De beste og verste måtene å foreslå til kjæresten din

Innholdsfortegnelse:

De beste og verste måtene å foreslå til kjæresten din
De beste og verste måtene å foreslå til kjæresten din

Video: De beste og verste måtene å foreslå til kjæresten din

Video: De beste og verste måtene å foreslå til kjæresten din
Video: Uteliggerens liv (sketsj) 2023, September
Anonim

Hvis du tenker på å endelig foreslå jenta til drømmene dine, er det en veiledning om hvordan du bør og bør ikke gjøre det.

Så du har endelig funnet det du tror på å være den perfekte partneren: noen så kjempebra, du vil bruke resten av livet til henne - hvis hun vil ha deg selvsagt. Du har ringen, du har talen din, og nå er alt du trenger, det perfekte stedet.

Før du drar til din romantiske hotspot, husk at innstillingen er en av de tingene hun kommer til å huske for alltid, de små detaljene hun vil dele med alle vennene sine og familien når hun forteller historien om og om igjen igjen - så betrakt det klokt! Vil det være turister som tar selfies i bakgrunnen av ekteskapsforslaget ditt? Vil det regne? Vil hun være begeistret eller flau?

Her er noen ting å huske på når du tenker på din innstilling for å peke på spørsmålet.

Gode steder å pope fjellet

Selvfølgelig, sammen med de verste stedene, må vi ganske enkelt inkludere en liste over flotte steder å be henne om å gifte seg med deg. [Les: Hva er den beste måten å foreslå henne?]

# 1 Det samme stedet du gikk på din første date. Med mindre din første date var i en hjemsøkt hay ride, er dette et trygt bud for ditt forslag. Dette kan lett bli erstattet av en annen sentimental plassering delt mellom dere to.

# 2 På toppen av et tårn. Dette er et av de mest feilsikre stedene å foreslå. Mens du kanskje ikke er stor på ideen om å foreslå offentlig, er det noe beryktet romantisk om å peke spørsmålet på toppen av et tårn.

# 3 I en luftballong. Igjen med høydene! En luftballong er søt, søt, romantisk og morsom. Alle aspekter av et forslag som vil få henne til å si. "Ja, ja, ja!" Hva kan være bedre enn dere to, en flaske champagne, en glitrende ring og en fantastisk utsikt?

# 4 På en skattejakt. Å bruke spill til å pop ditt spørsmål er en surefire måte å lage et uforglemmelig forslag. En mann på nettet lastet opp forslaget til kjæresten sin ved å ansette et kamerabesetning, la til at hun hadde vunnet opptak for å være på Amazing Race-tv-showet, og skape ulike utfordringer, som hun fullførte, og førte henne til å fly for å se Northern Lights. En gang under Aurora Borealis, foreslo kjæresten hennes, og hun sa ja!

Selv om vi kanskje ikke alle har råd til et kamerabesetning bare for å gjøre et forslag spesielt, kan du enkelt lage en skatt eller scavenger jakt som en utflukt for kjæresten din før du spretter det store spørsmålet.

# 5 Tenk utenfor boksen. Noen gutter har tatt det ultimate dypet, bokstavelig talt, for sine forslag som har gjort dem virkelig uforglemmelige, for eksempel når du dykker, skyder dykking, bruker lys i de mørke stjernene til å skrive den på soverommet taket, skriver deres forslag i sanden og mer.

Hvor ikke å stikke spørsmålet

Når dagen kommer, er det viktig å unngå klare eller smakløse innstillinger. Her er vår liste over de verste stedene å foreslå.

# 1 På en restaurant. Dette synes å være en tilbakevendende ide for menn. Søt som det er, det er også kjedelig, og har mange veier som det kan gå galt med. Er hun en crier? En travel restaurant kan ikke være stedet du vil foreslå til en jusende kjæreste. Gråt barn i bakgrunnen? Ikke akkurat romantisk. Ingen reservasjon? Når du venter en time på bordet ditt, kan du bare forlate de to av deg og være sulten - nesten ikke i humør for å lage minne.

# 2 Inne i mat. Inne i en champagnefløyte? Kan være. Mat? Definitivt ikke! Når du viser jenta din ringen, vil hun se den - ikke se den med sjokoladekake pakket i sprekkene, eller verre, i en røntgenskanning når hun ved et uhell sveller det!

# 3 Med en fotograf tilstede. Ja, hyrede fotografer som fanger hvert øyeblikk av forslaget, gir gode innlegg på Pinterest, men det er helt upersonlig å ha en tredjepart til stede mens du prøver å helle hjertet ditt ut. Plus, hva om hun sier nei? Å ha en flip-bok av ditt knuste hjerte er sannsynligvis ikke det langvarige minnet du hadde håpet på.

# 4 Foran familien hennes. Det er blandede synspunkter på dette, avhengig av jenta, men de fleste kvinner vil være enige om at de vil at ekteskapsforslaget skal være privat, intimt, søtt og alt om henne. En del av moroa med å bli engasjert, foruten hennes uendelige kjærlighet for deg, åpenbart, ringer folk og forteller den søte historien igjen og igjen til alle vennene og familie vil gjerne tråkke sine trommehuller med et Q-tips. Derfor kan popping spørsmålet foran hennes familiegjenforening bare ta vinden ut av seilene sine. [Les: Hvordan få et godt inntrykk når du møter foreldrene sine]

# 5 Ved et bryllup. Ikke bare er dette utrolig takknemlig, men det er også respektløst for paret som bare delte sine bryllupsdager. Hvorfor vil du ha jubileumet ditt om å be om at hennes hånd skal være den samme som vennens bryllupsdato? Nei nei nei.

# 6 På Valentinsdag. Ikke bare slår dette neglen på hodet av klichéd-forslag, men hva om hun sier nei? Nå vil du ikke bare bli deprimert hvis du er singel på V-dagen, men du vil alltid huske det som dagen du ble avvist for ekteskap. Fortsatt ikke overbevist? Tenk så på dette: sannsynligvis vil opptil en million andre par blitt affianced som akkurat samme dag. Så mye for å være unikt.

# 7 På et baseballspill. Bare 10% av kvinnene i en bryllupsundersøkelse sa at de ville være ok med et forslag på en sportsbegivenhet. Hvorfor? Det er klebrig, og ikke akkurat hva Casanova ville kalle intime. Så med mindre jenta er en stor sportsvifte og elsker å være på Kiss Cam, ikke engang vurdere dette.

# 8 Over tekstmelding eller sosiale medier. Tenker på å endre statusen din til "Engasjert" og peke den ut til kjæresten din, etterfulgt av et osteaktig forslag? Yikes! Tenk igjen. Denne ruten er langt borte fra ungdommen. Ikke bli overrasket hvis du får et stort fett nr.

Vi vet, vi vet at du er fremtidens mann, og fremover med sosiale medier er veien for det nye årtusen, men når det gjelder ditt forslag? Hopp over teknologien. Med mindre du føler at du klarer å gjøre det på den søteste, mest originale måten, anbefaler vi å kaste sosiale medier eller telefonen på bakbrenneren når det gjelder å peke på spørsmålet.

# 9 Uten en ring. Kvinner vil ha den ringen. De vil ha overraskelsen av å se hva du har plukket ut og den glitrende følelsen de får når du åpner boksen og slipper den sugeren på fingeren. Ikke engang tenke på å foreslå uten den ringen! Hvis kvinnen din er kresen, og du vet at hun absolutt vil plukke ut sin egen ring, vil du best finne en måte å bli kjent med hennes stil.

Uformelt stoppe ved vinduet på en smykker butikk, og få henne til å plukke ut sine favoritter for moro skyld, dette vil gi deg en ide om smaken hennes. Eller du kan alltid ta med henne BFF-shopping med deg for å sikre at du har gode øyne på din side.

Forslag metoder som kan fungere, avhengig av hennes smak

Ikke alle kvinner er de samme. Her er noen eksempler på måter å foreslå at noen kvinner kan elske, men andre kan hate. [Les: Den mest unike måten å foreslå kjæresten din på]

# 1 I en avis. Dette kan noen ganger være veldig søtt, men du kan bare bruke dette alternativet hvis du er 100% overbevist om at hun skal si ja. Hvis det utføres riktig, kan dette være en søt måte å foreslå, da hun kan holde beviset for alltid.

# 2 Over en video. Mens sosiale medier er et stort nei når det gjelder å foreslå, kan du lage en sentimental eller morsom video lastet opp på nettet, kanskje bare den søte mengden ost hun har latt etter. Har du gått på tur nylig uten henne? Vis henne videoen av alle dine sight-seeing og avslutt den visuelle reisen med deg på et kjent landemerke, og gi talen din med ringen din i hånden.

# 3 I en bok. Den er subtil og søt, men vil bare fungere hvis kjæresten din er en leser, og hvis du har valgt en av favorittbøkene sine. Carving opp en bok for å sette din ring inne og spør henne om å lese den boken kan være en god ide for noen. Men hvis du hugger opp sin favorittbegrensede utgavebok, vil hun sannsynligvis bruke den til å slå deg over hodet mens hun sier nei.

[Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

Hvis plasseringen din ikke føles som den passer ditt forhold, så gjør det sannsynligvis ikke. Uansett hvilken måte du foreslår for din spesielle, bare sørg for at det er minneverdig, hjertelig og ærlig, og hun vil være sikker på å si ja!

Anbefalt: