Hva å gjøre når hun er tatt, og du kan ikke slutte å tenke på henne

Innholdsfortegnelse:

Hva å gjøre når hun er tatt, og du kan ikke slutte å tenke på henne
Hva å gjøre når hun er tatt, og du kan ikke slutte å tenke på henne

Video: Hva å gjøre når hun er tatt, og du kan ikke slutte å tenke på henne

Video: Hva å gjøre når hun er tatt, og du kan ikke slutte å tenke på henne
Video: I dag er klumpen i magen borte. Hun har det bra på ordentlig. 2023, Desember
Anonim

Hvis du lurer etter en talt for kvinne og ikke kan slutte å tenke på henne, trenger du litt hjelp. Slik håndterer du denne hjerteskjærende tiden.

Noen ganger møter vi noen, og de tar tak i hodet. Vi kan ikke slutte å tenke på dem uansett hva, og hvis dette er deg, men hun er tatt, går du sannsynligvis på tøff tid. Heldigvis er det måter å komme gjennom det hvis du ikke kan slutte å tenke på henne.

Det er ikke lett å akseptere det faktum at hun er tatt, men du må bare. Du kan ikke være fyren som prøver å kile seg i midten av sitt forhold. Det er ikke greit, og hun vil sannsynligvis bli slått av av deg.

Hvorfor noen mennesker bare holder fast i våre sinn

Du lurer sikkert på hvorfor du ikke kan slutte å tenke på henne. For deg har hun kanskje virket som en pen gjennomsnittlig kvinne, men av en eller annen grunn kan du ikke stoppe. Du var tiltrukket av henne, og nå kan du ikke unngå å tenke på henne hele tiden.

Dette er vanligvis fordi hun imponerte deg på en eller annen måte. Hun gjorde noe utenom det som gjorde at du tok merke til og tankene dine er nå på henne utelukkende. Du kan ikke engang vite hva hun gjorde.

Hennes hår kunne blitt gjort på en bestemt måte, hun kunne ha sagt noe, og hun kan selv ha sett på deg en bestemt måte. Uansett hva hun fikk oppmerksomhet og det er derfor hun er i hodet ditt. [Les: 20 tegn på tiltrekning i den første samtalen]

Hva å gjøre når du ikke kan slutte å tenke på henne

Dessverre, uansett hvor mye du liker henne, er hun tatt. Det betyr at du ikke kan forfølge henne, og i stedet må du prøve å få henne ut av tankene dine. Her er noen ting du kan gjøre for å glemme henne og leve livet ditt normalt igjen.

# 1 Stopp stalking hennes sosiale medier. Ja. Du må stoppe. Jo mer du ser henne, desto mer kommer du til å tenke på henne. Så bare stopp. Bli kvitt hennes sosiale medier eller bare slutte å se henne hvis du ikke er venner.

Dette kan være veldig vanskelig å gjøre bare fordi du har så mye tilgang til hennes bilder og i utgangspunktet hennes liv gjennom sosiale medier. Vær sterkere enn dine ønsker. Bruk litt selvkontroll og hjelpe deg selv ved ikke å krype på henne.

Plus, du vil ikke ved et uhell like noe og få henne til å se deg som en merkelig fyr. [Les: Hvordan se henne i øynene uten å se ut som et krype]

# 2 Slå tankene ned den andre de kommer opp. Dette tar enda mer selvkontroll enn å unngå Instagram. Du må tvinge deg til å tenke på andre ting når hun kommer opp i tankene dine. Det er mulig, men bare hvis du prøver hver eneste gang.

Det andre du begynner å tenke på henne, distrahere deg selv eller begynne å tenke på noe annet. Dette fungerer også best hvis du tenker på noe annet enn å distrahere deg selv. Hvis du alltid begynner å tenke på det samme rett etter henne, knytter du det til henne.

# 3 Hold deg opptatt med venner. Jo mer livlig du er, desto mindre får du plass til å tenke på henne. Så gå ut og vær med vennene dine. Det er veldig enkelt å gjemme seg bort i hjemmet ditt når du er bummed ut om at hun blir tatt, men ikke.

Gå ut og ha det bra. La dem distrahere deg og holde deg underholdt slik at tankene dine ikke kan vise henne lenger. Hver gang noen ber om å gjøre noe, si ja. Når du er hjemme alene fordi ingen ønsker å gjøre noe, gjør du noe som holder deg i sinnet. [Les: 30 virkelig morsomme måter å nyte tid med venner]

# 4 Finn noen nye til å tenke på. Dette er ikke nødvendigvis en rebound, men hun kan brukes på lignende måte. Bare ha det gøy med noen nye. Få på noen datingapps eller prøv lykken med noen jenter mens du er ute med venner.

Du kan finne noen enda mer fengslende enn jenta du fortsetter å tenke på. Poenget her er å møte andre mennesker. Du kan ikke ha jenta du ikke kan slutte å tenke på, men du kan ha andre fantastiske, enkle jenter.

# 5 Fokuser på dine hobbyer og interesser. Dette handler også om å holde tankene opptatt. Når du er bummed ut, vil du ha en tendens til å slutte å gjøre ting du liker. Du kan ikke gjøre det. For å få tankene av henne må du være aktiv med dine hobbyer og interesser.

Ikke la henne ta bort de tingene som gjør deg glad. Jo mer du har det gøy å gjøre det du elsker, jo mindre vil du tenke på hvor opprørt du er, at hun er tatt. [Les: Hvordan føle seg bedre med 20 små trinn for store resultater]

# 6 Avstand deg selv fra minner fra henne. Ja, det betyr at hvis du møtte henne på ditt favorittsted for å få drinker, bør du unngå det en stund. Bare prøv å holde seg borte fra noe som minner deg om henne.

Jo færre påminnelser du har, desto mindre tenker du på henne. Og til slutt vil du ikke tenke på henne i det hele tatt lenger. Hun vil bare være et fjernt minne som bare dukker opp en gang i mellom.

# 7 Husk hvorfor du ikke kan ha henne. Det er ikke nok bare å erkjenne at hun er tatt. Du må huske at hun er fornøyd med den personen. Selv om du ikke kan slutte å tenke på henne, nyter hun fortsatt livet med noen andre.

Og du ville være en forferdelig person for å prøve å ødelegge det for henne.Dette burde hjelpe deg med å godta at du ikke kan ha henne så du kan jobbe med å fortsette. [Les: 15 måter å håndtere smerten av å ha lyst på noen du ikke kan ha]

# 8 Lag nye mål og arbeid mot dem. Dette handler om å holde tankene opptatt. Hvilken bedre måte å okkupere ditt sinn enn å jobbe mot noe du bryr deg om? Sett noen nye mål og kom i gang med dem. De kan være alt fra fitness og helse relatert til et prosjekt rundt huset.

# 9 Snakk med vennene dine om det. La vennene dine snakke deg ut av å være besatt av henne. Det kan være et berøkt tema, men bare fortelle dem at du ikke kan slutte å tenke på henne og trenger litt hjelp.

De kan ofte bidra til å holde deg distrahert eller gi deg råd om de har vært gjennom noe lignende før. Så stol på dem og se om de kan tilby noen løsninger. [Les: 15 tegn på en dårlig venn slik at du kan luke ut de gode]

# 10 Godta at hun ikke kan være din og gå videre. Du må bare gjøre dette. Du kan ikke gå videre hvis du tror hun blir din en dag. Selv om hun bryter opp med den personen hun er med, betyr det ikke at du kan gå etter henne med en gang. Å gå videre og akseptere situasjonen din er en av de eneste måtene å virkelig gå videre.

[Les: Hvordan slutte å tenke på noen du liker, men kan ikke ha]

Hvis du ikke kan slutte å tenke på henne, men ikke kan ha henne, trenger du bare å gå videre. Det blir ikke lett først, men du kommer over henne med tiden. Følg disse tipsene for å gjøre prosessen litt raskere og enklere.

Anbefalt: