10 klare tegn du bør gå av når du følger en jente

Innholdsfortegnelse:

10 klare tegn du bør gå av når du følger en jente
10 klare tegn du bør gå av når du følger en jente

Video: 10 klare tegn du bør gå av når du følger en jente

Video: 10 klare tegn du bør gå av når du følger en jente
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Så du liker en jente, og hun synes å lede deg på alle de riktige måtene. Men vet du når du skal ta av og slutte å forfølge henne? Bruk disse 10 tegnene!

I motsetning til moderne og populær tro, har forfølgelsen av en kvinne ikke endret seg mye siden steinalderen. Flertallet av kvinner - de som er litt sjenert og motvillige til å ta det første skrittet - vil fortsatt at menn skal forfølge dem med varierende grad av traditionalisme.

Å vite når du skal ta av når du forfølger en jente

Problemet med dating i disse dager er at det er så mange ritualer som folk må gå gjennom før de kan konstatere at de er i et forhold. Du kan kanskje tro at du og den jenta er teknisk et element, men hun er kanskje ikke på samme side.

Bare fordi du gjorde en innsats for å forfølge en jente betyr ikke at du har forholdet i posen. Noen ganger kan en jente ikke gjøre noe for henne eller det er bare så fint å fortelle deg at hun ikke har tenkt å gå ut med deg lenger.

Hvorfor skal du slutte å forfølge en jente?

Før du bestemmer deg for å bruke disse tegnene som en guide for å kutte alle båndene til jenta du liker, må du først se fra hennes perspektiv.

Hvorfor ville hun ikke danse deg hvis du var en fantastisk fyr? En enkelt artikkel ville ikke være nok til å oppregne disse problemene, men her er noen av de vanligste grunnene til at en jente er uinteressert i deg. [Les: 25 av de største datingsammenhengene for kvinner]

# 1 Du er ikke hennes type. Beklager. Det er sannheten. Bare fordi du er rik, fin og har en fantastisk kropp - vent, hvorfor liker hun ikke deg igjen? Alle tuller til side, hver person har en typisk preferanse for personen de vil være med.

Det tilskrives vanligvis miljøet de ble tatt opp i eller utsatt for. Noen foretrekker et bestemt løp, kroppstype, høyde eller til og med et visst intellektnivå. Hvis hun er vanskelig å behage, og du ikke klarer sine standarder, forfølger hun henne.

# 2 Du er en rebound. Ikke alle er komfortable med å starte et forhold hvis de fortsatt er knyttet til rester av fortiden. Grunnen til at de ikke er villige til å gå gjennom med dating, kan være fordi de fortsatt ikke er over The Ex. [Les: 14 subtile tegn piken du liker, er ikke over hennes eks ennå!]

# 3 Hun spiller bare med deg. Dessverre er dette sant for noen kvinner. Usikkerhetene og bagasjen som de besitter kan føre til skade i form av trygge unge menn som bare vil finne en kvinne å bosette seg på. En jente kan knulle deg sammen bare for moro skyld eller bare fordi de kjeder seg. Det verste fallet ville være at de har en kjæreste som ikke er så glad i hennes suitors. [Les: Er en jente med en kjæreste flørt med deg?]

# 4 Hun er så snill å si nei. Jenter med denne typen tankegang bør nok innse at det er mer skadelig å forlenge avskyens smerte i stedet for bare å fortelle en fyr å gå videre. De vil tillate deg å rette dem, men vil ikke gi løfter om troverdig denibilitetens skyld. Dette betyr at de er sannsynligvis ikke så hyggelige hvis de kan få deg til å jobbe for noe du ikke vil få. [Les: 15 tegn på at hun bare leder deg og tar deg ingen steder]

# 5 Når hun sier nei. Stopp med alle No-Means-Ja nonsens. Hvis en jente prøver å lokke deg med omvendt psykologi ved å fortelle deg at hun ikke er interessert, respekterer hun muntlig uttrykt svar. Dette er grunnen til at så mange kvinner føler seg trakassert fordi deres suitors tror at de bare spiller hardt for å få. Hvis en kvinne vil spille tankespill med deg, ring henne bløff. Hun kommer nok til å forfølge deg når du slutter å ringe henne.

10 tegn du burde gi opp på å forfølge jenta du liker

Noen menn finner det vanskelig å skille mellom en jente som ikke er interessert og en jente som bare spiller hardt for å få. Hun kan eller ikke liker deg, men du vil aldri vite med mindre du virkelig åpner øynene dine. Bruk disse tegnene til å vite når du skal gå bort og slutte å forfølge henne for godt. [Les: 8 subtile tegn som en jente gir bort når hun vil at du skal gjøre et trekk]

# 1 Hun svarer på tekster, IM og e-post med lukkede svar. Ikke misforstå dette for den populære, passive aggressive â € œKâ € Â det betyr â € œKeep snakker fordi jeg trenger å føle at du gir meg oppmerksomhet. Â € Â Hvis de ikke er interessert, vil de gjøre det alt de kan for å stoppe samtalen i sporene sine.

# 2 Hun er alltid opptatt. Du bør respektere en persons prioriteringer, spesielt hvis du ikke er i et forhold. Hvis mye skjer i en jentas liv, er hun nok ikke klar til dato ennå. En kvinne som virkelig liker deg, vil frivillig skifte noen ting på kalenderen for å ha brunsj eller middag med deg.

# 3 Hun sier bare â € œYesâ € til datoer som har de beste freebies. Så har du forreste billetter til en Coldplay konsert? Det garanterer deg en dato på tre måneder eller så når bandet kommer i byen. En piknik på parken, derimot, er ikke så imponerende for denne typen jente. Kjenn forskjellen mellom oppriktighet og freeloading når det gjelder å forfølge en jente.

# 4 Hun har mange hang-ups. Donâ € ™ t vi alle? Men denne jenta har så mange hang-ups at du ikke kan sette foten i en tre-fots radius uten å fornærme henne. Hun setter sannsynligvis en strøm av forsvarsmekanismer bare for å holde deg borte i stedet for å avvise deg helt.

# 5 Hun er enig i en dato, men avbryter i siste liten. Du kan merke at "noe" alltid "kommer opp" før datoen din. Nå er det forståelig om jenta er helt uheldig når det gjelder planleggingsoppdrag. Men hvis dette har skjedd mer enn to ganger, få en anelse. Hun er ikke i deg.

# 6 Hun er alltid på telefonen når du er sammen. Dette er alderen på smarttelefonene. Folk er alltid på sine telefoner. Det samme bør ikke brukes når du er på en dato. Grunnen til at hun er så interessert i telefonen når hun er med deg, er fordi hun bryr seg om det mer. Med mindre du kan legge inn bildene sine på Instagram og live-Tweet din dato for henne, er du ganske ubrukelig på det aktuelle tidspunktet. [Les: 12 telltale tegn hun er bare ikke det i deg!]

# 7 Ditt anrop går til talepost under nedetid mer enn vanlig. Hvem bruker talepost disse dager? Den eneste grunnen til at du blir overført til telefonsvareren når du vet at hun ikke er på jobb eller ute med venner, er fordi hun ønsker å snakke med deg så lite som mulig. Hvor vanskelig er det å ringe tilbake, uansett?

# 8 Hun Seen-Zones du / hun leser ikke meldingen din for en dag eller mer. Med mindre jenta du ser er adamantly mot teknologi, er det ingen grunn til at hun ikke ville kunne motta meldingen din. Hun så meldingen din. Hun vil ikke svare eller starte en samtale. [Les: 18 åpenbare tegn du er allerede i en venns vennesone]

# 9 Hun holder deg interessert opp til et punkt. Du kan ikke slutte å tenke på henne fordi hun laget din situasjon for å ende opp med den måten. Ved å gi deg klær av hengivenhet, klarer hun å holde deg hengende fordi hun sikkert holder deg som en sikkerhetskopi til hun finner henne "En sann kjærlighet."

# 10 Hun høres uinteressert. Likegyldighet er en av de reaksjonene som er enkle å tyde på. En person som er unenthusiastic er lett gjenkjennelig. Hennes glassy øyne, monotone stemme og generelle utseende av kjedsomhet er klare tegn på at hun ikke er interessert. Hun er sannsynligvis ikke avvist deg fordi hun tror det er for mye arbeid.

Jeg vet at du legger stor vekt på å få jenta til å like deg, men du må vite når du skal gi opp. Noen jenter er ventetiden verdt, men mange av dem vil ikke at gutta de ikke er interessert i å plage. [Les: 18 tåpelige måter å få en flott jente på for deg]

Ikke selg deg selv fordi det er minst en jente der ute som vil sette pris på oppmerksomheten du gir dem. Du bør ikke bosette seg for noen som ikke vil ha de samme tingene du gjør. Det er bare et stort sløsing med tiden din. Ville det ikke være trist å innse at du ikke var oppmerksom på jenta som likte deg fordi du var for opptatt av å klamre oppmerksomheten til den som ikke gjorde det?

[Les: 12 latterlig åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne ut]

Disse tegnene for å vite når du skal ta av når du forfølger en jente, vil lede deg til å ta den riktige avgjørelsen om jakten på den perfekte jenta. Hvis hun er skyldig i noen av disse, så er hun kanskje ikke så perfekt. Ikke bare gi deg tid og krefter til noen som ikke setter pris på det. Gi den til noen som fortjener det.

Anbefalt: