10 Super morsomme ting å gjøre med kjæresten din

Innholdsfortegnelse:

10 Super morsomme ting å gjøre med kjæresten din
10 Super morsomme ting å gjøre med kjæresten din

Video: 10 Super morsomme ting å gjøre med kjæresten din

Video: 10 Super morsomme ting å gjøre med kjæresten din
Video: Da Ailin kysset Lars 2023, September
Anonim

Enten du er i et drømforhold eller sliter med å få ting til å fungere, kan følgende forslag bidra til å injisere litt moro i kjærlighetslivet ditt. Av Philip Hegarty

Så du har sett deg litt i en rutine. Kveldene dine består av å ploppe deg ned foran goggle-boksen og flette gjennom kanalene, og prøver desperat å finne noe som kan holde din interesse og injisere en liten eskapisme inn i deg, ellers sliter eksistens.

Kommunikasjon mellom deg og kjæresten din er begrenset til å spekulere over om du vil se den siste avdelingen av hennes favoritt såpeopera eller den levende fotballkampen på den andre kanalen, og etterpå finner du deg selv i nedgang og ubehagelig stillhet. [Les: 36 søteste ting å gjøre med kjæresten din]

Aktiviteter for å bringe moroa tilbake

Ikke vær redd skjønt, det er alltid noe du kan gjøre for å injisere litt moro i livet ditt for å få tilbake gnisten til forholdet ditt og få deg til å se på hverandre igjen som stjernen krysset elskere du en gang var.

Og det trenger ikke å være dyrt heller! Følgende liste inneholder bare noen få billige, ideer som du kan overtale din betydelige andre til å slå av TVen, dike sofaen og gå og ha det gøy sammen.

# 1 Kok et måltid sammen. Og ved dette betyr det ikke å varme opp en tin suppe eller kaste sammen en skreddersydd sandwich. Nei, det jeg mener er å prøve å lage noe spesielt - noe Thai, fransk eller marokkansk - noe som kommer til å ta mye tid, og det kommer til å produsere et virkelig spesielt resultat.

Matlaging er bra da det er så mange oppgaver som du må tildele mellom dere begge, holder deg opptatt og fokusert, men gir deg god tid til chit-chat og hyggelig banter. Dette er spesielt godt for menn som sliter med chat etter en viss tid, men hvis de har noe annet å gjøre med hendene, tillater de å slappe av sine tanker litt og svare mer naturlig i naturen. I tillegg kommer du til å spise et nydelig stearinlysgourmetmåltid sammen, drikke litt vin, og så kan du undergrave forholdet til en romantisk kveld!

# 2 Kle hverandre opp. Høres litt rart på dette, men i hovedsak er det ment å velge hverandres klær før de går ut. Ordne en dato, og samme dag som du er senere på grunn av å gå ut sammen, gjør det til tid å ta en liten shoppingtur først. Den eneste forskjellen er at du velger hverandres antrekk.

Du må være helt åpen over dette og fornuftig, da hun sannsynligvis ikke kommer til å være for imponert hvis du ber henne om å gå ut på klær i korsett, mini-skjørt og crotchless strømpebukser, men prøv ditt beste å godta andres valg og forplikte seg til å bruke de samme klærne på din dato. Det er ganske skummelt å gjøre dette først, men det er gøy! Og du kan bare nyte å ha på seg noe som du normalt ikke ville.

# 3 Lær et språk sammen. Dette er et annet godt tips for å få litt kvalitet, morsom tid sammen. Alle ønsker å lære et nytt språk, ikke sant? Men det kan være litt monotont og kjedelig å gjøre det på egen hånd. Å få partneren til å lære deg kan ikke bare hjelpe deg begge til å utvikle seg langt høyere enn du ellers ville, men du kan også gjøre morsomme ting som har â € œlao timeâ € Â hver natt, hvor du bare tillater bruk ditt nylig lært språk. Det kan også være noe sexy om å få henne til å snakke et fremmed språk, og omvendt kunne gjøre henne litt mer tiltrukket av deg. Bonus!

# 4 Gå for en piknik. Det blir ikke mye mer klassisk morsomt eller romantisk enn dette. Godt vær på kortene? Deretter få din hindring lastet opp, kaste den på baksiden av bilen og kjør av et sted hvor stemningen passer til anledningen. Bare husk, trikset til en god piknik er i detalj. Pass på at presentasjonen er god, og kast inn et par morsomme quirks som hjemmelagde formuekaker med dumme eller romantiske meldinger, eller et morsomt brettspill som twister. [Les: 10 morsomme sommerdag ideer å prøve]

# 5 Paint hverandre. Du kan gjøre dette innendørs eller utendørs, eller du kan til og med kombinere det med nummer 4! Men få noen billige maling og pensler, noen hardboard eller kort, og sitte der og male hverandres portretter. Det spiller ingen rolle om du har en kunstnerisk tilbøyelighet til en deprimert regnskapsfører, bare prøv det, og prøv ditt beste. Du kan bli overrasket over resultatet - bare husk å ikke vise hverandre maleriene før du har begge ferdig for å opprettholde overraskelseselementet. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle date ideer å prøve]

# 6 Spill stripe, fortell og tør poker. Alle vet hva strip poker er: du mister en hånd og må fjerne et stykke klær. Enkel. I stripe, fortell og våge poker, er det imidlertid noen helt nye elementer. Du trenger en terning, og hver gang du mister en hånd, må du rulle den. 1-2 og du må fjerne et klær. 3-4 og du må fortelle partneren din en seksuell fantasi som hun tidligere ikke har vært klar over. Rull 5-6, og du må utføre en seksuell våning, og valget av dette er helt avhengig av partnerens skjønn. Jeg vil legge resten til fantasien din!

# 7 Spill dataspill. Jeg kan fornemme noen hevede øyenbryn på denne, men prøv det. Dataspill er morsomt. Vi er alle ganske klar over det.Men spill ser ut til å blitt det eneste domenet til menn, noe som utelukker kvinner fra, da vi gjemmer seg bort i våre huler på plysj skinnsofaer som dedikerer så mye solo tid til det som vi muligens kan komme unna med.

Men har du vurdert, i stedet for å skape en splittelse, at spillingen faktisk kunne bringe deg sammen? Hun vil motstå i begynnelsen, men prøv å sitte henne ned og be henne om å leke med deg, og jeg slår bare på at hun vil ha så mye moro som du er i løpet av få minutter. I det minste vil hun sette pris på at du prøver å få henne involvert.

# 8 Gi henne en massasje. â € œJeg trodde dette skulle vÃ|re moro for begge av oss! â € Jeg hører deg gråte. Ok, en massasje kan være ganske vanskelig å administrere, og det virker litt ensidig. Men kvinner elsker massasje, noe som gjør dem både avslappet og ganske ofte kåt.

Ser du hva jeg sier? Avslappet og kåt i en kvinne er veldig bra, og i løpet av massasje kan du til og med sette inn en seksuell forespørsel, noe som kan ligge litt utover det hun normalt ville vurdere. Avhengig av hvor god din massasje er, kan du få en stor fett, jevnlig. Fortell meg nå at det ikke er gøy! [Les: Hvordan gi en god sensuell massasje til jenta din]

# 9 Gå bar hopping. I likhet med nummer 7, unnslipper vi noen ganger morsomme aktiviteter som vi ser ut til å tenke, er kjønn eksklusive på bekostning av en venns engasjement. Slik hopper du fra bar til bar, en sprut på tanken om gangen, spiller drikkespill, gjør uanstendige kommentarer og opptrer uoverensstemmelig ung. Dette kan ikke virke som hver eneste kvinnes kopp-av-te, men gi det en tur. Hun kan bare elske det.

# 10 Prøv en ny sportsaktivitet sammen. Det spiller ingen rolle hva det er, klatring, sykling, jogging, tennis? Gi det en tur. Sport er så bra å gjøre sammen på så mange nivåer. Det gir deg muligheten til å dele litt verdifull kvalitetstid, og det gjør den tingen igjen der den gir fokus, slik at hjernen din er fri til å forsøke samtalen på en naturlig og uhindret måte. Åpenbart har den også den ekstra fordelen at du passer på en morsom og ikke-arbeidskrevende måte. I tillegg gir treningen sine egne belønninger når du kommer under arkene.

[Les: 14 søte små måter å gjøre din kvinne lykkelig]

Hvert par fortjener litt moro i livet, og disse forslagene kan bare gi nøkkelen til å snu et flatt og kjedelig forhold til en som holder naboene å snakke!

Anbefalt: