Sylvester Stallone's Expendables 3 treningsøkt

Sylvester Stallone's Expendables 3 treningsøkt
Sylvester Stallone's Expendables 3 treningsøkt

Video: Sylvester Stallone's Expendables 3 treningsøkt

Video: Sylvester Stallone's Expendables 3 treningsøkt
Video: Smart sirkeltrening du kan trene utendørs 2023, Desember
Anonim

På 68 år kunne Sylvester Stallone bli tilgitt for å hengende sitt kamputstyr og sette føttene opp. Men for sommerens The Expendables 3 - Den tredje avdelingen til Slys egen stjernespekket throwback-franchise - han vil presse baren igjen, lovende noen opprørende stunts og en enda større serie av actionfilmikoner, blant annet Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Wesley Snipes og Mel Gibson.

«Jeg har aldri sett Sly mer motivert,» forteller sin langtidstrener og venn Gunnar Peterson. «Han er snill av de eldre statsmennene, så du ville tro at det ville være noen breddegrad gitt hvis han ønsket å ta seg av, men han vil ikke. Jeg tror ikke han går i gang, "Jeg vil bli mer revet enn de andre gutta". Han vil bare være den beste versjonen av seg selv, han kan muligens være. '

Hemmeligheten til Stallones fortsatte suksess har hele tiden slått opp på treningen, med tanke på hans fremvoksende alder og tullet som mer enn 30 år med skjoldspark har tatt på kroppen sin. "Jeg skriver en annen treningsøkt for Sly hver dag," sier Peterson. "Han gjør mange flerfagbevegelser for å holde seg i orden. Han gjør fortsatt mye dykk, ruller og faller, og han har noen operasjoner, så han trenger å holde seg frisk. '

'Å lage denne typen film er som en merkelig sportsbegivenhet,' sier Stallone. Og som enhver sport, du kommer til å bli skadet - det er ingen å komme vekk fra det. Mens vi skutt denne filmen, endte jeg med å ta et fall på ryggen min og måtte ha noe metall satt inn der. Alt du kan gjøre er å se deg virkelig passe, og så går det nedoverbakke derfra. '

Med alle hengende bygninger, helikoptre og heisskakter har han gjort det sent, Slys nyeste tillegg til treningsarmen hans har vært et større fokus på underarmer. "En ting vi skal gjøre er å feste en håndledningsrulle til en kabel slik at det er konstant spenning på det," sier Peterson. "Han vil også gjøre laterale løft med dumbbells med fat grep. Det er de samme tingene jeg gjør med NFL og NBA-gutta, slik at de kan gripe ballen vanskeligere og ikke gi bort omsetningen så lett. Han får etter det, elsker han."

Hang tøft

Vil du ha Stallone underarmer? Det kan ta flere år, men Gunnar Petersons grepstyrker er en god start. Legg det til slutten av overkroppsdagen.

Image
Image

Fat-grip lateral heve

Settene 3 reps For å mislykkes

Bruk Fat Gripz til å utføre split-holdning sideveising. Holding for en sekund på toppen av hver rep vil gjøre deg gurn som Rocky.

Image
Image

Håndkletrekk

Settene 3 reps For å mislykkes

Søl et håndkle (eller et par) over en pull-up bar, og gjør deretter pull-ups med et nøytralt grep. Tre reps er imponerende - sikte på fem.

Image
Image

Kabelarmbåndsrulle

Settene 1 reps For å mislykkes

Fest en håndleddsvals til en kabelmaskin slik at det er konstant spenning på underarmene. Løft vektstakken ved å "rulle" kabelen inn. Senk den ved å rulle motsatt vei.

The Expendables 3 er i kinoer fra 14. august. Se på traileren nedenfor.

Anbefalt: