10 sommerdag ideer for å avværge svømmende varme

Innholdsfortegnelse:

10 sommerdag ideer for å avværge svømmende varme
10 sommerdag ideer for å avværge svømmende varme

Video: 10 sommerdag ideer for å avværge svømmende varme

Video: 10 sommerdag ideer for å avværge svømmende varme
Video: Thorium. 2023, September
Anonim

Sommervarmen kan være brutal, og kan sterkt dempe stemningen. Så hvordan kan du holde deg kult og ha det gøy med din hun på samme tid?

Det kan være selve varmen, men folk er ikke så kreative med sine datoer i løpet av sommeren. Tanken om å gå ut i løpet av disse fuktige, altfor lyse, varme dager kan være skremmende. Og når du går ut, er sjansen for at du vil ende opp med et forferdelig humør når datoen din ikke er kult nok til å avværge varmen.

Men hva om du og partneren din desperat prøver å ha det gøy til tross for varmen? Hva om du kjeder deg ut av ditt sinn, og den eneste måten å holde et forestående argument i sjakk er en date? Hva om å sitte hjemme er ikke et alternativ? I så fall må varmen anses som et hinder for å overvinne, ikke en avgjørende faktor.

Sommeren daterer ideer for å avkjøle deg

Hold deg kul denne sommeren med ti gode ideer for å holde det hyggelig og avslappet mens du er ute med din betydelige andre!

# 1 Finn oasen av den urbane ørkenen. Av dette refererer jeg til områder som har air condition. Gå ut av huset og gå til et sted med AC, som filmene, en restaurant, museum, galleri, kjøpesenter, kunstnerisk fotograferingsstudio, etc. Dette kan høres kliché, men det kan bokstavelig talt bety noe sted hjemmefra som har AC. Bli kreativ, vær kult. [Les: 33 fantastiske date ideer hvert par bør prøve]

# 2 Gå til bassenget, ikke stranden. Du kan tenke at stranden er nummer ett sted å gå til om sommeren, men stranden er større, med flere mennesker, og en gigantisk reflekterende vannkilde. Logisk er det varmere. Så hvis du ikke er ivrig etter å slepe rundt en gigantisk paraply eller forsøke å kjøle seg ned i midten av en stor bikini-kledd publikum, slå på bassengene og henge ut på de skyggefulle områdene.

# 3 Kanalen ditt indre barn og har en vannballongkamp. Tenk på det, i de varme dagene er det siste du er bekymret for, hvordan du ser ut. Du vil bare bli kvitt den slurvete, svette følelsen. Det er der en ballongkamp vil komme til nytte. Det er morsomt, uortodokt for voksne, og en fin måte å kjøle seg ned. I tillegg kan du få andre til å bli med deg. Jo mer merrier!

# 4 Gå på en gourmet sommermeny eventyr. Alle kan ha piknik, men ikke alle har en gourmetpiknik. Lag en fancy osteplade, pakk litt frukt, lag litt mini-arugula og stinky ost-glidere, og ikke glem de iskalde miksene. Det er tonnevis av gourmetmatalternativer som ikke krever at du venter foran en komfyr eller ovn! [Les: 10 retter for å få kjønnsdriften til å skyte]

# 5 Gå seiling. Bare vær sikker på å plukke en båt med mange skyggealternativer. Pakke en lue, solkrem, noen solbriller og badedrakt. Bruk pustende stoffer og trykk på vannet. Nyt den kule brisen, og sørg for at du har noen iskalde drikker om bord.

# 6 Lag en mini ferie ut av den cliché vinsmaking ideen. Vinsmaking i seg selv er ikke et nytt konsept, men rydder opp timeplanen din i tre dager og bor på en koselig bed & breakfast eller leid hytte hjelper definitivt. Spesielt når du tar de andre to dagene for å utforske kanoplassene, eller sightseeing alternativer rundt byen som tilbyr AC. Ikke bare drikk vin, vurder det en ferie med litt vinsmaking involvert.

# 7 Gå ut for en søt godbit. Noen dager vil du ikke ha en stor begivenhet, men du vil heller ikke forbli innendørs. Å få is * eller en sorbet eller granita eller gelato * er enkel, får deg ut av huset, og lar deg nyte en kald, velsmakende godbit med partneren din. Det er sunt, lett å gjøre, og du kan gjøre det så ofte du vil … eller i det minste, så ofte som kostholdet ditt tillater.

# 8 Natt-minigolf. Husk hvordan dine høyskolefelturer involvert dette? Ser lenge siden og corny, men om natten kan det være ganske underholdende. Lysene og vanneffekter skinner, og det vil du og din partner. I tillegg blir det mye kjøligere om natten, selv om sommeren. Du kan til og med kombinere den neste ideen med denne.

# 9 Ta en biltur. Hva er et hjem hjemmefra som har AC og lar deg være ute? Din pålitelige bil. Å ta en biltur vil kule deg og din partner ned, og tillate flere pit-stopper til minigolfsteder, iskrembutikker, økologiske frukt og grønnsakerstativer, og butikker med AC. Selv om du ikke har en bestemt destinasjon, kan du få en blast å utforske. [Les: 7 livsleksjoner du lærer fra en kjempeflott tur]

# 10 Bo i, og ha en spesiell R & R-dag med partneren din. Du prøver å unngå solens strålende stråler, ikke sant? Så hvorfor ikke hull i huset, bytt fansen til den høyeste innstillingen, og heng ut mens du ser på filmer, spiller spill eller snacking på noen kalde drikker? Eller for noe mer intimt, ha en avslappende spa-dag med partneren din, hvor du suger i karet, får massasje, eller skjem deg bort med pleieprodukter og en lang lur.

[Les: Topp 10 morsomme og romantiske sommerdagsideer]

Hvem sier at du ikke kan ha det gøy med partneren din mens sommervarmen er ødeleggende på din by? Prøv ut sommeren dater ideer å avkjøles, og se hvor bra du kan være ved å slå varmen!

Anbefalt: