Frog Sit-Up er mord på Abs

Innholdsfortegnelse:

Frog Sit-Up er mord på Abs
Frog Sit-Up er mord på Abs

Video: Frog Sit-Up er mord på Abs

Video: Frog Sit-Up er mord på Abs
Video: Fat Burning 10 Minute Cardio HIIT Workout - Ep. 2 | Tough Mudder 2023, Desember
Anonim

Frosker kan hoppe lange avstander, er komfortable både under vann og på tørt land og har ikke noe problem å plukke opp prinsesser. Denne froggy sit-up vil ikke lande deg en kongelig brud, men vil gi deg en kjerne-trening med lav risiko for tilbakebelastning.

Frog-sit-ups er mord på magen, men på en god måte. Bare ved å bruke første kvartal av bevegelsesrommet i en sit-up, som er den mest effektive delen, betyr det at de vil øke arbeidet som din abs gjør. De er også en fin måte å målrette kjernen på uten å forårsake ekstra smerter i nakken eller tilbake, da bevegelsen er snegler på ryggen enn vanlige oppstart. Som en bonus, er den vanskelige froskestrengen bundet til å øke fleksibiliteten din.

Hvordan gjøre det

Begynn med å ligge med ryggen flatt på gulvet og beina dine forlenget foran deg, som med en vanlig sit-up. Bøy knærne og ta ytre lår til gulvet mens du berører sålene på føttene dine sammen - dette er det som ligner en frosk, eller hvis du ikke kan se deg selv som en slimaktig amfibie, prøv å få beina til en diamant posisjon. Ta føttene så nær din bum som fleksibiliteten tillater. Deretter krysser armene over brystet ditt og berører de motsatte skuldrene. Når du puster ut, flatt du hofter og senk tilbake i gulvet mens du krøller den øvre halvdelen av torso oppover til høyden på en fjerdedel av en sitteplass.

Hold fast øverst i et sekund før du senker sakte tilbake til startposisjonen. Du bør sikte på å fullføre så mange repetisjoner som mulig, eller inkludere frosken i en krets. Det er viktig å være oppvarmet først, da dine indre lår ikke vil sette pris på den brede strengen ellers.

Dette kan være en vanskelig posisjon hvis du aldri har gjort det før, og krever et ubetydelig fleksibilitetsnivå for å opprettholde riktig form. Hvis du sliter med å få lårene mot gulvet, trene du noen strekninger før du prøver å ta med deg sitteplassen. Sitt med beina i diamantposisjonen og sålene dine berører. Ta føttene mot kroppen din mens du forsiktig trykker på knærne og flater lårene til bakken. Øvelsen av denne strekningen vil gjøre stillingen til frosken oppe en bris.

Anbefalt: