The Best Protein Bars: De smakeste og sunneste alternativene

Innholdsfortegnelse:

The Best Protein Bars: De smakeste og sunneste alternativene
The Best Protein Bars: De smakeste og sunneste alternativene

Video: The Best Protein Bars: De smakeste og sunneste alternativene

Video: The Best Protein Bars: De smakeste og sunneste alternativene
Video: Assim são as ruas de Bangkok na Tailândia 2023, Desember
Anonim

Protein er så mye mer praktisk i disse dager. Hvor gang trenere måtte kaste seg inn i et par rotisserie kyllinger for å fylle opp sine muskler etter en hard treningsøkt, kan de nå blande en protein shake eller, praktiskere, stille inn i en proteinstang.

Proteinstenger er nå allment tilgjengelige, involverer null forberedelse, og generelt smaker godt nok til å virke som en godbit, samt en måte å bidra til å bygge muskler. Imidlertid er det ulemper med proteinstenger, som hovedsakelig involverer en diamanthard tekstur av noen av dem, og du må være forsiktig så du ikke overindulger fordi de ikke bare er en skyldfri erstatning for sjokolade. Les videre for full nedgang på hva du skal se etter i en proteinbar og noen av våre favoritter.

Proteinbarer Kjøperhåndbok

Før du begynner å ta tak i fistfuls av barer, er det viktig å vite hva du skal se etter. Overskriften er tydeligvis hvor mye protein de inneholder, men som med all bearbeidet mat må du være forsiktig med å unngå skjulte næringsstoffer. For å hjelpe deg med å finne ut hva du trenger å sjekke, oppfordret vi Kurtis Frank fra ernæring og supplere encyklopedi examine.com.

Hva skal folk se etter når man velger en proteinbar?

"De viktigste faktorene for å velge en proteinbar ville være smak, makronæringsstoffsammensetning - hvor mange karbohydrater, proteiner og fett det er - og pris," sier Frank.

De fleste proteinstenger vil levere et sted mellom 15g og 25g protein. Utover det, vil du se på hvor mye protein du får per kalori.

"For makronæringspreparat er de fleste barer enten under 200 kalorier mens de gir 15g protein eller er rundt 250 kalorier for 25g protein," sier Frank.

"Begge disse alternativene er gode for generelle helse og ytelse siden de på slutten av dagen bare skal utgjøre en liten prosentandel av dine totale kalorier."

Sørg også for at du faktisk kjøper en proteinbar, ikke en generell energibar som er rettet mot utholdenhetsaktiviteter der det kreves mye karbohydrater.

"Det er ganske mange prestasjonsbarer der ute, som Clif barer, som er ment for snacks under friidrett som sykling eller fotturer," sier Frank.

"De er stort sett alle karbohydrater, slik at de ikke fungerer som proteinbør for å spise på jobb eller mellom måltider."

Prisen på protein barer kan variere enormt, og det vil være monstrøst dårlig på den billigere enden av tingene. Men hvis du finner en billig bar du liker, vil det åpenbart hjelpe deg med å spare penger og det er gode kjøp tilgjengelig, spesielt hvis du handler online.

"Når det gjelder pris, kan en premium proteinbar lett være en av de dyreste ting i kostholdet ditt per kaloribasis," sier Frank.

De er ikke billige, men de billigene har også en tendens til å smake verre og bli laget med dårligere ingredienser, slik at det til slutt blir en balansehandling basert på dine preferanser og hvor mye du er villig til å bruke. Det er alltid verdt å prøve minst billigere barer siden de kan smake godt til deg og ende opp med å spare penger.

"Mål å få en anstendig mengde protein per kalori og ikke bruke for mye penger med mindre du trenger det. Hvis du har funnet en merkevare du virkelig liker, bør du vurdere å kjøpe i bulk på nettet som du kan spare mye på den måten."

Bla gjennom proteinstenger på Amazon

Hvilken forskjell gjør type protein?

Protein merkevarer vil tilby mange varianter i sine barer, og vilkårene som brukes kan være ganske forvirrende for lekmannen. Heldigvis bør det ikke være noe for mye hvilket protein som er i baren din.

"De forskjellige proteinartene er mye mindre i en proteinbar enn de gjør i rystelser," sier Frank, "siden absorpsjonshastigheten for proteiner er iboende forsinket når de settes i fast form og parret med kostholdsfett og fibre.

"Typer proteiner med høyere biologiske verdier [prosentandelen av proteinet som absorberes av kroppen din] er fortsatt teknisk bedre, men til slutt er de alle nært nok til at debatter om melkeproteinkonsentrat versus myseisolat er irrelevant."

Et par ting du bør se på etiketten, er om det er en høy mengde gelatin eller soyekonsentrat, sier Frank.

"De eneste virkelige måtene som proteintypen er relevant er om det er et høyt gelatininnhold, som gir aminosyrer og fremstår som protein på en ernæringsmessig etikett, men er ikke en nærende proteintype, eller hvis du får 30g soya konsentrat, siden det i høye doser kan være en mild østrogen effekt [det vil øke nivåene av østrogen, det kvinnelige kjønnshormonet] og 30 g protein er en ganske høy dose. Husk soya lecithin er ikke soya protein og er helt fint i en protein bar."

Skal du være forsiktig med kalorier og sukker i proteinstenger?

Det er lett å se proteinbaren som en sunn matbit, spesielt ettersom du regelmessig spiser den før eller etter et treningsbesøk, og vil ikke være så opptatt av å holde tabber på maten din. Imidlertid kan de inneholde mer kalorier og sukker enn du kan forvente, som vi fant ut i vår smak test.

"Du bør definitivt være bekymret for kalorier og sukker i proteinstenger," sier Frank, "like mye som du ville med candy bars.Bare fordi det kan ses som sunt, gjør ikke forbruket sitt et gratis pass for å bli utelatt fra diettloggene eller kalorietellingene."

På den annen side kan du også plukke opp proteinstenger som inneholder uventede helsebonuser, spesielt når det gjelder opping av fiberinntaket.

"Det er vanligvis en god ide å få minst 5 g kostfiber i en proteinbar," sier Frank. "Det hjelper det å gå ned bedre, og mange av oss trenger hjelp til å få en anstendig mengde fiber i våre dietter."

Hva mer bør du se etter i en proteinbar?

Å lese etiketten på proteinstenger vil ikke fortelle deg noe om tekstur. Det verste av dem kan være hardt og la deg tygge i flere timer.

"Uansett om den kan brukes som en murstein, kan den ikke lett overføres via etiketten," sier Frank. "Det vil til slutt kreve litt smak testing for å finne ut hvilke som kan bryte et vindu når kastet.

"Sukkeralkoholer som sorbitol og xylitol er vanligere i de billigere proteinstengene som ser ut til å redusere kalorier ved å bytte naturlig sukker ut for disse. Mens de kan konsumeres i moderasjon og ikke nødvendigvis er dårlige, kan de definitivt forårsake gastrointestinale opprør hos noen mennesker. Hvis du spiser en proteinbar før du trener, er dette den siste tingen du vil ha."

Se relaterte The Best Protein Powders og hva du skal se etter når du kjøper proteinpulver. Den nye Bounty Protein Bar egentlig smaker som en Bounty? Joe Wicks 'No-Bake Protein Brownies Oppskrift

The Best Protein Bars

Bevæpnet med denne kunnskapen om hva du skal se etter i proteinstenger, har vi brakt oss gjennom så mange som mulig. Mange merker tilbyr et stort utvalg av forskjellige barer, så vi plukket vår favoritt å spise, basert på smak og tekstur, og så på makronæringsstoffer som tilbys. I ingen bestemt rekkefølge er her våre favoritt proteinstenger.

Grenade Carb Killa High-Protein Brownie

Som alle rettferdige mennesker var vi glade for å pakke ut denne snacken og feast våre øyne på det vi naivt antok, ville være en tyk brunbrett. Så vi spyttet fjær da vi fant en to-tone sjokoladebar. Vi roet ned en gang når vi tok en bit og fant et tynt lag med brownie i midten som ja, hadde tekstur og smak av en brownie, men hvorfor driller vi oss sånn? For å være rettferdig, det er en anstendig matbit, bare gjør ikke feilen vi lagde og forventer en brownie.
Som alle rettferdige mennesker var vi glade for å pakke ut denne snacken og feast våre øyne på det vi naivt antok, ville være en tyk brunbrett. Så vi spyttet fjær da vi fant en to-tone sjokoladebar. Vi roet ned en gang når vi tok en bit og fant et tynt lag med brownie i midten som ja, hadde tekstur og smak av en brownie, men hvorfor driller vi oss sånn? For å være rettferdig, det er en anstendig matbit, bare gjør ikke feilen vi lagde og forventer en brownie.

De fine detaljene: For 220 kalorier er det 15g protein. Det er litt mindre enn de fleste barer på denne listen, men sannsynligvis rikelig med mindre du sender to treningsøkter om dagen. Hilariously for et produkt som heter Carb Killa er det 17g karbohydrater, men bare 2g av dette er sukker. Alt er tilgitt, men fordi det er 7g fiber.

Kjøp fra Amazon | £ 18.44 (RR £ 29.88) for 12 barer

Real Handful

Et innlegg delt av Real Handful (@realhandful) på

Vår favoritt bar: Choc Orange

Hvis det ikke hadde "proteinbjelke" skrevet på emballasjen, ville vi ikke ha vurdert det for denne runden, da den pakker små mengder av stoffene. Vi er glad vi designed å prøve det, skjønt, fordi det er den mest delikate baren her. Både havsalt karamell og choc oransje smaker er bygd på en velsmakende frukt, nøtt og frøbar, men sistnevnte kaster i appelsinolje og et kakao topplag. Det er riktig, kakao og ikke sjokolade - dette er en bar veganer kan trygt ulv ned.

De fine detaljene: Er du klar? Husk det er velsmakende som pokker. Proteinregistre, knapt, på 6,4 g for 198 kalorier og siden det er all "ekte" mat, betyr mangel på søtningsmidler sukkerranger høyt, med 12 g i hver 40 g bar. Og fordi nøtter er den viktigste ingrediensen, er fett en stram 13g, men bare 3,6g av det er mettet.

Kjøp fra Real Handful | £ 20 for 20 barer

MyProtein Carb Crusher

Image
Image

Vår favoritt bar: Carb Crusher Strawberry Cheesecake

MyProtein ser ut til å ha utviklet seg til å gjøre det som kunne være motbydelig søte smaker utrolig bemerkelsesverdig. Det var tilfellet med PRO BAR Elite Toffee Vanilla, og merkevaren har gjentatt feat med denne strawberry cheesecake baren, som gir høy for både smaken og den ikke-for-tunge tekstur.

De fine detaljene: Våre hatter er ikke bare her, de svinger flere meter over hodet vårt, fordi MyProtein har funnet plass til 11g fiber i en 60g bar. Vakre å se. Våre hatter kom tilbake litt nærmere jorden da vi oppdaget 2,7 g sukker, men likevel, det er ikke så mye sukker. På proteinfronten får du 21g og det er 212 kalorier i hver bar. En fin bonus kommer i form av en hel masse vitaminer og mineraler som MyProtein har kastet inn i blandingen. Det er faktisk 100% av din anbefalte daglige tilførsel av 20 forskjellige vitaminer og mineraler.

Kjøp fra My Protein | £ 20 for 12 barer

The HiLo Bar

Image
Image

Vår favoritt bar: Mørk sjokolade og myntekrem

Den første gangen vi åpnet den mørke sjokolade- og myntekrembaren, ble vi rammet med en knelstrende whiff av rik sjokolade. Baren stod også opp til smaksprøven, selv om den ikke kunne unnslippe protein ettersmak - i motsetning til melke sjokolade og karamell-alternativet, som ikke skredet smaken høyder, men deftly sidestepped lavene.

De fine detaljene: 20 g protein for 190 kalorier er sterke ting, 9,6 g fiber er toppnotert som det er 1,1 g sukker, og baren gir til og med ditt anbefalte daglige inntak av fem vitaminer og kaster i noen mineraler for godt. Selv om det er en helt annen opplevelse fra MyProtein Carb Crusher ovenfor, har den en meget næringsrik profil.

Kjøp fra Healthspan | £ 10,99 for fem barer

Optimal Nutrition Whipped Bites

Image
Image

Vår favoritt bar: Sjokolade

Disse gutta er ikke redd for å være annerledes. I stedet for en stor bar kommer de piskede biter som to mindre barer. Og stolpene ser ut som mini-ruller. Så langt, så spennende. Og de sikkerhetskopierer deres mini-roll utseende med en rik chocolatey smak og en ikke-for-tøff tekstur.Det er en vinner hele runden.

De fine detaljene: Du får standard 20g protein per 76g bar, med kalorien telle en rimelig 243. Fiber er sterk på 7g og det er bare 1,9g sukker.

Kjøp fra Amazon | £ 19.50 (RRP £ 30) for 12 barer

Spis naturlig protein pakket

Image
Image

Vår favoritt bar: Peanøtter Og Sjokolade

I motsetning til supplement selskaper som flytter til protein barer fra protein pulver, Eat Natural har en snackbar arv som betyr at protein tilbud bør være spesielt velsmakende. Og det er - det smaker som en knasende frokostblandingstang, med biter av mørk sjokolade og kokos. Fangsten er at du får mye mindre protein …

De fine detaljene: Bare 10g protein per 45g bar, litt under det de fleste liker å sette bort rett etter en hard treningsøkt. Som en måte å fylle opp proteininntaket ditt om dagen, er Eat Natural barer en bedre matbit enn kjeks eller kake, men hold øye med sukkeret - hver bar inneholder 8,4 g. Til slutt, fiberen - en anstendig 3,3 g per bar.

Kjøp fra Amazon | £ 16,65 for 20 barer

SiS Protein Bar

Image
Image

Vår favoritt bar: Mynt sjokolade

Tenk på dette som den beste versjonen du kan få av den tradisjonelle proteinbaren. Det er tøft - virkelig klemme-det-jaw-down chewy - og swerves kunstige søtningsmidler, selv om det betyr at det er en stor dose sukker. Det er derfor vi plump for mint smaken - det balanserer ut søtheten pent. På plussiden pakker den i en blanding av proteiner (myse, kasein og soya), i tillegg til at det er sportslig merket Informed-Sport.

De fine detaljene: Det er en sunn 20g protein i 220 kalorier, men 17g sukker og en mager 1,1g fiber.

Kjøp fra Amazon | £ 32.50 (RRP £ 40) for 20 barer

Staxx Bar

Image
Image

Vår favoritt bar: Mørk sjokolade mynte

Noen proteinstenger og merker vil for alltid være forbundet med ekstremt hench menn og kvinner, men Staxx er din vennlige, hakke-opp-supermarked-kassen slags bar. Branding til side, sminke av disse barene er ikke annerledes enn muskelbyggeriet. De har forbedret seg på teksturet, men med en kjempekombinasjon av et skarpt toppslag og tett, seigt senter. Den peanut og karamell smaken gjør en anstendig tilnærming til en Snickers, men den nye mørk sjokolademinten er den virkelige standout.

De fine detaljene: Den mørke sjokolademyntsmakten har bare 0,7 g sukker og hevder kronen for de laveste nivåene på denne listen. Protein klokker i på 20g, som er bang på pengene for en 222-kalori bar, og det er en anstendig 6,6g servering av pålitelig fiber.

Kjøp fra Amazon | £ 22.19 for 12 barer

Barebells Protein Bar

Et innlegg delt av Barebells Functional Foods (@barebells) på

Vår favoritt bar: Kokos-choco

De sier et bilde er verdt tusen ord, men Barebells 'design er verdt nettopp en - "livsstil", med et førsteklasses 1950s Americana-utseende som er utvilsomt fristende. Smaker er imidlertid litt av nedslipp - den salte peanøten mangler i salt og den melkefulle ettersmaken av proteinene har en tendens til å dominere over hele spekteret. Hvis du trykker på, vil vi anbefale kokos-chocoen fordi topping av desiccated kokosnøtt er en fin touch.

De fine detaljene: Det er en annen av den nye rasen av barer med svært lavt sukker, bare 1,6 g, og med 20 g protein i bare 199 kalorier, stanser den over vektkursen. Det er også en respektabel 3,9 g fiber per 55 g bar.

Kjøp fra Amazon | £ 23,75 (RRP £ 30) for 12 barer

Maximuscle Promax Lean

Image
Image

Vår favoritt bar: Sjokolade Mynt

Pakken bashfully sier lavt sukker. Vi sier "bashfully" fordi det har et av de laveste sukkerinnholdene i en hvilken som helst bar på denne listen, med bare 1g per 55g bar. Det er ganske prestasjon siden stengene fortsatt smaker som en søt godbit, og på en eller annen måte har de vært i stand til å maskere brutto ettersmak av proteinpulver. Mens både peanøttsmør og saltet karamell smaker har fans i Trener Kontor, Chocolate Mint er den mest imponerende med sine tangy mynte notater og en sprinkling av kakao puffer på toppen.

De fine detaljene: En perfekt respektabel 20g protein komplementeres av en kraftig 7,5g fiber per bar. Promax Lean kommer til å være en vanskelig handling å følge.

Kjøp fra Maximuscle | £ 22 for 12 barer

The Primal Pantry

Image
Image

Vår favoritt bar: Kakao Brownie

Veganer er ikke alltid godt betjent av protein bar beslutningstakere, men disse barene buck trenden ved hjelp av hamp protein. Ikke veganer? Du vil kanskje fortsatt velge disse stolpene, fordi konsistensen er virkelig fin når du gjør en dyd for å bli laget av "ekte mat". Mixed Berry-smaken har en hyggelig tang, men Cocoa Brownie kanter det ved å smake som den virkelige ting.

De fine detaljene: Den 15g protein per bar er en imponerende tally gitt at de ikke kunne lene seg på whey protein som en ingrediens, men - hellig søtand Batman! - sukker klokker i på 20g. For å være rettferdig, det er datoene, men likevel, det er en mye av sukker.

Kjøp fra Amazon | £ 28 for 15 barer

Grenade Carb Killa

Image
Image

Vår favoritt bar: Jaffa Quake

Jaffa Quake-baren gir et solid førsteinntrykk, hovedsakelig fordi jeg ble braced for å være veldig søt, og det er det ikke. Faktisk er det litt tørt, som aldri kan sies om ekte jaffakaker. Men så er ekte jaffakakene ikke høye i protein - de er fulle av deilig jaffa. Grenadestinene er seige, men ikke offensivt så.Det er den beste måten å beskrive dem rundt for å være ærlig - uoffensiv.

De fine detaljene:Hei fiber! En chunky 6.8g av ting i hver 60g bar, som er bare herlig å se. Proteintallet er imponerende også ved 21,8 g, mens karbohydrater (16,2 g) og sukkerarter (2 g) holdes lave. Tips på hatten til Grenade her - ernæringsstoffer er solide.

Kjøp fra Amazon | £ 19 (RRP £ 30) for 12 barer

Prime Bar

Image
Image

Vår favoritt bar: Chili & Red Pepper

Heavens to Betsy, hva er dette? En proteinbar laget med noe du vil gjenkjenne som ekte mat? Prime biff, ikke mindre! Disse stolpene er designet for å bli spist på farten under ultramarathons og andre utholdenhetshendelser. For å hjelpe det å gå ned, er biffen deilig fuktig og smaken setter det miles foran kunstige alternativer, med et oppvarmingsspark fra chili.

De fine detaljene:Prime Bar kan ikke rack opp samme proteinantall som de andre stolpene på denne listen, med 12g per 50g bar, og det er 5,5g sukker og 1,25g salt i hver, men det er smaken som teller her.

Kjøp fra Amazon | £ 19 (RRP £ 21) for seks barer

Sens Protein Bar

Image
Image

Vår favoritt bar: Peanøttsmør og kanel

Kriketter er fremtiden etisk forsvarlig proteinkilde, som krever 12 ganger mindre fôr, 15 ganger mindre jord og 2000 ganger mindre vann for å produsere samme mengde protein som storfe. De produserer også 100 ganger mindre drivhusgasser enn kyr, takket være alt farting og burping gjort av sistnevnte. Gjør crickets fart og burp? Formentlig, men minst enn kyr, i det minste.

Hvorfor opplyse deg så? Fordi denne proteinbaren er 20% cricket, som er gode nyheter for planeten og også for deg, fordi crickets er flavourless. Dette gjør at den deilige kanelmagen smaker å komme gjennom med kraft. Tekstur er tørr og smuldrende, men det er ikke et problem å gi deg en drink til hånden for å vaske den ned. Det er som halva, hvis du noen gang har hatt det. Hvis du ikke har det, prøv halva. Det er deilig, som denne baren.

De fine detaljene: Krikker pakker inn i proteinet til en melodi på 20g per 60g bar. Fiberinnholdet er beskjedent ved 1,6 g, mens sukker er ganske høyt på 7,4 g, og den totale kalori-tellingen er stor på 318. Likevel, crickets! Hva en tid for å være i live.

Kjøp fra Amazon | £ 30 for 12 barer

Multi

Image
Image

Vår favoritt bar: 53% kokosnøtt

Dette. Er. Utrolig. Tekstur er perfekt, ikke mer tøff enn noen proteinfri sjokoladebar, og smaken er en kokosnøtsensasjon. Det er en hench Bounty bar. Faktisk er alle Multipowers 53% og 40% barer imponert når det gjelder smak og tekstur - de er tynne og enkle å spise.

De fine detaljene: Det er flere gode nyheter her. Til tross for sin svelte form, inneholder 53% kokosnøttene 27g protein til 210 kalorier. Det er bare 1,5 g sukker, men fiberinnholdet er ikke oppført, så det er ett svart merke.

Kjøp fra Amazon | £ 43.02 for 24 barer

Maxi Ernæring

Image
Image

Vår favoritt bar: Maximuscle Havre & Raisin Progain Flapjack

Det finnes mange alternativer i Max Nutrition protein bar rekkevidde. Mange av dem faller inn i den for tunge kategorien, men ikke denne oaty-behandelen. Flapjacks er en av de fineste matvarene som er tilgjengelige, og denne proteinfylte versjonen gjør dem rettferdige.

De fine detaljene: Som du forventer av en flapjack, er kaloritellingen høy på 305 per bar. Proteinprøven er en respektabel 20g, men det er også 41,2g karbohydrater inkludert 7,8g sukker å vurdere, så disse må klassifiseres som en energibesparende behandling å bruke før eller etter dine mer intense treningsøkter. Et stort pluss er den 6,9 g fiberen de pakker inn. Det er over en femtedel av din anbefalte 30g om dagen.

Kjøp fra Amazon | £ 29 for 12 barer

Sci-MX

Image
Image

Vår favoritt bar: Pro2Go Duo karamell og vanilje

Dette er rettet mot dem med en søt tann, men hvis du liker noe sugerøst etter trening, kommer det til å treffe stedet og deretter noen. Nivået på chewiness er omtrent perfekt.

De fine detaljene: Sukkernivåene er menacingly høy på 11g per bar. I motsetning, fiber nivåer klokke inn på nøyaktig 0g, noe som ikke er bra. Forholdet mellom protein og kalori er ikke det beste heller, på 20g for 221 kalorier. De er uvanlig søte skjønt, så hvis det flyter båten din, er de vanskelig å slå.

Kjøp fra Amazon | £ 16.49 (RRP £ 30) for 12 barer

MyProtein

Image
Image

Vår favoritt bar: PRO BAR Elite Toffee Vanilje

Karamell vanilje er en smak som vanligvis gjør tennene kløe før du selv tar en bit, men disse stolpene holder faktisk lokket på deres søthet. Mer imponerende er fortsatt tekstur, som treffer det søte stedet for å være tilfredsstillende uten å måtte tygge til kjeve din har vondt.

De fine detaljene: Hatter av til MyProtein - dette er en sterk all-rounder i næringsinnsatsene. Det er 26g protein for 231 kalorier, en ikke urimelig sukkerinnstilling på 3,9g, og en solid 3,9g fiber.

Kjøp fra My Protein | £ 12.49 (RRP £ 22) for 12 barer

BodyMe

Et innlegg delt av BodyMe (@bodymehealth) på

Vår favoritt bar: Cacao Orange

Den tynne, tette tekstur er en av de mest tilfredsstillende proteinbjelkene vi prøvde, og til tross for de store mengder sukker som er involvert, smaker det ikke cloying. Vi kunne (og har) spist mye av disse.

De fine detaljene: Dessverre er forholdet mellom protein og kalorier og sukker utenfor diagrammene, og ikke på en god måte.Du får 16,2 g protein for 251 kalorier og en uhyggelig 15,1 g sukker med disse gutta, som alle kun delvis kompenseres av 3,3 g fiber og diverse vitaminer og mineraler de inneholder.

Kjøp fra Amazon | £ 27 for 12 barer

Ernæring X Pro X

Image
Image

Vår favoritt bar: hvit sjokolade

Ernæring X har doblet de tilgjengelige smakene i Pro X-serien. Hvor en gang du ble sittende fast med brownie smak, kan du nå velge mellom det og hvit sjokolade. Mens den førstnevnte ikke skal lure noen i en blind smakstest med en ekte brownie, smaker den sistnevnte som hvit sjokolade med tynn karamellpåfylling og en liten crunch takket være sojabrikene.

Hvis du er en olympisk i vente, er det også verdt å nevne rekkevidden er informert-sport akkreditert, slik at du ikke bør falle feil i å teste positivt for noe på World Anti-Doping Agency's forbudte stoffliste. Vel, ikke fra å spise disse stolpene, i det minste.

De fine detaljene: Ved svært nær 20g protein for 200 kalorier og bare 2,3g sukker, er denne ersatz hvite sjokoladebaren utvilsomt sunnere enn den virkelige tingen. Men det som virkelig fikk oss til å bli begeistret - og begeistret er egentlig det riktige ordet - er den 5,7 g fiberen hver stangpakker inn.

Kjøp fra Ernæring X | £ 25 for boks med 12 barer

Anbefalt: