Stemmeseddelen for Londons landemerker Halvmaraton åpner i dag

Stemmeseddelen for Londons landemerker Halvmaraton åpner i dag
Stemmeseddelen for Londons landemerker Halvmaraton åpner i dag

Video: Stemmeseddelen for Londons landemerker Halvmaraton åpner i dag

Video: Stemmeseddelen for Londons landemerker Halvmaraton åpner i dag
Video: Født til å løpe (S2E1) - Din grunn til å løpe 2023, September
Anonim

Folk elsker å kjøre på lukkede veier i London og med god grunn. Det er ingen bedre måte å se hovedstaden enn når den er fri for motorisert trafikk, bare for lungens skyld. Den eneste ulempen av hvor hyggelig London-løpende hendelser er er at de er utrolig populære, så det kan være vanskelig å sikre stedet. London Marathon skuffer hundrevis av tusen av stemmeseddeltakere hvert år, men det er langt fra det eneste kapitalbaserte arrangementet for å slå bort legioner av håpløse løpere og til og med relativt nye hendelser blir raskt overskrevet.

I fjor så lanseringen av Londons landemerkerhalvathon, satt midt i hjertet av byen. Til tross for å være bare ett år gammel, er etterspørselen etter steder slik at det i år er en stemmeseddel for å velge deltakerne. Over 55 000 personer har allerede registrert interesse for å kreve en av de 13 000 stedene i løpet. Stemmen åpnes kl 12.00 mandag 2. juli og går til kl. 12.00 mandag 9. juli, med resultatene annonsert torsdag 12. desember.

Vi var heldige nok til å delta i fjorårets arrangement og vil sterkt oppfordre deg til å kaste hatten din i ringen for dette utmerkede løp. For det første er det gratis å legge inn stemmeseddelen. Du betaler bare hvis du får et sted, og kostnaden for oppføring (£ 55) går til den primære veldedighetspartneren, Tommy.

Se relaterte The Best UK Half Marathons For 2018 og 2019: Når og hvordan å bære en PlaceHalf Marathon Training: Planer, tips, råd og mer

Deretter er ruten, som pakker i flere severdigheter enn du kan riste en pinne på. Fra starten på Pall Mall til slutt på Downing Street går det ikke en kilometer hvor du ikke får en klar utsikt over et topp Londons landemerke. Visst, den ruten må ta noen vendinger og slå til å treffe alle disse severdighetene, og en spesielt bendy-del i City of London kan hindre et PB-forsøk, men kurset er flatt nok til å løpe fortid på.

Atmosfæren rundt kurset var også imponerende i 2017, og dette vil bare bli bedre etter hvert som arrangementet blir mer etablert. Bands pepper ruten for å gi litt musikalsk inspirasjon for de som ikke har valgt å koble ørene deres med hodetelefoner, og hvis du tar det enkelt i stedet for å kjøre hardt, kan du stoppe ved milmarkørene for å lese historiske fakta.

Hvis du slår ut i London-ambassadens halvmaratonstemme, kan du også prøve å få et veldedighetspunkt. I tillegg til Tommys er det 150 partnerorganisasjoner for arrangementet, og gir mange alternativer.llhm.co.uk

Anbefalt: