10 Skilt ditt tidligere forhold holder deg tilbake

Innholdsfortegnelse:

10 Skilt ditt tidligere forhold holder deg tilbake
10 Skilt ditt tidligere forhold holder deg tilbake

Video: 10 Skilt ditt tidligere forhold holder deg tilbake

Video: 10 Skilt ditt tidligere forhold holder deg tilbake
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, November
Anonim

Er du i et nytt forhold, men finner deg selv besatt av din eks? Bruk disse 10 tegnene for å finne ut om ditt tidligere forhold påvirker din nåtid.

Det har blitt sagt mer enn en gang at en av de enkleste måtene å komme over et tidligere forhold er å hoppe inn i en ny.

Det er enkelt, raskt og trygt å unngå hjerteslag nesten helt.

Tross alt, gamle tapte kan alltid erstattes av ny kjærlighet som er oppnådd.

Men hva gjør du når du finner ny kjærlighet, men fremdeles finner deg selv besatt av din gamle kjærlighet?

Det kan skje med noen av oss.

Du kan dato noen ny, men inne, kan du hemmelighet drømme om å komme tilbake med deg ex.

Noen gang vært der?

[Les: 15 hemmelige tegn du er i et rebound-forhold og vet det ikke]

Flytter videre fra et tidligere forhold

Rebound-relasjoner er perfekte botemidler for hjertesorg.

Men for å faktisk komme over et forhold, må du lære å akseptere enden.

Med mindre du lærer å overbevise deg selv om at du trenger å gå videre, vil tankene dine om din eks alltid være ved siden av hvor mange nye mennesker du daterer eller har sex med. [Les: 7 hemmelige tegn på et dårlig forhold]

Tidligere relasjoner kan påvirke livet ditt for alltid

Du kan oppgi noen nye, men du vil aldri kunne virkelig elske dem, med mindre du slipper den illusjonen om kjærlighet du har opprettet rundt din eks. Dine glade øyeblikk vil aldri føle deg lykkelig, og de mindre argumentene du har med din nåværende elsker, vil bare få deg til å komme tilbake med exen din enda mer, selv om det ikke er noen sjanse for at det noen gang skjer.

Husk, din ex og deg brøt opp av en grunn. Det er ingenting du kan gjøre med det, men gå videre. Fantasere om det vil bare få deg til å føle deg elendig og la deg være ulykkelig, selv om du er i et forhold som er langt bedre enn det du har delt med din eks.

Signerer at ditt tidligere forhold holder deg tilbake

Det er greit å tenke kjærlig av din eks nå og da. Tross alt delte du mange flotte øyeblikk med dem. Men med mindre du lukker det siste kapitlet og starter din nåværende romantikk med en ren skifer, vil du aldri kunne fortsette. Og kjærligheten du opplever med noen andre, vil aldri virkelig være kjærlighet, fordi du fortsatt holder fast i kjærligheten du har for noen andre, noen som aldri vil elske deg igjen. [Les: Den riktige måten å snakke om tidligere relasjoner med kjæresten din]

Er du fortsatt forelsket i din eks? Bruk disse 10 tegnene for å finne ut av din eks, ødelegger din nåværende romantikk og alle muligheter for et lykkeligere liv.

# 1 Sammenligninger. Synes du hele tiden å sammenligne hver eneste detalj i ditt nye forhold til ditt tidligere forhold? Du må forstå at intet forhold er det samme. I stedet for å sammenligne hvordan ett forhold er bedre enn det andre, lær bare å nyte dagens romantikk. Tross alt, for- og ulemper aldri virker forelsket, instinkter og følelser gjør det.

# 2 Bumping inn i ex. Forestiller du omstendigheter hvor du støter på din eks? Visualiserer du hvor fantastisk det ville føles, eller måten du ville tett vikle armene rundt din eks? Hvis du drømmer om de gode samtalene du vil ha med hverandre, eller hvordan de kjedelige berøringene vil føle deg, er du definitivt forelsket i deg ex, selv om du føler deg ellers.

# 3 Du snakker om din eks. Hvor ofte snakker du om deg ex med din elsker, dine venner eller med deg selv? Å snakke om exes er en måte å holde kontakten med minnene. Hvis noen andre snakker om din eks, er det akseptabelt. Men hvis du i hemmelighet ser etter måter å snakke samtalen mot din ex, har du definitivt ikke flyttet på ennå. [Les: 13 skriver kjæresten din er ikke over hans eks ennå]

Og bare slik at du vet, selv om du har tjuv om din eks til din nye elsker, er du fortsatt i stand til å holde kontakten med din exs minne ved å sammenligne dine relasjoner.

# 4 Du drømmer om din eks. Vel, jeg snakker ikke om å drømme om din ex her. Bruker du mye tid nå og da dagdrømmer om situasjoner der du og din eks støter på hverandre og tilbringer tid sammen, på jobb eller på ferie eller på et annet sted?

Hvis du fantaserer om scenarier hvor du og din eks må tilbringe tid sammen, eller gjenskape en fantasi der dere begge kommer tilbake til kjærlighet, må du definitivt jobbe med dine ferdigheter.

# 5 Dating med en vendetta. Er du dating noen ny bare for å bevise et poeng til din eks som du kan finne noen like sexy og fantastisk som din ex * eller enda bedre *? Det kan være en god måte å pisse din ex, men når det er så høyt at det gis på ansiktets ansikt, blir du klar over at du fortsatt har et mykt sted for din eks. [Les: Hvordan slutte å føle deg sjalu av din eks]

# 6 Online forskning. Gjør du Google din eks nå og da? Graving av smuss på exen din en gang i året er helt greit, og en gang i måneden er trygt, men på kanten. Men hvis du går på din eksponering minst en gang i uken, må du holde deg distrahert fordi du fremdeles ser ut til å være besatt av din eks.

Og hvis du finner deg selv på din exs facebook-vegg, twitter feed eller blogger hver kveld, trenger du seriøs hjelp. Du er fortsatt dypt avhengige av din eks, og uansett hvor mange personer du daterer, vil exen din alltid ha ditt hjerte til du er klar til å fortsette.[Les: Ting du bør vite før du går en eks]

# 7 Nyheter av ex. Er du glade for å høre noen nyheter om din eks, det være seg deres nye jobb eller den nye personen de er dating? Kanskje du er klar til å fortsette, men du er fortsatt besatt av din eks. Bær dette på i noen måneder, og du kan bare ende opp med å bli en stalker!

# 8 Du vil ha en affære. Hvis du har vurdert å ha en affære med din eks, eller hvis du prøver å overbevise din eks til å ha en affære med deg, vet du at du ikke har flyttet ennå. Selv tenker det er et sikkert tegn på at du vil være villig til å gi opp ditt nåværende forhold hvis din eks skulle gi deg en sjanse. Tror du virkelig at du noen gang kan være glad i et nytt forhold når alt du vil gjøre er å lete etter måter å ha sex med din eks? [Les: Ex sex - Komme tilbake med en eks for sex]

# 9 Du fantaserer om din eks. Fant du i hemmelighet fantasien om din eks mens du har sex med din nåværende elsker? Det kan føles veldig bra å visualisere din eks nakne i seng med deg, men med tanker som det, kjører du bare tankene dine lenger unna din nåværende romantikk.

# 10 Du vil ikke fortsette. Dette er scenariet de fleste elskere faller inn i. Selv om forholdet er over, vil mange av oss aldri fortsette. Vi kan danse noen andre, men dypt inne, vi holder vår eks nær vårt hjerte og håper at de kan komme tilbake en dag, selv om det tar mange år.

Hvis du aldri har prøvd å komme over deg ex, og i hemmelighet bare bruke din partner til å fylle tomrummet på hjertet ditt, vil du aldri kunne fortsette, og du vil aldri oppleve et forhold som virkelig kan være oppfyller og lykksalig. [Les: Hvordan slippe den som du elsker, ved å hate dem]

Lær å fortsette

Du kan fortsatt ha en hemmelig forelskelse på din ex, eller du kan drømme om å komme tilbake med dem en dag. Men du vet hva, det kan aldri skje.

Oddsen for å dele en tidligere og ha et vellykket forhold til dem er veldig slank. De samme problemene kommer opp igjen, og den samme elendigheten vil følge. Hvis du finner deg selv besatt over din eks, lær å fortsette. Du har egentlig ikke noe annet valg her. [Les: Spørsmål å spørre deg selv før du vurderer å danse en ex igjen]

Lev i nåtiden, og fokus på å forbedre forholdet du har med din nåværende partner. Ved å holde fast ved fortiden din, vil du bli sittende i et elendig minne som ikke vil gi deg lykke eller kjærlighet, fordi alt du gjør og verden du lager i ditt sinn, bare vil være en fantasi av fantasi. [Les: Skildrer at exen din tenker på deg også]

Det kan ta litt tid, men ved å gi slipp på exs tanker og unngå måter å vite mer om ex, kan du gå videre og komme over dem helt. Og først da kan du virkelig oppleve lykken i din nåværende romantikk.

[Les: Omstendigheter når du kan og ikke kan være venner med en eks]

Bruk disse tegnene for å finne ut om ditt tidligere forhold holder deg igjen fra å ha en helt nydelig romantikk. Og hvis du finner deg selv bortfalsket i noen av disse tegnene, må du forstå at det er på tide å slippe og gå videre til en bedre romantikk.

Anbefalt:

Ny