The Perfect Man's Art

Innholdsfortegnelse:

The Perfect Man's Art
The Perfect Man's Art

Video: The Perfect Man's Art

Video: The Perfect Man's Art
Video: Perfect Man : AI Art 2023, September
Anonim

Å kramme en mann er ikke lett forretning, hva med all den klosset og forvirringen om man skal klemme seg eller om å stå tilbake og glise som en ape. Men hvis du kjenner kunsten til å klemme mannlige venner, så har du ingenting å bekymre deg for når det gjelder å klemme en venn.

Fra det vi alle har hørt, skal mannen av 2000-tallet være i kontakt med sin feminine side. Men det betyr ikke alt du blokkerer, bør begynne å gå rundt som korsdressing Dennis Rodman.

Å være de grundig hjelpsomme dudes og dudetter vi er her på Lovepanky, vi trodde det ville være hyggelig å lære deg unge Willy Wonkas den beste måten å lære kunsten på den perfekte Man Hug.

Hmmm. Vi kan høre deg shuffling og blir ubehagelig. Stopp mumlende, min unge cocker spanjer!

Lær hvordan man Hug klemmer deg nesten ikke om å bytte din mannlige girth for å bli Mumbai's fineste Hijra, det er heller ikke et forslag om å bytte bukser til å sporte en sarong som David Beckham.

Nei nei. Dette er strengt kramende, og å vite at den perfekte mannenkrammen ikke bare kan ses som en varm gest mot dine andre mannekammerater, men kan også samle en jentes oppmerksomhet om at du er en varm og medfølende sjel. Vel, selvfølgelig, er du, ikke sant?

Vel, så stopp kjeftfoten rundt og la oss klemme det ut!

Hvorfor Kram?

Hvorfor er det at menn bare ikke vet hvordan de skal hilse på hverandre? For morens skyld er håndtrykk så blodig formelt, det er som om hver gang du møter en venn, deltar du på et intervju.

De fleste menn nikker på hodet når de hilser hverandre, noen rister hender, mens noen sier ingenting og fortsetter å gå videre til en samtale.

Det er alt veldig normalt når du hilsner noen, men visste du at i Midt-Østen hilser menn hverandre ved å kysse hverandre to ganger på kinnene? Nå viser det seg kjærlighet, og vi vil at du skal gjøre det samme (nei, ikke kyssing), men ved å klemme.

Så for øyeblikket forstår du ikke virkelig denne ideen (ingen ordspill ment). Hei, hør opp pølsejockey, ta bort følelsene av foreslåtte homofile tendenser. Du kan ha reservasjoner om hva som er den perfekte mannen klemmen, men vi ber deg ikke om å bli naken og dele en lang følelse med den store fettstoffer fra Austin Powers. Og egentlig, vi sier ikke at du bare skal gå opp til noen fyr og klemme ham, for det er virkelig rart.

I stedet det vi foreslår er at du lærer når du skal klemme og å klemme. Bare husk, hvis du ikke klemmer, kan du bli anklaget for ikke å være komfortabel med din manlighet, og vi ville ikke ha det nå, ville vi?

Klikk her for å fortsette å lese: Når skal du knuse en mann?

Anbefalt: