The Rock intervju: Hercules

Innholdsfortegnelse:

The Rock intervju: Hercules
The Rock intervju: Hercules

Video: The Rock intervju: Hercules

Video: The Rock intervju: Hercules
Video: My Top 5 RULES to Build Muscle | Bulk and Gain Muscle the Right Way 2023, Desember
Anonim

Hva tiltok deg til rollen?

Å lage en film om Hercules har vært et lidenskapsprojekt for meg veldig lenge. Han er en karakter som har inspirert så mange mennesker gjennom århundrene, inkludert meg selv. Jeg hadde en av de gammeldags malte plakatene av Steve Reeves som Hercules da jeg var barn. Det er et øyeblikk i Hercules Unchained, hvor han bryter sine kjeder fra stolpene og skriker: "Jeg er Hercules!" For meg som barn var det fascinerende. Det var det første prosjektet jeg spurte om å gjøre da jeg brøt i Hollywood for 15 år siden, så det har vært mange år på vei. I tillegg har jeg alltid ønsket å ha på seg en løvloth.

Hva ønsket du å oppnå med karakteren?

For meg måtte Hercules tone være rett på pengene, det måtte finne den balansen mellom humor, hjerte og stor episk handling - og jeg tror vi kunne gjøre det og formet historien med tegn som er en mye moro. Jeg ville ha Hercules å ha en kul sjarm, og å være alt som folk alltid tenker at han ville være, fysisk.

Hva innebar det med hensyn til trening og ernæring?

Du får bare en sprekk på Hercules, så jeg jobbet så hardt som jeg kunne for å forvandle kroppen min. Jeg ønsket publikum å se versjonen av karakteren som jeg hadde i hodet mitt på skjermen, og jeg visste at det ville kreve hardcore styrke og kondisjonstrening og slanking. Så begynte jeg å prepping rundt 8 måneder med en styrke og kondisjonstrener og en kostholds trener. Å skape den slags kroppsbygning krever liten oppmerksomhet på detaljer. Noen ganger må du gå av på kardio eller øke kardio, trene tre ganger om dagen, øke kaloriene til 8000 per dag eller redusere kaloriinntaket. Da vi begynte å skyte, ville jeg legge på muskler på 16 kg.

Hva var det vanskeligste med forberedelsen?

Etter å ha nådd den fysiske toppen, var det vanskeligste utfordrende å opprettholde det i fem eller seks måneder under filming, fordi alt må passe, og du må se det samme på dag ett som du gjør på dag 95. Jeg måtte trene to ganger om dagen før du kommer til settet. Det var en stor utfordring, men det burde være en utfordring å spille Hercules!

Sjekk ut dette eksklusive klippet:

Hercules vil bli løslatt landsdekkende fredag 25. juli

Anbefalt: