Biff: Paddy's Day-stil

Innholdsfortegnelse:

Biff: Paddy's Day-stil
Biff: Paddy's Day-stil

Video: Biff: Paddy's Day-stil

Video: Biff: Paddy's Day-stil
Video: The Skinny Fat Solution (Science-Based TRAINING + DIET) 2023, November
Anonim

Mange mennesker vil downing pints av de svarte tingene for å feire St Patrick's Day - men det er en sunnere måte å nyte Guinness og pakke inn mye protein og antioksidanter samtidig. Denne oppskriften fra Hawksmoors Richard Turner vil gi deg et riksmakket muskelbyggingsmåltid, og ifølge test fra Universitetet i Porto knuses kreftfremkallende frie radikaler samtidig.

INGREDIENSER

(Serverer 1) 400g beinfri ribbensøygel, 4cm tykk / 250ml Guinness / 100g finhakket løk / 100ml soyasaus / 20ml lønnesirup / 1 sprig rosmarin, løvhakket / 1 sprig thyme, løvhakket / 1 spsk hvitløk, finhakket / 1tsp Worcestershire saus / Maldon havsalt og ferskmalt svart pepper

Å LAGE

Kombinere øl, løk, soyasaus, sirup, rosmarin, timian, hvitløk og Worcestershire saus i en stor, forseglet plastpose. Legg biffen. Tørk posen, rist og skru den og kjøl i minst to timer.

Ta kjøttet ut av kjøleskapet og posen 20 minutter før matlaging for å ta det opp til romtemperatur. Brann opp grillen.

Rett før kjøttet, krysse kjøttet lett med salt og sort pepper. Ikke bruk noe olje på kjøttet eller i pannen - hvis grillen er varm nok, vil kjøttet ikke holde seg fast.

Sett biffen under grillen. La det gå et øyeblikk og deretter slå. Fortsett å snu hvert minutt til det er slik du liker det. Hvis det er veldig tykk, slå mer regelmessig for å unngå å brenne - vil marinade gjøre dette mer sannsynlig, så hold øye med det. Hvis du lager mer enn en biff, må du sørge for at det er god plass mellom dem.

Det er umulig å gi nøyaktige tilberedningstider - alt avhenger av tykkelsen på biffen, hvor lenge den har vært alderen for og selvfølgelig temperaturen på grillen. Som en grov guide, men koker den i tre minutter på hver side og hvil den i ti minutter. Den viktigste tingen er å ta den av akkurat før du tror at den er klar og la den stå på ro.

Kok marinaden for å redusere den til en glasur. Drizzle over biff og tjene.

Per porsjon 1.379 kalorier, 89g protein, 38g karbohydrater, 88g fett

Anbefalt:

Ny