De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen

Innholdsfortegnelse:

De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen
De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen

Video: De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen

Video: De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen
Video: Лучшие Примеры Оркестровой Музыки, Когда -Либо Сочинялись - Романтическая Гитарная Инструментальная 2023, Desember
Anonim

Noen ganger er alt du trenger, søte romantiske bevegelser nå og da for å la din kjære vite at det fortsatt er mye kjærlighet som flyter i luften.

Et godt forhold trenger ikke dyre show av kjærlighet hele tiden.

Det som betyr noe mer er søte romantiske bevegelser som kan gjøre din elsker gå awwwâ € |

Noen ganger kan en søt gestus gjøre partnerens dag, selv om det er gjort på den minste måten.

Det spiller ingen rolle om du er ektemannen, kona eller til og med en kjæreste eller kjæreste til å bruke disse tipsene.

Det som betyr noe er at du bryr deg nok til å lage små måter å minne kjæresten din om at du fortsatt er forelsket i dem.

Her er 25 søte romantiske bevegelser og dateideer for hverdagen du kan bruke, og la din kone vite at det fortsatt er mye kjærlighet som flyter overalt.

[Les: Egenskaper av et godt forhold]

Søte romantiske gestus for hverdagen

Kjærlighet ber aldri om dyre gaver.

Du har kanskje hørt det før, men det er noe du aldri må glemme.

Tross alt er kjærlighet i luften bare hvis det er i detaljene. Ingen bryr seg om det store bildet.

Les disse romantiske gestene og bruk dem når du er med din partner, og kjærlighet vil finne et koselig sted å bosette seg i begge hjerter.

#1 Lukk hendene når du krysser en gate eller går gjennom en mengde. Vri armene rundt kjæresten din når du står nær hverandre, og ikke holde mer enn en fotes avstand mellom hverandre, med mindre du ikke har noe valg!

#2 Skriv små kjærlighetsnotater og legg det inn i loverens lomme selv om det er bare en liten "Jeg elsker deg". Disse notatene må ikke være forseggjort. Selv et lite leppestiftmerke på et stykke papir vil bringe det samme smilet! [Les: Hva skal jeg skrive i en kjærlighetsnotat]

#3 Ta opp en kjærlighetsmelding på partnerens telefon. Angi en alarm for en tid når du ikke er rundt dem med en melding som sier "sjekke opptakeren din app / voice recorder".

#4 Overrask partneren din ved å ta henne ut til en nærliggende piknikplass sent på kvelden mens hun fortsatt er i nattdrakten. Spred et teppe på bakken og ha en improvisert ferie med champagne og jordbær. Eller planlegg en overraskelse weekend getaway til et nærliggende sted.

#5 Sitt på fanget og oppfør deg som en skummel minx når dere begge slapper av hjemme. Ikke la kvinnen gå rundt huset i noen timer. Ta henne rundt i huset uansett hvor hun vil gå. [Les: 30 super måter å holde ham interessert]

#6 Hjelp partneren til å tilberede middag og rengjør oppvasken. Tenk på noe nyskapende å gjøre mens du er på det, som å lage mat mens du bærer ingenting, men forklær eller litt matkamp.

#7 Fyll badekaret med varmt vann når partneren din kommer tilbake fra en forretningsreise eller en lang dag på jobben. Kom inn sammen og gi din partner en rygg og en massasje. Bli slem hvis stemningen føles riktig.

#8 Se på partnerens øyne og si: "Jeg elsker deg". Si det som om du mener det uten å prøve å være morsom eller lydende corny. [Les: Hvordan bli glad i et forhold hele tiden]

#9 Tilbring tid med partneren din nå og da når de nyter sin favoritthobby, selv om det er noe som ikke interesserer deg mye.

#10 Dedikere en sang og synge den i en karaokebar for din partner. Noen få briller sprit kan gi deg motet du trenger. Men hvis du er for sjenert for det, synge den over telefonen.

#11 Planlegg en flash mob dans sammen med venner på partneren din spesielle dag.

#12 Whisper en melding i partneren din telefonsvarer og si noe frøkt i midten av dagen.

#13 Gi partneren din en fotmassasje når dere begge slapper av på sofaen. Hold vennen din hånd og vals mens du sverger din elskers favoritt melodi. Se etter små måter å bringe et smil på din elskers ansikt.

#14 Stopp på vei hjem og hente vennen din favoritt dessert for en sen kveldsmat.

#15 Hvis partneren din ikke nyter maten på en restaurant, bytt plater og gi dem din bedre rett.

#16 Slip deg i nakken og overraske din partner med din improviserte nakenhet. Fest et lite bånd rundt midjen din eller noen strategiske steder hvis du vil være deres gave til natten.

#17 Ta et bilde av deg selv som har på seg partnerens klær og sext den til â € œthe beste partner i verden! Â € Â

#18 Gi ham en barbering når han er lat. Hjelp henne å pusse håret hennes når hun har det travelt.

#19 Gi hverandre rimelige, godt innpakket gaver hver nå og da. Det kan være sjokolade, blomster, en spill-CD, eller til og med en potteplante. [Les: Ting som perfekte par snakker om]

#20 På de dagene du glemmer å kysse din kone farvel, kjør hjem og gi henne et intimt kyss og en bjørnkram * med mindre du har det travelt *. Eller kom hjem nå og da bare for å kysse din kone * fordi du savnet henne allerede! *

#21 Ta frokost på sengen med din kjære favorittmeny. Prøv ditt beste for å forberede dem selv. Og ikke glem blomstene!

#22 Utfør en erotisk dans. Enda bedre hvis du har to venstre føtter som lar partneren din splitte seg.

#23 Vær vennen dins jomfru for en dag. Behandle din partner som kongelige for en dag eller til et par timer hvis partneren din ikke tillater deg å spille piken for en hel dag. Du kan til og med ha på seg en fransk jomfru kjole!

#24 Se en romantisk film sammen en gang i måneden, og bestil all den rike takeaway-maten du har vært ute etter hele måneden. Slå av telefonene dine, kose deg for kvelden og ikke flytte ut av hverandres syn.

#25 Gi hverandre en god sluttmassasje! [Les: Glad sluttmassasjekjennelse]

Kjærlighet er mindre om å ha sex syv ganger i uken. Og kjærlighet er mindre om dyre gaver.

Kjærlighet handler om å bringe et smil på hverandres ansikter uten grunn i det hele tatt. Og kjærlighet handler om å la partneren din vite at du fortsatt er forelsket i små kjærlige bevegelser.

[Les: 25 forholdsregler for et vellykket forhold]

Disse tjuefem søte romantiske gestene er alt du trenger for et lykksalent, lang og lykkelig forhold. Liker du dem? Send denne listen til din partner slik at de vet hva som er i tankene dine. Tross alt kan vi alle gjøre med litt mer kjærlighet, svakere og smiler i våre liv.

Anbefalt: