Steve Aoki ønsker å leve for alltid

Innholdsfortegnelse:

Steve Aoki ønsker å leve for alltid
Steve Aoki ønsker å leve for alltid

Video: Steve Aoki ønsker å leve for alltid

Video: Steve Aoki ønsker å leve for alltid
Video: I Have Particular Skills That Make Me A Nightmare For People Like You 2023, Desember
Anonim

Den California-baserte Aoki-DJ, rekordfirma exec, eier av sin egen motelinje og remixer til stjernene, har kommet direkte fra Heathrow til CrossFit Perpetua for å akseptere vår utfordring med en AMRAP (så mange runder som mulig) treningskonkurranse. "Nonstop, for de siste to månedene" er den 38-åringenes svar når vi spør ham hvor opptatt han har vært nylig. Bevisst av sin pakkede timeplan og gratulert med at hans første britiske port er en boks i Vauxhall, får vi rett inn med noen spørsmål mens instruktør Stuart Diplock forbereder treningsrommet.

Vi visste aldri hva "opptatt" betydde før vi møtte deg. Hvordan holder du deg flytende?

En del av min personlighet er å ønske å ta på seg mye. Hvis noe nytt og spennende inspirerer meg, tar jeg tid til det, uansett hvor opptatt min tidsplan allerede er. Alt koker bare ned til organisasjonen. Det er vanligvis avhengig av deg som individ, men noen ganger hjelper ting med andre mennesker. Fitness er en del av livet som jeg ser som et fellesskap.

Er det derfor du er i CrossFit?

Nøyaktig. Jeg elsker motivasjonen til alle på ett sted som kjemper mot de samme målene.

Hva motiverer deg til å inkludere trening i din travle timeplan?

Penger. Nei seriøst! Jeg opprettet denne tingen som heter #AokiBootCamp, og den grunnleggende forutsetningen er å sette utfordringer som en gruppe, med monetære spill for å sikkerhetskopiere dem.

Hvordan virker det?

Pengene er en straff heller enn en belønning. Det er vanligvis omtrent $ 100 per feil, så hvis jeg utfordrer deg til å trene hver dag i en uke, og du savner to dager betaler du 200 dollar. Jeg tar en innsats fra noen, om noen vil utfordre seg selv eller få meg til å gjøre det - vanligvis slutter vi med å gjøre det sammen.

Hvem får penger hvis utfordreren ikke følger gjennom?

Alt går til veldedighet - på den måten er det ikke jeg som prøver å ta penger, det handler om dem som ikke vil kausjonere fordi de vet at det vil koste dem.

Høres ut som en effektiv måte å få folk til å holde seg til sine forpliktelser.

Absolutt, og jeg er seriøs om det også. Jeg har en bok med alle spillene skrevet ned, og hvis du ikke betaler i 24 timer, dobler straffen.

Hva er de vanskeligste spillene du har tatt på?

Stamina som er basert på å trene i et bestemt tidsrom - enten det er på en gang eller i sammenhengende dager - er det tøffeste. Jeg har betalt ut $ 15.000 i spill over et par måneder fordi jeg gjorde samme innsats med 17 forskjellige folk, så hver gang jeg ikke klarte å gjøre det, betalte jeg ut $ 1,700.

Image
Image

Det setter vår gym medlemskap avgifter i perspektiv. Nå har vi sett live showene dine, hvor du hopper opp og ned nonstop i to timer - sikkert du trenger ikke å gå på treningsstudioet også …

Jeg beveger meg som gal for hele mitt show, men det er ingen erstatning for en riktig trening. Helvete, på steder som Kina og Mellom-Amerika har de ikke engang forbudt å røyke innendørs ennå … Det er som å være i en rotasjonsklasse mens alle rundt deg er røyking sigaretter.

Høres ganske klaustrofobisk ut …

Ja, jeg spilte en gang i Kina, og jeg måtte stoppe musikken og si inn i mikrofonen: "Du røyker alt for mye. Du skal drepe deg selv tidlig, og nå gir du meg også svart lunge. Dette er latterlig! "De alle lo bare på meg. Fucking helvete, mann. Jeg tenkte bare, "Ikke sikker på om jeg skal spille i Shanghai igjen når som helst snart".

Når du reiser og viser, må dine søvnmønstre bli ødelagt. Hvordan minimerer du skaden?

Jeg stoler på catnaps for å fylle opp energinivåene, som i utgangspunktet betyr å få det jeg kan, når jeg kan.

Er du god til å sovne raskt?

Absolutt. Overalt fra støyende busser til å pumpe nattklubber.

Vi ønsker den ferdigheten - hva er hemmeligheten?

Meditasjon. Før jeg visste hvordan jeg gjorde det riktig, pleide jeg å bruke den grunnleggende teknikken for å fokusere på en ting å sette hjernen min i en avslappet tilstand. Da begynte jeg å studere transcendental meditasjon, som handler om å bruke chanting og mantra for å gjøre det mer effektivt. I utgangspunktet fokuserer du på en bestemt lyd eller støy som ikke har noen virkelige verdier.

Har du bare et ord opp?

Nøyaktig. Det er bare en nøytral støy du kan gjenta om og om igjen som ikke har noen konnotasjoner for deg. Jeg vet ikke for eksempel "WO-HA".

Og du bare …

Aoki begynner å gjenta "WO-HA" igjen og igjen mens du stirrer på bakken.

Jeg tenker på bokstavene og om støyen de lager, og veldig snart tenker jeg ikke på noe, noe som er vanskeligere enn du kanskje tror. Å si, "Bare slapp av, tenk på ingenting" til en stresset person, er det samme som å fortelle en deprimert til å muntre opp. Meditasjon er et verktøy som lar deg virkelig tenke på ingenting - det er derfor det er så utrolig. Jeg prøver å gjøre det i 20 minutter hver morgen og natt, spesielt når jeg reiser.

ANBEFALT: Mindfulness Øvelser og Apps Selv Cynics Vil Vil Prøv

Det er en så verdifull ferdighet, spesielt når du vurderer hvor viktig søvn er for vår generelle helse.

Ja, og det er ekstra viktig for meg fordi jeg går inn i denne ideen om å leve lenge nok til vi når et singularitetspunkt der vi kan kombinere kroppene våre med robotteknikk og annen teknologi. Da kan vi antagelig leve på ubestemt tid.

Wow …

Ja, jeg vil ikke dø.

Du har også allerede betalt for å ha kroppen din lagret kryonisk, ikke sant?

Det er forsikringspolitikken. Når du er død, går du enten i bakken for å bli ormemat eller bli kremert. Vanligvis har vi bare disse to alternativene, men hvorfor ikke gå for en tredje?

Så vær frossen som i Rivningsmann?

Jeg vil være død på det tidspunktet uansett, så jeg vil helst at kroppen min blir holdt i den tilstanden den var i da jeg døde enn bare å ødelegge den. Jeg har ingen anelse om jeg noen gang ville komme tilbake, men jeg vil være død, så hvorfor ville jeg ikke glemme det? De andre alternativene er kjente enheter - ormer eller aske. Dette tredje, mer håpfulle alternativet er en vinn / vinn.

Med mindre det er strømuttak på anlegget …

Selv da ville jeg allerede være død på det tidspunktet, så det ville egentlig ikke ha betydning for meg. Det suger for den fattige som må rydde alt det oppe. Meg? Ikke så mye!

Diplock, trener, gir oss en nikk og vi går over til vår WOD. Etter en rask oppvarming, fortsetter vi i 10 minutter. Den som kan gjøre de fleste runder med fem press-ups, ti kettlebell-svinger, 16 lunges og en 250m-rad er vinneren. Med litt sunn søppel som snakker på vei, kommer vi fram til seieren, men bare en halv runde. Det er alvorlig imponerende ting fra Aoki. Mannen vet ikke engang hvilken dag det er, ikke si tiden akkurat nå.

Image
Image

Takk for det, fyr og lykke til i ditt forsøk på å leve for alltid.

Takk, mann. Men gjør meg ikke feil: bare å være i live i utgangspunktet er det mest bemerkelsesverdige tingen noensinne. Jeg vil bare være den som kommer til å melde deg ut! Jeg liker ikke ideen om en usynlig stoppeklokke over alle oss som tikker ned til den siste dagen. Jeg vil heller noen fortalte meg, "Du har fem dager igjen", så jeg kunne finne ut hva jeg vil oppleve i løpet av den tiden. Tenk deg om du nettopp endte med å tilbringe de siste dagene i huset ditt, se på TV og deretter "boom" plutselig, sjekker du ut. Det ville suge.

"Kan ikke gå hjem som dette" av Steve Aoki og Felix Jaehn med Adam Lambert er nå ute via Relentless. Aoki spiller Creamfields 2016 søndag 28 august

Anbefalt: