9 Tegn deg på å danse en radikal feminist

Innholdsfortegnelse:

9 Tegn deg på å danse en radikal feminist
9 Tegn deg på å danse en radikal feminist

Video: 9 Tegn deg på å danse en radikal feminist

Video: 9 Tegn deg på å danse en radikal feminist
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2023, Desember
Anonim

Det er en ting å date en feminist. Men det er en helt annen ting å danse en radikal feminist på. Les videre for å finne ut hvilken du er dating.

Før vi kommer ned til hvorvidt jenta din er feministisk, kan vi se på hva som utgjør en radikal feminist. En radikal feminist er per definisjon en person, ikke nødvendigvis en kvinne i disse dager, som betrakter menneskets overordnede overlegenhet i samfunnet som en hindring for kvinners empowerment.

De tror på det faktum at menn har trukket strengene i svært lang tid, og at det er på tide å endre systemet ved å sette flere kvinner til makten. Som kvinne er jeg enig med kjernenes tro, men radikale feminister er mer aggressive når det gjelder å fremme deres idealer.

De har jobber, men de bruker betydelig tid på å tenke på eller handle på idealen om deres sak, som er å bringe ned patriarkatet i vårt samfunn. Det er en liten bit av "du går jente!" Legges med et snev av â € œGa ned på knærne, du maskulinskum.â € Â

Ikke misforstå meg. Radikale feminister er ikke galne. De er bare lidenskapelige. Men noen ganger kan intensiteten forvirre andre mennesker og gi dem feil ide. Bortsett fra det, er det visse sekter av radikale feminister som slags hatere. Til hver sin egen, men jeg tror ikke på å fremme hat for å fremme en sak. [Les: Hva ønsker kvinner fra menn i et forhold?]

Så hva har dette å gjøre med dating?

På grunn av deres idealer er radikale feminister mer tilbøyelige til å legge merke til atferdsmessige uoverensstemmelser med mennene de daterer. Noen ganger kan ditt karrierevalg og dine handlinger fornærme dem på overraskende måter.

De har gjort sine undersøkelser og studerte sin årsak. De ser på det store bildet, men deres idealer kan fortsatt påvirke deres forhold til menn. Å være i et forhold vil åpenbart bety at du uunngåelig vil diskutere dine idealer og tros systemer.

Radikale feminister anser deres tro absolutt, og enhver person som går imot det, vil bli vurdert som skadelig for årsakens fremgang. Hvis du ikke er enig med dem, kan de fortsatt passivt-aggressivt gå ut med deg. Men de er mer tilbøyelige til å dumpe deg, bare fordi du tror at du skal tjene mer penger enn dem, og at alt er ferskt og dumt.

Hvordan vet du om du er en radikal feminist?

Det er ingen fysiske tegn som viser at en kvinne er en radikal feminist. Det er svært lite sannsynlig at de ville ha på seg en skjorte som sier â € œFeministâ € på en date med en mann, ikke sant? De er ikke interessert i å registrere deg for årsaken. De vil bare ha en fin og vennlig dato med en åpen mann.

Noen av dere kan være interessert i å vite hvordan de skal oppføre seg rundt en radikal feminist. Hvis du tror sprøytenarkomanen, så er det mulig at du er litt redd og nervøs for å møte en, ikke sant? Donâ € ™ t være. De er fortsatt jenter. De har bare en annen måte å se på ting.

Slik ser du en radikal feminist

Fortsatt på gjerdet om hvorvidt du er med en jente som er en radikal feminist? Her er skiltene.

# 1 De vil fortelle deg. Den grunnleggende forutsetningen for å være en radikal feminist er å la alle få vite hvem de er, for å fremme et ikke-kjønnsperspektiv miljø som kan betraktes som et lite skritt for kvinnelig mann. Bortsett fra det vet de at dating en feminist kan være mye på plateselskapet til noen, og de vil at du skal vite at de kan krysse deg ut hvis du ikke liker det.

# 2 Konversasjonsemner. Det er ganske enkelt å se hvem feministene er når samtalen starter. De kommer vanligvis til det punktet og spørre direkte om dine synspunkter på en bestemt begivenhet som dreier seg om seksisme eller patriarkalske lovbrudd. Noen emner å passe på er kvinner på arbeidsplassen, en kvinnelig politiker, en kvinnelig kjendis, dine syn på lønn, for å nevne noen. De tester din integritet og din vilje til å akseptere at kvinner skal behandles som likeverdige eller som din overordnede. [Les: 14 sjarmerende måter å imponere henne på første date]

# 3 Bechdel-godkjente filmer er et must. Bechdel-testen tar en film basert på tre kriterier: Antall navngitte kvinnelige tegn, kvinnelige tegn må samtales, og deres temaer må være om noe annet enn menn. Hvis du vil ha en fredelig filmvisning, må du sørge for at den passerer disse tre kriteriene.

# 4 Tjekken. Det vil alltid være en kamp for middagslisten, hytten og eventuelt blomstene du tar med deg. Radikale feminister taper ikke omtenksomhet ut av tross. De har bare noe å bevise, og det er lett å gjøre det med penger.

# 5 Fokus på deres seksualitet. De er på en dato med deg. De er ikke lesbiske. Du vil vite det. Det er forståelig at de må legge det ut for deg i tilfelle du lurer på. Mange mennesker misforstår feminister som anti-menn, noe som betyr at de er bare prokvinnere. Ulempene til andre kolleger feminister har lært de nåværende å legge alt ut, så det blir ikke misforståelser eller et misforstått forsøk på en trekant. [Les: 14 kukblokker du kan støte på]

# 6 De føler behovet for å berolige deg. De vil alltid forsøke å forsvare sin holdning som en feminist som daterer. De kan ikke hjelpe det.De må føle seg trygge med deg, og for å gjøre det, må de forklare deg at det å være med dem kan beskatte, men de vil bare ha det samme du gjør - et forhold.

# 7 Mange ting du gjør vil være sexistisk. Radikale feminister er iboende defensive over deres rettigheter som kvinne. En handling av ridderlighet kan være støtende. Et tilbud om å betale kan være demeaning. Jeg kan ikke liste alle de tingene som kan krysse dem, men det hjelper hvis du spør dem først før du gjør noe. Du kan få en øre når du gjør det, men i det minste klarte du å unngå å fornærme dem mer enn du tilsynelatende har. [Les: 25 største avtalebrytere for kvinner]

# 8 Hun har alltid rett. Mange feminister innrømmer å være litt sta. De fleste av deres argumenter har en tendens til å ende opp med at de har det siste ordet. Noen menn kan ikke håndtere dette, men det er bedre for radikale feminister å danse noen som kan gå tå-til-tå med dem under samtaler, heller enn noen som er villige til å bare holde seg og gå med strømmen.

# 9 Hvis du ikke er en feminist, vil de ikke date deg. De fleste feminister innrømmer at de ikke kan mage dating noen som ikke vil være enige med dem. Avhengig av typen person du er dating, kan de ikke spørre for mye av deg. Hver feminist vil bare ha fremgang i verden for sine andre kvinner. De vil bare ha likestilling, rettferdig lønn og en sjanse for kvinner til å gjøre verden til et bedre sted. [Les: 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha]

Jeg vet ikke engang hvorfor dating en feminist er en så stor avtale. Du kan fortsatt komme over forskjellige problemer med hver kvinne som du muligens kunne date. Vi er alle forskjellige. Vi tror på forskjellige ting. Vi har muligheten til å tenke for oss selv og reagere på omgivelsene uten å ha en grunn som feminisme.

Det faktum at vi er kvinner i 21st århundre gjør oss allerede feminister. Vi vet hva vi vil. Hvis det betyr dating en mann som er snill og god og deler samme tro som vi gjør, så kan ingenting ta bort vår rett og makt til å gjøre det.

Anbefalt: