Forbindelsen mellom Wingmen og Lead Players

Innholdsfortegnelse:

Forbindelsen mellom Wingmen og Lead Players
Forbindelsen mellom Wingmen og Lead Players

Video: Forbindelsen mellom Wingmen og Lead Players

Video: Forbindelsen mellom Wingmen og Lead Players
Video: 9 STUNNING Signs You're Dating a PROMISCUOUS Woman: How to KNOW! 2023, November
Anonim

Når du og en venn jobber sammen som et lag for å møte kvinner og starte samtaler med dem, må det være mye tillit og tillit mellom hverandre. Mens liming er viktig for å jobbe som et lag, er det noen regler som sikrer at dere begge er glade for å jobbe sammen.

Klikk her for å lese introduksjonen : Hvordan være den beste Wingman noensinne!

Wing Først. Kvinner senere.

Dette er noe som nesten alle Wingman glemmer. Din jobb som en vinge er å støtte lederen. Du må være et levende bevis på at vennen din er den største fyren på jorden.

Det er noen vingemenn som bestemmer seg for å være humoristiske og morsomme, så de begynner å lage vitser rettet mot hovedspilleren. De er de samme gutta som sover med geiter. Ved å gjøre det, ville du ikke få jenta, og din ledende venn ville hate deg for alltid.

Hovedspilleren og vingemannen er et lag. Du vinger hverandre når du har mulighet for kvinner. Det er derfor du alltid, alltid, legger â € œWing before Womenâ € Â. Din Wingman er viktigere for deg enn jenta du nettopp har møtt. Og hvis du tenker ellers, setter du jenta på en piedestal, noe som betyr at det er et indre spillproblem som bare kan føre til en stygg konkurranse.

Regler for hovedspilleren

â € | når det kommer til Wingman

1. Ikke uenig med din Wingman når du spiller

2. Respekter alltid din Wingman

3. Gjør aldri under noen omstendigheter vitser rettet mot eller latterliggjør din wingman

4. Gjør aldri med din Wingman

5. Ring aldri dine Wingman-navn

Å prøve å skryte (ikke for mye) om din wingman er akseptabelt. Dette viser at han er en kul fyr. Din Wingmans følelser er viktigere enn jentene du nettopp har møtt.

Husk at denne mentaliteten bare gjelder enten på møtestedet eller til etter at mye komfort er bygget. Hvis du har sett en jente i en uke og investert mye tid i henne, og hvis du fremdeles har brosene før du har mentalitet, vil du finne at hun vil miste tillit til deg, og det blir vanskeligere å komme nærmere.

Når Wing blir Snipped

Dette kan oppstå når vingenes spill brytes ned, eller hvis han ikke er i stand til å distrahere hindringene nok for deg, eller han kan ikke distrahere hindringene i det hele tatt! De fleste av oss ville mer enn sannsynlig slutte å slå på jenta, eller vende seg kort og begynne å kjøre strategi og kritikk på vingen din, og prøvde å korrigere ham eller finne ut hvorfor det har skjedd. Å gjøre dette får aldri gode resultater fordi du ødelegger flørtende stemning og din egen tankegang.

Videre er det også dårlig fordi du gjør vingen din og ser ut som en beta-hann. Dette vil kutte hans selvtillit og bare tvinge sitt spill til å bryte ned videre. Derfor bør du alltid unngå å gi råd til din Wingman i feltet, og lagre det for senere. Bare ta en pust, gå og ta et spill med basseng og start på nytt når dere begge har kommet tilbake til full alfa-status.

Nummer Spill

Når det bare er to kvinner i feltet, trenger du kanskje ikke en vinge i det hele tatt. Du kan nyte utfordringen med å ta på to jenter. Det du kan gjøre er å børste begge deler. For det første, for å tiltrekke målet, og for det andre å bli kjent med hindringen, isolerer du mentalt målet og går for en rekke nær- eller tidsbro eller begge deler. Dette er gunstig for avanserte spillere, da innledende spillere kan ha det vanskelig å snakke to kvinner samtidig, og det kan trenge en vinge for å isolere målet. Når du har flere hindringer, kan det hende du trenger mer enn én fløye. Men det varierer fra situasjon til situasjon.

Det er ganske en cliché, men noen ganger gutter gamble og vinne, og noen ganger mister vi. Men det er det. Du har ikke noe å fryte om vingenes taktikk ikke fungerer, eller din Wingman eller din ledende spiller er ikke bra nok. Det er bare et spill som spilles på en annen turf. Påminn deg selv om at det er mange flere fisk i havet. Du trenger bare den rette agn på kroken, for å dyppe for en fangst. Som sang i Liverpools anthem, "du vil aldri gå alene" i stedet, vil du score et mål.

Klikk her for å fortsette å lese: Seks Gyldne Regler for å være den perfekte Wingman

Anbefalt:

Ny