Seks Gyldne Regler for å være den perfekte Wingman

Innholdsfortegnelse:

Seks Gyldne Regler for å være den perfekte Wingman
Seks Gyldne Regler for å være den perfekte Wingman

Video: Seks Gyldne Regler for å være den perfekte Wingman

Video: Seks Gyldne Regler for å være den perfekte Wingman
Video: Jobbintervju - hva er det og hva bør du tenke på? 2023, November
Anonim

Hva er de viktigste reglene som man må huske som en vinge, for å sikre at vennen får jenta, mens han gir et godt inntrykk på resten av jentene? Finn ut her.

Klikk her for å lese introduksjonen: Hvordan være den beste Wingman noensinne!

1. Vær morsom og veldig conversational, men ikke dominere

Oppretthold den delikate balansen mellom å være vittig og få andre til å le og slappe av. Ofte er det best å spille av med hva kvinnene sier først. På denne måten kan du etablere en base av driften som natten går av, uten å faktisk dominere spillerens venn.

2. Ta to nivåer av historier om spillerens venn

Har nylig noe å fortelle om din ledende spiller, for å vise at dere begge er veldig gode venner. Det vil gi deg troverdigheten til jentens venn, som stempler seglet på om hun kan koble seg til spillervennen din.

En langsiktig historie er også bra, selv om den er fortalt og fortalt tusen ganger allerede. Det skal være en historie som er litt pinlig, men avslører vennskapets sanne natur. Og husk, fortellingen må være morsom!

3. Alltid, alltid kjøp den andre runden med drinker

Din venn er lederen i dette scenariet. La ham kjøpe den første runden med drinker.

Når du reiser deg, gå til baren og vent på alle andre foran deg for å bli servert først, du gir fyren og jenta sjansen til å være alene i noen minutter.

4. Lastebukser for flere forsyninger

Denne kan være avgjørende avhengig av nummeret i gruppen og plasseringen. Hvis du er i en bar med en gruppe på fire eller flere, og du går for å få drinker, er du ute av hånden før du selv bestiller. Skriv inn lastebukslommen. Nei, ikke den bokstavelige. Vi snakker om hennes venn her. Spør en av de ledende jentens venner for å hjelpe deg med drinker. For mange gutter synes dette er et dumt trekk, men stol på oss, dette er et varmt trekk som viser et vennlig forhold som kan ta deg langt med henne. Like lenge du er søt nok til å spille ordene dine godt.

5. Ta de målte risikoene

Som natten går, kan gutten din ikke foreslå en runde av skudd eller et dumt drikkespill, men du kan! Det er skjønnheten til vingemannen. Det er ikke noe press og du trenger ikke noe væske, bare flytende. Så bestil den ekstra runden og sadel opp for natten.

6. Vet når du skal bryte unna

Det er ikke noe verre enn vingemannen som ikke går når tiden er riktig. En god wingman vet når jobben er ferdig. Gå bort, fyr. Gutten din vil takke deg senere, helst med kontanter, drikke eller vennens jente. Hvis du ikke har hitched det allerede!

Og nå er du endelig klar til å bli med eliten klubben til de fineste vingemenn rundt om i verden.

Det er lett å imponere en kvinne mens du flirter med henne, men for å imponere en kvinne mens du går ut av spillet, tar det noe annet, det tar den perfekte wingman!

Anbefalt: