Den første â € œI love youâ € â € "Hvordan si det og få det riktig

Innholdsfortegnelse:

Den første â € œI love youâ € â € "Hvordan si det og få det riktig
Den første â € œI love youâ € â € "Hvordan si det og få det riktig

Video: Den første â € œI love youâ € â € "Hvordan si det og få det riktig

Video: Den første â € œI love youâ € â € "Hvordan si det og få det riktig
Video: Katy Perry - Bon Appétit (Official) ft. Migos 2023, Desember
Anonim

Den første â € œI love youâ € Â er alltid kommer til å være den tøffeste. Ikke la presset komme til deg, skjønt! Her er måter å trekke den av med en bris.

Du ser på din signifikante andre, og du vet at dette er ansiktet du vil våkne opp til om morgenen og det siste bildet du vil se før du går av å sove. Du har overveldende følelser overfor denne personen, og kan ikke stoppe deg selv lenger. [Les: Når skal du si â € œI love youâ € Â for første gang?]

Du må bare fortelle din partner at du elsker dem. Men hvordan kan du gjøre dette på den søteste, mest minneverdige måten?

Hvordan å si â € œI love youâ € Â for første gang og få det riktig

Å si at jeg elsker deg for første gang, kan gjøre det eller ødelegge det for deg. Her er noen tips som hjelper deg med å gi denne milepælen den pizzazz det fortjener.

# 1 Ingen hold er sperret. Når du føler det, sier du det. Rett da og der. Det er en instinktiv følelse at de fleste har møtt. Det er ingenting galt med å si "Jeg elsker deg" når du har lyst til å si det. Uansett som utløste dine følelser for å danne disse tre ordene i hodet ditt og be om at leppene dine skal si at det må være betydelig nok til å rettferdiggjøre bare å legge det der ute. Ikke hold tilbake.

Det kan skje i midten av matbutikken eller når du kjører eller mens du dusjer sammen. Hvis du har tenkt på det, føler du det, så er det ikke noe vakrere enn å formidle det du føler, spontant hvis det er nødvendig. [Les: Hvordan fortelle en spesiell person at du er forelsket]

# 2 Det er sushi og filmkveld. Og det kommer til å ende, selv om du ikke vil. Selv om du har gjort sushi og filmkvel for en stund nå, får du fortsatt den følelsen av elation og lykke, som om du bare er på de første par dagene dine. Og du kan bare ikke hjelpe deg med å fortelle din betydelige andre hva du føler.

Så du sier det. Fortell dem at du elsker dem. Etter å ha tilbrakt en fantastisk kveld eller dag med dem, er det den beste måten å kappe av datoen og også den beste måten å starte et langt og meningsfylt forhold. [Les: 10 romantiske og minneverdige måter å si "Jeg elsker deg" for første gang]

# 3 Snail mails er for alltid. Hvis du vil være gammel skole, kan du skrive et langt, håndskrevet brev til din kjære og si nøyaktig hvordan du føler om dem. Og før du avslutter brevet, si "Jeg elsker deg". Selv om du har skrevet alle mulige former for at jeg elsker deg alle gjennom brevet ditt, er det en stor forskjell å skrive ned de tre ordene. Med skriftlig bevis på bekjennelsen om kjærlighet, kan de gjenoppleve øyeblikket igjen og igjen ved ganske enkelt å lese om brevet * og stråle til seg selv hele tiden *.

Men ikke glem at når du gir dette brevet til din betydelige andre, må du være der, så du kan fortsatt si det til dem personlig. Ingenting slår å høre det også.

# 4 Myk og mild. Som en hviske. Du har stille øyeblikk med partneren din hvor du bare legger deg ned, koser eller stirrer i taket mens du streger hverandres hår. Du er både avslappet og nyter hverandres selskap, selv om du egentlig ikke gjør noe. Stemningen er perfekt, begge er komfortable og i hverandres trøst.

Hvis du er i dette scenariet, kan du hviske ordene i partnerens øre. Skyv tilbake noen utrolige tråder av partnerenes hår og hviske, "Jeg elsker deg."

# 5 Den beste måten å hvem som helst er, er alltid gjennom magen. Forbered et forseggjort hjemmelaget måltid, komplett med en forrett, viands å velge mellom, dessert og selvfølgelig en god vin for å utfylle det du har gjort. Be om partnerens preferanser, og ikke bare lag det du føler for å spise. Ikke glem bordoppsettet, og kanskje, romantisk bakgrunnsmusikk. Stearinlys vil også legge til den romantiske effekten, og det vil få din partner til å føle seg ekstra spesiell.

Å gjøre dette for din partner kan være nok til å vise dem at du elsker dem, men ikke bare forlate det. Etter desserten, lukk av middagsdatoen din ved å uttale de tre ordene du har dør å si. [Les: 13 romantiske middagsdagsideer]

# 6 Itâ € ™ s karaoke natt! Du kan eller ikke liker å synge, men innrøm det, musikk og sangtekster kan formidle ærlige følelser i motsetning til andre. Derfor sang er også en måte å fortelle din betydelige andre om hvordan du føler om dem.

Pass på at du har valgt og praktisert sangen du vil synge. Sørg også for at denne sangen er tilgjengelig på karaoke stedet du vil gå til. Sangen du har valgt, skal ha ordene "Jeg elsker deg" i den. Og når du synger disse tekstene, sørg for at du ser rett inn i partnerens øyne.

# 7 Sand i tærne, bølger i ørene. Har du noen gang tenkt på å gå til en romantisk strandferie? Selv om bare for helgen? Dette er en perfekt måte å si at du elsker din partner. Gjør det til en overraskelse, og planlegg en romantisk helg strandferie.

Når du er både på kysten, ser solnedgangen, scribble "Jeg elsker deg" på sanden og la partneren lese det.

# 8 Sky er grensen. Frigjør de kreative juicer.Du kan skrive jeg elsker deg på en liten papirstrimmel og sett den inn i en formuekake. Du kan bestille pizza og spør pizza sted å skrive "Jeg elsker deg" på toppen med smeltet ost eller pepperoni pålegg. Du kan kjøpe et annonseplass i en avis eller et magasin og skrive ut meldingen din til din partner der. Det viktigste er din tilstedeværelse når partneren din endelig kommer til å lese meldingen. [Les: 10 mest søte måter å si â € œI love youâ € Â]

# 9 Se på stjernene, se hvordan de skinner for deg. Er det et åpent rom hvor du og din partner kan ligge og se stjernene om natten? Hvis det er et område i nærheten av stedet, planlegger du en liten stjerne stirrer. Det kan være et tak eller en park som gjør at folk kan holde seg til de fine timene på natten. Legg ned noen ark, ta med kikkert og tepper.

En ting du kan gjøre når du og din partner er komfortabelt avgjort, er å foreslå at de bruker kikkerten din. Men før du selv har denne turen, skissere ordene jeg elsker deg, på et stykke papir som kan passe de brune brillene på kikkerten din. Så når partneren prøver å se gjennom det, ser de disse ordene.

# 10 Bare. I disse dager er det ikke uvanlig for par å elske før de diskuterer muligheten for å være forelsket. Det er ikke et problem, og det kan til og med fungere til din fordel. Etter en lustig trille mellom lakene, mens du fremdeles gjenoppretter fra endorfinen din, legg hendene dine på begge sider av partnerens ansikt og si: "Jeg elsker deg," mens du stirrer i øynene.

Sjansene er at partneren din også vil bli fylt av følelser og gode vibrasjoner, og han eller hun kan bli fristet til å returnere følelsen der og der.

Å si "Jeg elsker deg" for første gang kommer med forskjellige forhold for hver person. Du kan velge å si det riktig da og der eller vente på øyeblikket når du føler at det er riktig tidspunkt å si det. Mens noen foretrekker å si det på forhånd, vil andre gjerne si det på en spesiell og minneverdig måte. Det er ikke noe galt med det. [Les: 10 grunner til å si «Jeg elsker deg» suger for tidlig]

Gjør det som er mest behagelig for deg. Så lenge følelsene er ekte, og du tvinger deg ikke til å si: "Jeg elsker deg," er oddsene høye at partneren din vil uttale de samme tre ordene tilbake til deg.

Anbefalt: