er hun og hvorfor ønsker alle menn en?]

# 10 Du er slått på av ideen om en jente som nylig er ute av et forhold. Noen menn elsker kvinner som nylig har blitt dumpet og trenger litt liming sammen igjen.

Dette er ikke bare fordi de er knuste, men fordi de liker å bevise at menn er gode, og at ikke alle ville bryte sitt hjerte. Hvis dette er deg, kan du bare bli tiltrukket av følelsesmessig fjerne kvinner. [Les: 15 grunner til at de fine gutta alltid er ferdig sist]

Hvordan stoppe bare å smake følelsesmessig fjerne kvinner

Ok, så du har innrømmet deg bare som jenter som er følelsesmessig fjernt, nå hva? Hvis du virkelig vil komme over din forferdelse med denne typen kvinne, må du følge disse trinnene.

# 1 Realisere at det aldri vil fungere. Du kan bli slått på av ideen om henne akkurat nå, men hvis du nærmer seg hennes følelsesmessige ustabilitet, finner du at det er mye mer kaos der enn du kan håndtere.

# 2 Bli kjent med henne bedre først. I stedet for å dykke inn i dating en ny jente utelukkende, bli kjent med henne bedre. Tilbringe tid bare å snakke med henne kan fortelle deg mye mer enn du ville finne ut ved å bare bli fysisk.

Spør henne om hennes liv, fortid og nåværende situasjon før du bestemmer deg for at hun er stabil nok til deg. [Les: Emosjonell modenhet: 13 ledetråder å vite om noen har det]

# 3 Realiser positive av en uavhengig kvinne. Du tror du elsker å være nødvendig og være den personen som retter alt for en kvinne. Har du noen gang tenkt på hvor mye mer en uavhengig kvinne har å tilby deg?

Jeg tror du vil finne ut at du vil bli mer slått på av hvilke kvaliteter en uavhengig kvinne kan bringe til et forhold enn hva følelsesmessig fjerne kvinner kan bidra.

[Les: Emosjonelt utilgjengelige kvinner: Hvordan komme seg gjennom isen]

Hvis du bare liker følelsesmessig fjerne kvinner, vil kjærlighetslivet ditt nesten alltid være i shambles. Disse tegnene hjelper deg med å innse om du bare er inn i denne typen kvinne, slik at du kan lære å slutte å smake på dem.

Anbefalt: