Nice Guy Syndrome: 16 virkelige grunner til at jenter finner deg kjedelig

Innholdsfortegnelse:

Nice Guy Syndrome: 16 virkelige grunner til at jenter finner deg kjedelig
Nice Guy Syndrome: 16 virkelige grunner til at jenter finner deg kjedelig

Video: Nice Guy Syndrome: 16 virkelige grunner til at jenter finner deg kjedelig

Video: Nice Guy Syndrome: 16 virkelige grunner til at jenter finner deg kjedelig
Video: Торий 2023, September
Anonim

Gjøre de fine gutta alltid ferdig sist? Ikke nødvendigvis. Men hvis du er så fin, kan kvinner gå over deg. Det er på tide å kurere ditt gode fyrsyndrom.

Du hører denne linjen fra utallige kvinner, "Åh, han var ok. Jeg dunno … han var bare så snill." Au. Jeg skal ikke opptre som jeg ikke er en av de kvinnene - jeg har brukt den linjen før. Du kan være den søteste fyren i rommet, men når du er så fin, føler jeg at det ikke er noen utfordring og ingen jage. Derfor er det ingen andre dato.

Men du kan komme igjennom denne grove plassen. Du kan virkelig være en fin fyr *, og jeg ber deg ikke om å tvinge til å bli et røvhull *, men det er noen ting du kan gjøre for å redde deg unødvendig avvisning og helbrede ditt hyggelige fyrsyndrom.

16 måter å komme over det fine fyrsyndromet

En gang en fin fyr, ikke alltid en fin fyr. Ingen sa at du sitter fast med den etiketten. Så hvis du har hatt en vanskelig tid i dating-scenen, er det noen tips du kan prøve, slik at du kan kaste det fine fyrsyndromet ditt.

# 1 Kjenn tegnene. Hvis du tror du kan være Mr. Nice Guy, er det kanskje på tide å se på skiltene. Når du er klar over skiltene, vil du kunne ta skritt for å bekjempe din gitt stereotype og bli en mann som lander en annen dato uten at noen spørsmål blir spurt. [Les: Hvordan spørre en jente når du er en sjenert fyr]

# 2 Innrømme at du er Mr. Nice Guy. Dette vil ta et skudd til egoet ditt, men du får ingen datoer, så du har ingenting å tape. Det er på tide å akseptere det faktum at du er Mr. Nice Guy. Bare innrøm det til deg selv.

Når du er ferdig med å sørge for din nyoppdagede funn, kan du arbeide med å bekjempe tittelen du har tjent. Ta et par dager, spis litt is og se på Rocky. Så er det på tide å komme på jobb. [Les: 16 grunner til at du alltid blir tatt for gitt]

# 3 Hva gjør du som passer til stereotypen? Det er nok et par hovedhandlinger du gjør som spiller en stor rolle når du ikke får kvinner. Kanskje du er for passiv aggressiv eller kanskje du kommer av for trengende. Selv om dette kan virke harmløst, liker kvinner ikke det. Og hvis de ikke liker det, vil du ikke få noen jenter.

# 4 Du er forutsigbar. Kvinner handler om mønstre. Minutten er noe ut av det vanlige mønsteret, vi vet. Stol på meg. Jeg kan se når en fyr ikke er interessert i meg før han forteller meg. Det er alt i hans handlinger. Så, det kan være at du smiler henne hele tiden - slå opp rutinen litt og kaste henne av sporet. [Les: 20 genialt sprø måter å spørre en jente på en dato]

# 5 Stopp lavishing henne med gaver. Ja, jeg er ikke sikker på hvem som trodde dette var en god ide. Denne fyren jeg gikk på en første date med, viste meg til døren med sjokolade, en bamse og blomster. Unødvendig å si, det var litt mye. Åh, og fikk han en andre dato? Nei det gjorde han ikke. Du trenger ikke å kjøpe sine gaver - du gjør det egentlig ikke. Det kommer av som desperat. Jeg vet at det er trist, men det er sannheten.

# 6 Løft av behovet. Enten du har ditt eget liv eller ikke, må du få det til å se ut som om du gjør det. Ingen, uansett om du er mann eller kvinne, ønsker å være rundt en clinger. Det er faktisk ingenting verre enn å ha noen fyr som ikke vil gå bort og få hinten.

Så, hvis du vil ha henne, må du vise at du har ditt eget liv, og at du vil ta tid for henne - men hun er ikke den eneste i livet ditt. [Bekjennelse: Jeg er en kjæreste som er for klossete og trengende, og det suger!]

# 7 Si nei. Dette er en stor en. Du har sikkert aldri sagt nei til en jente. Faktisk, selv når du vil si nei, gjør de noe søtt og du shrugger og sier, "okay." Vel, ikke i dag. De dagene er over. Nå skal du si nei. Kvinner vil ha en mann. Menn tar ansvar og sier nei. Du må ha grenser slik at du ikke ender med å bli sittende fast med det fine fyrsyndromet.

# 8 Slutte å være tilgjengelig. Du kan slappe av med henne når som helst på dagen, hvilken som helst dag i uken. Det er et problem. Har du ikke ting å gjøre? Folk å se? Folk annet enn henne?

Hun vet at hvis hun ringer deg til å henge ut, vil du kausjonere på alle dine forpliktelser bare for å se henne. Ikke gjør det. Du har allerede laget planer, så hun må vente en annen dag. [Les: 13 trengende tegn du er for tilgjengelig for jenta du liker]

# 9 Lag litt utfordring. Prøv ikke å smske henne eller ringe henne når hun forventer det. På den måten vil hun legge merke til at mønsteret har brutt og at noe er annerledes. Hun kan bli mistenksom hvis det er en annen jente, som er flott. Dette vil gnist henne konkurransedyktig side.

# 10 Du kan være dårlig. Kanskje du vil være en dårlig gutt, men du er nervøs for å gå ut av boksen. Hør så lenge du ikke sårer noen, hvorfor ikke være den dårlige gutten? Du trenger ikke å slå folk i ansiktet når de går forbi eller egger noen hus til å være en dårlig gutt. Den dårlige gutten er en energi fra innsiden, så du trenger bare å grave den ut. [Les: 15 grunner hyggelige gutta er ferdig sist hele tiden]

# 11 Gå utenfor din komfortsone. Kvinner som menn som er eventyrlystne og interessert i å utforske og prøve nye ting. Hvis du er vant til å sitte på sofaen din og spille videospill, og du ikke får en jente, er det på tide å endre livsstilen din. Gå ut av din komfortsone og gjør ting du vanligvis ikke ville gjøre, så du kan kaste deg hyggelig fyrsyndrom.

# 12 Gi pusten sin. La henne komme til deg. Du kan starte den første samtalen, men tro meg, hvis hun liker deg, fortsetter hun å snakke. Hvis du kvitterer henne med tekster og samtaler, kommer hun ikke til å komme rundt. Det er greit å spille litt vanskelig å få. Husk at kvinner liker en utfordring.

# 13 Bli vant til konfrontasjon. Hør, hvis du lar oss, vil vi gå over deg. Jeg er en kvinne, så jeg vet det. Det er ikke det vi planlegger å gjøre, men vi liker å skyve grensene for å se hvor langt du lar oss gå.

Når det blir sagt, når vi går ut av grensene, må du si nei. Som vil trolig bli et argument. Ikke vær redd for å argumentere med jenta du liker. Hun vil argumentere tilbake, men også forstå hvor linjen er trukket. [Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

# 14 Si hva du vil. Ikke vær redd for å stemme din mening fordi du er usikker på om jenta du liker vil godkjenne. Det er din mening! Så hva om hun ikke liker det?

Ved å ikke uttrykke din mening blir du kjedelig og kjedelig. Det er slik du sitter fast i det fine fyrsyndromet. Du havner i utgangspunktet som en hund som bare følger henne rundt. Det vil ikke få deg jenta - det får du tittelen til Mr. Nice Guy.

# 15 Du trenger ikke alltid godkjenning. Du er Mr. Nice Guy fordi du er bekymret for andres følelser. Det er ikke noe dårlig, faktisk tror jeg det er noe verden trenger mer av. Men det blir et problem når andre mennesker kommer foran deg hele tiden. Du trenger ikke å være et folk-pleaser og få godkjenning fra alle før du gjør noe. Det er derfor du er Mr. Nice Guy. [Les: Hvorfor "Nice Guy" er ikke så fin fyr, tross alt]

# 16 Få tillit. Hør, det handler om selvtillit. Du er en god person, og du er verdig til å være med noen som bryr seg om deg. Dette handler om å jobbe med din selvtillit og skape personlige grenser med dine relasjoner. Ved å gjøre dette, sjokkerende, blir du sett på som en dårlig gutt i motsetning til Mr. Nice Guy.

[Les: Hvordan være en dårlig på 25 awesomely dårlig måter]

Du trenger ikke å være Mr. Nice Guy. Hvis du følger disse tipsene, vil du være godt på vei til å lande en dato og være med jenta du liker. Det er på tide å kurere det gode fyrsyndromet en gang for alle.

Anbefalt: