Den avanserte kroppen transformasjon del tre

Den avanserte kroppen transformasjon del tre
Den avanserte kroppen transformasjon del tre

Video: Den avanserte kroppen transformasjon del tre

Video: Den avanserte kroppen transformasjon del tre
Video: Aleris tilbyr injeksjonsbehandling av overdreven svette 2023, Desember
Anonim

Ett trekk jeg har alltid trodd jeg var ganske god til? Benkenpressen. Jeg blodig elsker følelsen av å skyve store vekter opp fra en utsatt stilling, og siden jeg så på Commando for første gang, ville jeg alltid ha hatt et stort stort par meislet manbopper.

Jeg fikk dem på en koster - år brukt overarbeidet brystet mitt og ignorerte ryggen musklene mente jeg endte opp med store pecs men en skikkelig hunch. Og det svekket også brystmuskulaturen min til det punktet at jeg trakk en brystmuskel vekk fra innsatspunktet på skulderen under en Royal Marine Potential Officer Selection Test jeg gjorde for magaen for fem eller seks år siden. Det kostet £ 3000 av kirurgi og tok seks måneder helbrede - det er lang tid å tilbringe følelsen som en total numpty.

Jeg lærte min leksjon etter det, og siden da har jeg jobbet hardt for å bygge en kropp som hindrer meg fra å se ut som en liten weedy-slektning til King Kong. Og en som er litt mer skadebestandig også.

Alt dette er litt relevant for denne uken av den avanserte kroppsforvandlingen min, fordi treneren min Pieter Vodden bestemte meg for å muligens ta den hardeste brysttreningen jeg noensinne har gjort - så mange benkpresser som mulig i 30 minutter. Dette handlet om å få nok volum for å fremme vekst og teste min mental styrke, og deretter teste den litt mer. Ja, etterpå tror jeg at han kanskje ville ha ønsket å se meg gråte. Han kom sikkert i nærheten.

Før du ser på videoen, må du gjette hvor mange representanter jeg gjorde om en time. Da, når du har sett klippet, går du ned til treningsstudioet og går deg selv. Den første personen som slår meg og forteller meg på Twitter får en premie!

Men vent! Før du taper ut din seiers samlede, må du gjøre den onde FLR-etterbehandleren på slutten. Jeg vil ikke fortelle deg mye mer om det her, jeg lar videoen snakke for meg. Tilstrekkelig i dag vil du kanskje finne et stille hjørne der du kan sette deg ned, ta et ord med deg selv etterpå.

En siste ting jeg glemte å nevne i uke 1 - Jeg fikk kroppenes sammensetning målt ved DEXA-skanning, gullstandarden for kroppsfettanalyse. Det ble gjort på bodyscanuk.com og i den endelige videoen vil jeg gå inn i detaljer om hvor mye DEXA-resultatene mine endret seg over min 12-ukers transformasjon, så hold øynene dine skrællet for det.

Anbefalt: