8 Taboo-emner å unngå i et nytt forhold

Innholdsfortegnelse:

8 Taboo-emner å unngå i et nytt forhold
8 Taboo-emner å unngå i et nytt forhold

Video: 8 Taboo-emner å unngå i et nytt forhold

Video: 8 Taboo-emner å unngå i et nytt forhold
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Når du er i et nytt forhold, er det noen ting som er bedre igjen, uansett, i hvert fall i mellomtiden. Her er de 8 emnene du bør unngå for enhver pris.

Det er forståelig at når du først begynner å dele noen, vil du vite alt om dem. De føler seg sannsynligvis på samme måte. Den beste delen om å dele noen ny, blir kjent med personen før du vokser til å like hverandre mer.

Hva skal du snakke om når du begynner å danse?

Første datoer følger vanligvis med spørsmål om arbeid, mål og generelle interesser. Du diskuterer hva du gjør på jobb. Du kan fortelle dem om dine hobbyer og interesser. De kan også være interessert i familien din og hvor du vokste opp.

Disse spørsmålene kan avsløre mye om en person. En persons karakter kan dømmes ikke bare av det de gjør, men også av hvordan de føler om hva de gjør. Deres vilje til å avsløre små personlige detaljer som ting om familien deres er også et godt tegn.

Når disse fagene er utmattede, går folk videre til forskjellige emner. Avhengig av samtalenes flyt kan dette dekke politiske og religiøse synspunkter, meninger om popkultur eller barndomsminner. Mulighetene for en fantastisk samtale, virkelig, er uendelige! [Les: 20 måter å få den perfekte første date samtalen]

Hvilke personlige spørsmål kan du diskutere i et nytt forhold?

Bortsett fra de ovennevnte fagene, kan du begynne å lære mer om partneren din på et dypere nivå ved gradvis å stille sensitive spørsmål som er nødvendige for å bygge et solid grunnlag for et nytt forhold. [Les: 40 første date spørsmål for å få dere begge oppvarmet]

# 1 Behovet for å vite ting. Hvis du har et barn, fortell dem umiddelbart. Hvis religion er viktig for dine eller dem, diskuter det umiddelbart. Hvis du eier tjue hundene, legg det til samtalen. Hvis du har vært i fengsel eller gjort narkotika, klem det mellom dessert.

Det er bare rettferdig å fortelle dem disse fakta fordi disse tingene vil påvirke dem når forholdet blir mer alvorlig. Disse tingene er ekstremt viktige fordi de krever umiddelbare reaksjoner. Du kan ikke overraske din date med et barn eller si: Å, jeg kan ikke spise svinekjøtt i tre måneder i forholdet.

# 2 Den siste ex. Den ex ser ut som et berørt emne, men sannheten er at det å snakke om den siste exen er nødvendig for å bygge tillit. Du kan spørre dem hvorfor de brøt opp og deres svar vil gi deg mer innsikt i fremtiden for ditt eget forhold.

Folk som ikke vil snakke om ex eller de som river opp eller smelter ned når de blir spurt, er de som skal passe på. Den slags reaksjon viser at det siste forholdet, selv om det fordømmes som over, egentlig ikke er. Det du leter etter er et enkelt og avslått svar. Detaljene skal ikke hahes ut, spesielt hvis minnet ikke var en lykkelig en. [Les: 10 tegn på at ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 3 Generelle emner om fremtiden. Du kan spørre dem om deres drømmer. Folk som vet hva de vil ha i livet, er beundringsverdige. Folk som vet hva de vil og hvordan man får det, er bemerkelsesverdig. Hvis du ser etter et seriøst forhold som kan vare i livet, vil svaret på disse spørsmålene gi deg et glimt av mulig fremtid.

Vær oppmerksom på at du får innblikk i fremtiden og din mulige del i den. Å spørre om det er greit, men spørre om din del i deres fremtid på et så tidlig stadium er definitivt et nei-nei.

# 4 tidsplaner. Ikke ta ut kalenderen din for å markere fremtidige datoer. Det du vil vite er hvordan timeplanen din kan samsvare med partneren din. Dette kan også åpne samtalen mot tilfeldige interesser som dere begge deltar i i arbeidsugen.

Resten av dine personlige liv vil være åpen for diskusjon når du går ut mer. Du bør ikke forvente å vite alt umiddelbart fordi noen datoer ikke er nok til å bli kjent med en person helt. Med det i tankene, bør du vite at noen ting bedre snakkes om når du har tatt forholdet ditt til neste nivå.

[Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din]

Hva bør du aldri si eller snakke om i et nytt forhold?

Temaene ovenfor gir gode isbrytere og meningsfulle diskusjoner i løpet av de første par datoene. Emnene nedenfor er imidlertid de som bør reserveres for når ting blir mer seriøse.

# 1 Listen over exesene dine. Ja, du kan snakke om din eks. Du kan fortelle historien om hvorfor du brøt opp og hva dine følelser om emnet er. Bortsett fra det er den eneste tiden du kan snakke om en ex, når du støter på dem hvor som helst. På dette punktet i forholdet, bør ingen av dere bryr seg om den listen. Listen vil gradvis bli oppført i forbifarten, ikke i ett fall. [Les: Lær hvordan du snakker om tidligere relasjoner på riktig måte]

# 2 Spesifikke ekteskapsplaner. Snakk om ekteskap kan sende noen som kjører når det er tatt opp i de første par datoene. For å unngå dette, spør dem i stedet hvis de har planer om å gifte seg eller ha barn. Disse generelle spørsmålene må ikke diskuteres lenger? Eller i det hele tatt.

# 3 Antall barn du burde ha. Hvis de spør hvor mange barn du vil ha i fremtiden, så er det greit. Du kan spørre din partner det også. Dessuten er det bare en tilnærming.Det du ikke bør spørre er hvor mange barn de planlegger å ha med deg. Ikke bare ville det spørsmålet være ubehagelig for dem å svare, men det gjør at du også virker presumptuous.

# 4 Bor sammen. Konseptet fungerer for noen mennesker, men å flytte inn med en person du nesten ikke vet, men føler sterkt om, er ikke nødvendigvis en god ide. Det ville være bedre hvis du lettet inn i ideen i stedet for å hoppe på hodet først. Det kan være bedre for dere begge å lære mer om hverandres vaner og utvikle nok hengivenhet som vil hjelpe deg å overse hverandres feil i nært hold. [Les: 15 viktige ting du bør vite om å flytte inn]

# 5 Etiketter. Før du begynner å diskutere etiketter, spør deg selv om etiketten du har i tankene er den rette for din type forhold. I disse dager kan det være ganske vanskelig å sette etiketter på et forhold. Men den eneste tingen du aldri bør gjøre for å få svar på dette er å sitte din partner, sette ham eller henne på stedet og spør spørsmålet: "Hva er vi?"

# 6 fetisjer. Å, ikke nekt den. Alle har en. Hvis du ikke tenker, bør du vurdere å utvikle en trygg og sunn. Du kan åpenbart snakke om fetisjer når du har utviklet nok tillit til å dele en slik personlig detalj om livet ditt. Grunnen til at du ikke bør diskutere dette tidlig i et forhold er fordi det er et slikt monumentalt emne. Dette kan påvirke sexlivet ditt og rapporten sammen.

Du bør begge være på et punkt der du kan godta disse tingene fordi du forstår personen bedre. Du kommer hvor de kommer fra, og du kan snakke om emnet uten å dømme dem. Den eneste andre gangen du kan diskutere dette i et nytt forhold er om det forholdet handler om sex.

# 7 Lønn. Den generelle konsesjonen er at du aldri bør spørre en person hva deres lønn er. Det er et spill hvor begge mennesker mister. Mengden penger du tjener kan forårsake vrede på den ene siden og et overlegenhetskompleks på den andre. Bortsett fra det, spør en persons lønn - en du ikke stoler på og hvem som ikke stoler på deg ennå - er ikke bare klebrig, men uhøflig.

# 8 En veldig sterk mening. Det er godt å vise en person som du har prinsipper og er villig til å holde fast ved dem. Men hvis du har svært sterke synspunkter om et bestemt emne, trenger du ikke å diskutere det med noen som kanskje ikke engang har en mening om emnet eller enda verre, den motsatte oppfatning. Lag de ettertraktede diskusjonene for når partneren din forstår de underliggende årsakene til slike sterke meninger.

[Les: 9 måter å ha en god start på et nytt forhold]

Ærlighet er veldig viktig i et nytt forhold, men noen ting er bedre igjen unsaid til det virkelig, virkelig, må sies. Med disse tipsene, vil du være bedre rustet til å unngå visse berøre motiver som kan få din nye partner til å velge bort forholdet ditt.

Anbefalt: