Til meg, med kjærlighet - en lærer og studenthistorie

Innholdsfortegnelse:

Til meg, med kjærlighet - en lærer og studenthistorie
Til meg, med kjærlighet - en lærer og studenthistorie

Video: Til meg, med kjærlighet - en lærer og studenthistorie

Video: Til meg, med kjærlighet - en lærer og studenthistorie
Video: Staysman & Lazz, Staysman, Innertier - Lærerinna 2023, Desember
Anonim

Noen gang ble forelsket i en lærer, bare for å miste håp? Her er en søt historie av en lærer og student romantikk som forandret to liv til det bedre. Av Dave Rowland

Året var 1999.

Jeg studerte for min mastergrad, venter på å oppgradere, fløy kjolen min og hatten min så høyt som mulig, og beveger meg på de grønnere beite som ventet på alle som våget å drømme.

Mine drømmer og min høyskole

Jeg hadde definitivt drømmene mine. Jeg ville gjøre det stort i den virkelige verden.

Jeg ønsket å være en forretningskonsulent eller en VP eller noe i henhold til disse linjene.

[Les: Hvordan lykkes i livet]

På en eller annen måte føltes tanken på å vandre rundt i knirkende rene dragter og gripe fast håndtrykk som den perfekte måten å lede livet mitt på.

Mine venner ville bare oppgradere, og helt ærlig, det gjorde jeg også.

Professorene var ikke så glade for å la meg nå ut til drømmene mine på den enkle måten.

Mine venner og jeg var alle jocks, eller i det minste lot vi oss til å være hver gang en haug med jenter dro oss av basketballbanen. Og hvis ingen var rundt, hang vi ut på sovesalen eller på et favoritthjørne på campus.

Hver morgen startet på samme måte for meg og min roomies.

Vi måtte stille alarmer i våre mobiltelefoner i snooze-modus, sette alarmen i ti forskjellige klokker og gjemme dem på steder vi ikke ville kunne nå uten å åpne øynene våre bredt. Så irriterende som det kunne få, var effekten god.

Morgenen vår startet med en strøm av sverdord, etterfulgt av lydene av krasjklokker, men vi klarte å skrape gjennom dørene før professoren gjorde det inni.

En sen start og en flott dag

En tirsdag morgen var jeg sen. Jeg trampet i klumpen av klærne, og kastet noe over meg selv og løp ut og tenkte over den unnvikende, perfekte unnskyldningen til å snakke mens jeg gikk gjennom dørene i klassen.

Jeg løp halvt og halvt trillet til høyre klasse, og sto nær døren. Jeg satte meg på stingene, og ventet på den kjente irriterende stemmen som ville sparke meg ut av klassen mens jeg allerede var ute. Ironi av utdanning.

Men det kom ikke. Jeg så opp og så en dame i nærheten av den brede tavlen. Vel, hun var ikke akkurat en dame som sådan, fordi hun så så ung som noen annen student i klassen. Det kunne vært en presentasjon. Men studentene tok notater, og det skjer ikke i presentasjoner.

Jeg så på henne og ventet og lurte på hvordan jeg skulle ta kontakt med henne. Jeg behøvde ikke si noe, fordi hun bare smilte på meg, og øynene sa at jeg skulle gå inn. Jeg sto nettopp der i noen sekunder.

Øynene hennes var så fine. Trekker meg tilbake sammen, gikk jeg til setet mitt på baksiden av klassen. Jeg knuste mine venner og spurte dem hvem hun var. De var for mesmeriserte av henne til å innse at jeg var der.

Etter hvert, etter å ha kommunisert på en måte som en fire år gammel ville forstå, ble jeg kjent med at hun var assisterende lærer eller en erstatning som skulle ta våre første timers teoriklasser i tre uker. Hun var tydeligvis i et forretningsutviklingsprogram hvor hun måtte gi presentasjoner og seminarer for et bestemt antall timer for å kunne fullføre henne hva som helst. Jeg kunne ikke forstå hva vennene mine sa, uansett.

Jeg elsker klassen min!

Jeg stirret bare på de vakre øynene, de samme som var så definert og liker. Omtrent alt om henne fremhevet alt annet i henne. Hun var nydelig, og det var ikke bare meg, men alle i rommet hadde det vanskelig å ta øynene av henne.

Å se på henne var som å se på en tennisspill. Alle øynene flyttet fra venstre til høyre, og til høyre til venstre, hver gang hun gikk en tur over bordet. Jeg fant ut at hun heter Sophie.

Wowâ € | det navnet smeltet i munnen min hver gang jeg gjentok det, akkurat som bomullsdukkert. Sophieâ € | Sophieâ € | Sophieâ € | Og enda, selv den søte sykdommen i overdoseringen av bomullsstykke kunne ikke hindre meg fra å gjenta sitt navn igjen og igjen.

Som dagene gikk, trengte jeg ikke alarmen til å stå opp. Og jeg var i klassen, godt ti minutter før hun selv gikk inn. Jeg prøvde å holde på forsiden av benken i klassen, og jeg stirret bare på henne. Det var for mange av oss, og hun kunne ikke stirre på noen spesielt, mens du forklarte noe jeg ikke lyttet til. [Les: Hvordan ser du godt ut når du prøver å få noen til å merke seg]

Alt jeg ønsket å se var måten hennes lepper dirret da hun sa noen ord. Å se på henne var som å se på en romantisk fransk film. Jeg kunne ikke virkelig få det hun sa, men jeg likte å høre på hvordan hun hørtes. Jeg prøvde å etablere øyekontakt med henne, og på den sjeldne forekomsten da det skjedde, ville det stå lenge i noen sekunder og deretter forsvinne. [Les: 10 subtile tips for øyekontakt flirte]

Stare ville nesten alltid følge med et smil som viste sine vakre tenner, så perfekt og så godt satt. Jeg pleide å hente henne etter klassen og snakke en stund, på påskud av å forstå noe. Vi pleide å snakke om omtrent alt. Og så lenge jeg ikke påminnet henne om at jeg hadde forelsket henne hele tiden, var det bare bra. Hennes vanlige smilende retort til omtrent enhver uttalelse av meg som hadde ordene "du ser bra ut i dag?" Eller "Jeg ønsker at du kommer ut til å spise lunsj i dag" var? a "Ikke la meg slå deg med en pinne nå. Husk, jeg er fortsatt din professor, deg! "[Les: Tips for å flørt med en fyr uten å virkelig flørt]

Taper henne før hun daterer

Hvis hun var en annen student, visste jeg at jeg ville ha falt ned på kneet mitt og proklamert min utøydelige kjærlighet siden for alltid til henne. Selv om hun var rundt min alder, var hun fortsatt min "lærer".

Det gjorde ikke noe, skjønt, jeg visste at tre uker senere, når hun er ferdig med å ta klasser, vil vi være venner. Men likevel, akkurat som alt annet, en tidlig morgen, gjorde hun ikke det til klassen. Vår regelmessige slob av en professor hadde gjenopptatt sin plikter, og vi ble fortalt at Sophie måtte gå umiddelbart på grunn av noen personlige forpliktelser. Og det skjedde en uke før hun var planlagt å forlate. Jeg kunne ikke selv få nummeret hennes! [Les: Ting å si til en jente du liker]

Fortsetter med mitt deprimerende liv

Livet var deprimerende i begynnelsen, men etter en måned eller to, håpet den høye av å håpe å se henne, og det lave som fulgte hver gang hun ikke viste seg, overveldet meg, og jeg slår tilbake til min tidligere rutine av flere alarmklokker og morgens forbannelse.

Klassene ble enda mer irriterende, fordi tanken på en professor som hadde tatt disse klassene, erstattet den vakre Sophie, var avskyelig. Hun var fortsatt tema for samtaler over mange lunsj timer. Vi spurte rundt for å se om vi kunne få noen innvendige historier på henne, eller forhåpentligvis hennes telefonnummer. Men vi var ikke heldige. De neste par semesterene gikk forbi med en snegl, og til slutt avsluttet vi. [Les: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt liker]

Jeg har glemt alt om den hotteste "professoren" jeg har sett i livet mitt. Sophie ble en fortid, og jeg gikk videre.

Livet ga meg sin andel av oppturer og nedturer. Jeg ble forelsket, og knapt varte der. På en eller annen måte kunne de fleste kvinner som jeg daterte aldri forstå min lidenskap for å gjøre et merke i livet. De trodde bare at jeg ikke ville være sammen med dem fordi jeg ikke brukte hver våken time med dem. Jeg kunne ikke hjelpe det virkelig fordi jeg har drømt om å gjøre det stort hele livet mitt, og jeg kunne ikke se en grunn til å forandre livet mitt fordi en kvinne ville at jeg skulle jobbe ni til fem og se på filmer med henne hver eneste dag! [Les: Tips om filmdatoer for en vellykket dato]

Jeg har oppnådd drømmen min

Jeg ble med i en bedriftsfirma som lærling. Oddsen var alle fallende på plass. Jeg var i en organisasjon jeg alltid hadde lyst til å være med.

Sakte begynte jeg å klatre på stigen, med forskjellige presentasjoner og vinnende baner. Årene fløy forbi, og jeg satt fast med hvem jeg ønsket å være. I år 2008 ble jeg bedt om å være Senior VP of Operations. Jeg var ganske ung for legitimasjonene mine og kom til steder raskere enn de fleste andre. Jeg ble kalt til å lage store steder og jeg var kjent for å trekke dem på vei. [Les: 12 tips for å forandre livet ditt og være glad]

I samme år som min forfremmelse ble jeg bedt om å gjøre en forretningsoppgave til en annen rivaliserende organisasjon.

Detaljene don ¡¯ t virkelig saken uansett. På morgenmøtet løp jeg gjennom alt jeg trengte å gjøre i mitt sinn. Jeg var klar til å blåse sitt markedsføringshode bort, og få poenget mitt på tvers.

Jeg nådde lobbyen på kontoret. Jeg gikk opp til resepsjonisten og ba om å møte fru Myers. â € œMiss Myersâ € | â € Â Resepsjonisten korrigerte meg med et smil. Jeg smilte tilbake og lurte på hvorfor deres VP ikke var gift. For opptatt for et kjærlighetsliv, eller kanskje hun er for stygg.

Jeg satte seg på sofaen og ventet da jeg sunket dypere med noen få inches. Og så fikk jeg tabellen min og begynte å se gjennom forslaget mitt. Det var noen få minutter før jeg hørte henne.

Møte Ms Myers

â € œMr. Rowlandâ € | Hei! Â € œJeg så en hånd strekker seg ut, og jeg grep straks det selv før jeg så ansiktet hennes. Forretningsetikk hadde lært meg nok til å vite at et håndtrykk aldri burde bli forsinket.

Jeg så opp, og knapt hadde jeg sagt ordene Hei Ms. Myeâ € |rsâ € |â € Â da jeg så det vakreste smilet og et par øyne som trakk meg tilbake til et annet liv. Et liv jeg sist opplevde for nesten ti år siden. Den intense rush av følelser slo meg og jeg var nummen. Hun så meg overrasket over meg.

"Er det noe galt, Mr. Rowland?" spurte hun.

Nei, nei, egentlig, jeg beklager det Soph, jeg mener, Ms Myers. Mitt sinn var bare midt i noe! Jeg jabbered.

Hun ba meg følge henne inn i hytta. Jeg fulgte henne drømmelig, tankene mine rushet og swirling med ulike samtaler og tanker. Jeg kunne ikke tro det, den samme "professoren" som lærte meg, var her, foran mine egne øyne. Jeg hadde håpet denne dagen ville komme, men jeg skjønte aldri at det noen gang kunne bli til virkelighet.

Jeg begynte å smile som en annen tanke slo meg. Hun visste egentlig ikke hvem jeg var, den samme fyren som satte seg kule mens hun så henne hver morgen i to uker før hun forsvant ut av livet mitt.

Gjør de gode introduksjonene

Vi satte oss ned, og jeg så på henne. Jeg hadde ventet i nesten et tiår å se henne igjen. Jeg ville ikke snakke om forslaget. Det ville ikke ha gjort noen forskjell uansett. Jeg trodde ikke jeg kunne gjøre noe annet enn grunt eller mumle akkurat nå. Jeg var helt målløs! Hun så på meg også.

â € œHave meg møtt før, Mr. Rowland, det føles som jeg har sett deg et sted. â € Â

Jeg sprang litt kaffe over meg selv og spyttret, "Jeg beklager, tror du det?"?

â € œJeg er ikke helt sikker, men du virker kjent, sa hun, selv om det var nesten som om hun snakket med seg selv. Jeg smilte på henne. Jeg var ganske overveldet av det faktum at hun kunne huske ansiktet mitt etter så lang tid.Det var vel flatterende! [Les: 20 tegn på tiltrekning i den første samtalen]

Jeg så rett inn i øynene hennes og spurte henne: "Kan du bli overrasket hvis jeg fortalte deg at vi har kjent hverandre, Sophie?"

Hun var overrasket over å høre at jeg ringte henne med hennes fornavn, "Hvordan har du?" Begynte hun. â € œWell, la oss bare si at vi kjente hverandre fra en utdanningsverden. Men du var i min eksistens for en time om dagen, i to uker, og så forsvant du!"

â € œDaveâ € | â € Â hun gispet. Jeg smilte bare og sa: "Du vet ikke hvor glad jeg er å se deg, Sophie." Hun begynte akkurat å le i hysteriske giggles. â € œDave, se på deg! Alle kledd opp. Og du var en slik idiot. Oh min goshâ € |â € Â

Begge begynte bare å le, og hun gikk over bordet og klemte meg. Og jeg klemte henne tilbake. "Det er godt å se deg også," tilføyde Sophie etter noen få sekunder av stillhet.

â € œWow, jeg tror ikke at min college-crush bare kramte meg! â € Jeg sa til henne med et uhyggelig smil. [Les: Enkle tips for å sjarmere en jente]

Hun sugde ribbenene mine som hun sa: "Det skulle bety at jeg er glad for å se deg, du pervert!"

Det handler om hvordan jeg tar det, er det ikke det? Allikevel er det mye bedre enn å bli truet med en pinne! Jeg skutt tilbake i jest.

Vi satt bare der og snakket og ler for en stund. Jeg fortalte henne hvordan jeg ble som jeg var, og hun forklarte hvorfor hun måtte forlate undervisning i en hast. Vi fanget opp med alt vi ønsket å vite om hverandre. Det eneste problemet var at vi fortsatt ikke hadde snakket en bit om at våre organisasjoner jobbet sammen. Jeg fortalte henne at vi kunne møte opp over middag og snakke om forslaget.

"Er du i ferd med å slå på meg, Mr. Rowland?" spurte hun meg tullmodig.

Jeg lo og holdt hendene sine: "Selvfølgelig, fru Myers, men du vet at du alltid kan ringe meg Dave." [Les: 15 åpenbare flørtende tegn mellom en fyr og en jente]

Tar en lærer og student romanse videre

Vi møtte opp over middag den kvelden, men vi snakket ikke om arbeid. Vi møtte neste morgen, og tilbrakte lunsjtiden sammen, og til slutt ved den tredje dagen klarte vi å jobbe noe ut som ville holde begge selskapene våre glade.

Våre sjefer var fornøyd med resultatet av møtet vårt, men Sophie og jeg var mest lykkeligste.

En måned senere begynte vi å danse og vi var så forelsket. Jeg følte meg lykkeligste da jeg var rundt henne, og hun sa det samme da jeg spurte henne om det.

Det har vært fire år siden vi møtte hverandre på kontoret hennes. Og bare tre måneder siden, gjorde jeg det jeg alltid har drømt om å gjøre. Jeg gikk ned på ett kne og foreslo Sophie. [Les: Hva er den beste alderen å gifte seg med?]

Det var alt så perfekt. Og vi deler fortsatt et perfekt forhold.

Det er fortsatt uvanlige tilfeller når hun sitter rundt meg, men jeg er greit med det. Jeg mener virkelig, er det ikke et mye bedre alternativ å ha min forlovede rundt meg, enn å ha en forelskelse på en høyskole lærer som truer med å slå meg rundt med en pinne ?!

Dave og Sophie er virkelig forelsket og lykkelige i hverandres armer. Men de kan fortsatt ikke, men lurer på hva oddsen var å møte hverandre et tiår senere! Kaller det tilfeldighet, eller skal vi kalle det skjebne ?!

Anbefalt: