10 Sneaky Signs Youâ € ™ re Dating en ekte 24K Gold-Digger

Innholdsfortegnelse:

10 Sneaky Signs Youâ € ™ re Dating en ekte 24K Gold-Digger
10 Sneaky Signs Youâ € ™ re Dating en ekte 24K Gold-Digger

Video: 10 Sneaky Signs Youâ € ™ re Dating en ekte 24K Gold-Digger

Video: 10 Sneaky Signs Youâ € ™ re Dating en ekte 24K Gold-Digger
Video: 10 Important Things Your Child Should Learn by Age 10 2023, November
Anonim

Er hun en nydelig glamourpike i nød? Eller er hun bare en gullgraver som prøver å nå dypere inn i lommeboken din? Bruk disse tegnene for å vite sikkert!

Hun er ung, karismatisk, attraktiv og oh-så-i-du. Du kan ikke tro at du landet så stor fangst som hun.

Eller så tror du, fordi den kvinnen du nipper til Moet med som det er bare glitrende vann, den kvinnen som pusser opp stadig nærmere deg når du er i smykker butikken, den kvinnen som gjør det til et poeng du kjøper henne Birkins i alle sine favorittfarger - vel, hun er gullgraver.

Hvordan kan du fortelle at hun er en gullgraver?

En gullgraver er en veldig listig og nysgjerrig art. Den kommer i alle former, både mann og kvinne. De låses vanligvis på noen intetanende, noen som deg. De vil holde seg til deg, som en leech, fordi du kan gi sjenerøse gaver, fancy datoer og ferier som de aldri ellers kan ha * les: råd * på egen hånd. De har ofte en rettferdig holdning som du trenger å ta vare på dem i den forstand at du må være der for deres behov og ønsker. [Les: 11 klare tegn du blir brukt til sex eller penger]

10 signerer du er en gullgraver

Mens noen gullgravere ikke egentlig er etter penger, kan noen være etter kraft eller berømmelse, spesielt hvis du er en rik kjendis eller profesjonell utøver.

Så hvordan ser du en gullgraver? Les videre for å finne ut - fordi du bare kan være dating en.

# 1 Hennes spørsmål fra get-go. Fra begynnelsen av din første date, er en av de første, om ikke de aller første spørsmålene hun vil spørre, "hva er jobben din?" Hun er mer interessert i hva du gjør for en lever i stedet for hva du gjør på fritiden din.

Det er som om hun profilerer deg og beregner i hodet hvor mye du gjør om et år. Det er normalt å ønske å vite hva du gjør i og utenfor arbeidet, men hvis hun bare er inn i hvor mye penger du tjener og jobbtittel, så har du fått deg en sannsynlig gullgraver, min venn. [Les: De 7 typer kvinnene som bare ender med å kaste bort tiden din]

# 2 Vis meg pengene. Bortsett fra din karriere og din inntekt, er hun også interessert i bankkontoen din. Senere som du fortsetter å date, er det hvis du fortsatt er så begeistret over henne at du børstet av det tidlige advarselsskiltet, vil du innse hvor ivrige hun er på matte.

Hun kan regne i hodet bare hvor mye du bruker og hvor mye besparelse du har, så vel som om du har investeringer eller et tillitsfond. Hun vil alltid være alle ører når det gjelder å tjene penger eller lukke en avtale.

# 3 Hennes luft av privilegium. Når du begynner å bli kjent med henne, vil hun fortelle deg hvordan hun kjenner denne personen eller den personen, eller hvordan hun går på ferie til disse private øyene, gikk til denne skolen, bodde på dette stedet. Hun vil snakke om alle hennes designer klær og bilene hun kjører, hvordan hun liker disse designerne og disse furnitureâ € "som er ALL high end. Om alle disse er sanne eller ikke, tenk på det som å sette deg opp til ideen om at hun er vant til en bestemt livsstil, og hun forventer at dette skal fortsette mens hun er dating deg. [Les: 15 tegn på at du daterer en veldig høy vedlikeholdskvinne]

# 4 Ogling deg. Hennes øyne er over deg. Eller mer spesifikt over hele klokken din, din dress, lommeboken, skoene dine og bilen din. Tross alt har hun sikkert sett deg og flørt med deg bare fordi hun så din skinnende Rolex rett fra den andre enden av rommet. For henne er du en ridder i skinnende rustning fordi alt hun ser er din bling.

# 5 For mye, for tidlig. Du finner deg selv å bruke hundre flere dollar på de første par datoene dine i forhold til dine andre datoer i fortiden. Faktisk, når du beregner hele tiden du har datt, som bare er noen måneder, viser det seg at hun har kostet deg det totale beløpet du har tilbrakt i ditt siste forhold, som varer i alt tre år.

Det virker som om du kjøper henne hengivenhet, noe som egentlig er hva som skjer fordi hun er ekstra søt til deg hver gang du gir henne et annet Cartier armbånd.

# 6 Barnevakt. Å dele en gullgraver er å dele et barn. Hun tar ingen penger, og hun forventer at du skal gjøre alt for henne. Hennes eneste forskjell fra et barn er at minst et barn vil bli veldig fascinert om de enkleste tingene, som vanligvis er ting som ikke koster mye.

En gullgraver ville imidlertid hint at hun ville elske å spise i den nye fine middagsrestauranten, ha den ettermiddagen på spa mens du venter på deg, eller bare bare ta ut lommeboken til henne. Og gjennom alt det, ville hun aldri tilby å betale for noe. [Les: 10 irriterende kjæreste vaner alle gutta hater]

# 7 Holde opp med Joneses. Eller Kardashians. Hun vil være på de hippeste stedene, ha på seg de hippeste klærne og smykker. Hun vil se ut som modellene i magasinet og ha den luksuriøse livsstilen til socialites. Du kan fortsatt være bra med dette, men du må være oppmerksom på at hun kanskje bare vil se glamorøs og være på de riktige stedene bare slik at hun kan fange noen som er langt rikere enn deg!

# 8 rettigheter. Hun sier ikke â € œpleaseâ € og â € œThank youâ € fordi hennes følelse av rettighet er så dypt innblandet i henne.Hun tror at hun fortjener de tingene du gir henne, og hun forventer disse hver gang. Mens hun ikke setter pris på deg og gir henne hele måneds lønn verdt av smykker, blir hun skuffet eller sint hvis du gir henne noe mindre, eller - himmelen forbyder - dukker opp uten gave i det hele tatt. En gullgraver forventer å bli behandlet som kongelige mens han aldri returnerer favør og til og med kjører deg til å bli en pauper. [Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

# 9 Personlig minibank. Ja, det er du. Du er hennes personlige minibank, og det er din jobb å sørge for henne mens hennes hender alltid er utstrakte, ta og ta. Hun vil veldig ofte være i et økonomisk begrep: hun kan ikke betale sin leie, kredittkortregning og annet økonomisk ansvar, og forventer at du dekker for henne. Ofte vil noen gullgravere si at de vil betale deg tilbake, men de vil aldri.

# 10 Bareback Mountain. Så hun får deg til å føle deg bra i sengen, og kanskje legger hun mer innsats i avdelingen, spesielt etter at du bare tok henne med på en privat flytur til St. Bart's, men en ekte gullgraver ville ikke være interessert i beskyttelse. Hun ville ri deg bare tilbake i håp om å bli impregnert av deg, slik at du enten ville gifte seg med henne eller gi henne barnstøttebetalinger, som hun kanskje tilbringer selv, sette henne opp for det gode livet for livet.

Så der har du det, kjører ned på advarselsskiltene at jenta du er dating, er mer interessert i lommeboken din enn deg.

Se opp for disse advarselsskiltene, for hvis du befinner deg i den røde kort tid etter å ha datert henne, så er du definitivt i varmt vann. En ekte kvinne som ikke er etter dine penger, berømmelse eller makt, vil minst en gang tilby å betale for dine datoer eller betale henne, selv om det generelt forventes at menn gjør det.

En ekte kvinne vil gjengjelde gaver som du gir henne, og vil sette pris på selv de små ting du gjør for henne. Hun blir ikke sint på deg for å ikke bringe henne til de mest eksklusive partiene eller eksklusive ferier. Videre vil hun ikke være interessert i jobben din og hvor mye penger du lager, fordi hun også jobber for å spare opp hennes bankkonto og definitivt kan betale for sin egen dyre smak. [Les: 9 måter å date en jente som er ute av ligaen din]

Så tenk på dette: En gullgravende kvinne kan virke ut av din liga med sitt gode utseende og varme kropp, men med den måten hun behandler deg - som hennes personlige minibank, personlig kredittkort, personlig smykker giver og en samlet sukker pappa -Det er bare ute av ligaen din fordi du fortjener noen som er så mye bedre enn henne.

[Les: 10 forteller at jenta du liker bare bruker deg]

Så tenk hardt og spør deg selv om du ser selv noen få av disse tegnene i ditt nye forhold. Og hvis du gjør det, si farvel til hennes diamantkledde, 24k gullgravende rumpa!

Anbefalt:

Ny