Silver Cross Avia Special Edition Review

Innholdsfortegnelse:

Silver Cross Avia Special Edition Review
Silver Cross Avia Special Edition Review

Video: Silver Cross Avia Special Edition Review

Video: Silver Cross Avia Special Edition Review
Video: Silver Cross Avia buggy review 2023, Desember
Anonim

Vi sier: Dette er stilig, men praktisk, og lett, men robust. Vi elsker det løgnfrie setet - perfekt for lur på farten - og handlekurven er en sjenerøs størrelse. Når det er foldet, er dette frittstående og kompakt med lett flyttbare hjul, så det er perfekt for små bilstøvler. Det er stort sett alt du kan ønske deg i en lett barnestol.

Testet av mamma Michelle og Adalina, 6 måneder:

Min favoritt barnestol langt unna. Det ser så stilig og dyrt ut! Det håndteres godt over tøffere terreng, og setehendelen er utmerket for tupper - Adalina sov komfortabelt på lang tur. Jeg kan åpne og kaste det veldig enkelt, og jeg liker at fotmuffen er inkludert, da Adalina har en tendens til å kaste av sine tepper. Det passer lett på bilstart og kurven holder mye shopping.

Testet av mamma Kate og Albert, 18 måneder:

Dette ser så stilig ut - jeg swooned over det og tror det er lett det beste av de seks barnevognene vi testet. Den er nydelig og lett, men føles veldig solid, og alt føles godt laget, fra UPF50 + hetten til den matchende foten på kortere måneder. Du kan få tilgang til kurven fra siden - så praktisk - og jeg er sikker på at dette vil vare til vi vokser opp behovet for en barnestol.

Testet av mamma Leanne og Nathaniel, 3 år:

Jeg tror at hvis vi hadde et yngre barn, ville dette være perfekt, men jeg fant det ganske "babyish" for bruk med en pjokk - det er litt barnevogn. Jeg vil fortsatt anbefale det til foreldre med yngre barn, som jeg tror det er veldig godt designet og vil stå tidstesten. Det ser nydelig ut og er lett å montere, med god plass i kurven. Nathaniel var veldig skjegg.

Anbefalt: