The Six-Pack Workout å bygge større Abs

Innholdsfortegnelse:

The Six-Pack Workout å bygge større Abs
The Six-Pack Workout å bygge større Abs

Video: The Six-Pack Workout å bygge større Abs

Video: The Six-Pack Workout å bygge større Abs
Video: This Home is Abandoned for 2 Decades and Everything Still Works! 2023, Desember
Anonim

Den beste nybegynnerbevegelsen for å bygge et imponerende sett med abs krever ikke noe sett i det hele tatt. Det er gode nyheter, fordi det betyr at du kan begynne å skulpturere en solid seks-pakke når som helst, hvor som helst. Men etter de første resultatene kan avkastningen begynne å tørke opp og det vant, uansett hvor mange crunches du gjør, din kroppsvikt er ikke lenger nok til å holde gevinsten kommet.

Det er på dette tidspunktet du må øke arbeidsbelastningen på din abs, slik at de fortsetter å vokse både større og mer definerte. Og en enkel, men svært effektiv måte å gjøre dette på er å introdusere ekstra motstand mot din abs rutine med dumbbells. Prøv denne utfordrende, men givende seks-flyt-sesjonen for å få din seks-pack tilbake på sporet.

Slik trener du

Denne sesjonen består av seks trekk, splittet i to tri-sett, ì som betyr at du gjør tre øvelser tilbake til baksiden med liten eller ingen hvile mellom dem. Så du fullfører alle reps av flytt 1A, så det samme for 1B og 1C. Du får 10 sekunder med hvile mellom de to første trekkene, deretter en 60 sekunders pause etter den tredje. Du gjør tre tre sett med bevegelser 1A, 1B og 1C, og gjenta denne tilnærmingen med bevegelsene 2A, 2B og 2C.

Velg en håndvægt som du kan klare med god form for hver rep. Hvis det er for tungt, vil du ty til bruk av momentum for å bevege vekten, men du må alltid holde spenningen i kjerne musklene for å bygge et steinfast sett med abs.

1A Dumbbell crunch rekkevidde

Targets øvre abs

Image
Image

Settene 3 reps 12 Hvile 10sek

Ligge flatt på ryggen med knærne bøyd og en hantel holdt over brystet med armer rett. Crunch oppover, øke vekten så høyt som mulig. Pause på toppen av bevegelsen, klem din abs, og senk tilbake til starten.

1B Dumbbell side bøye

Targets side abs

Image
Image

reps 12 hver side Hvile 10sek

Stå høyt, holder en hantel i en hånd med en rett arm. Bøy den andre armen, så fingrene berører templet ditt. Brace hele kjerne, deretter knase mot siden som holder vekten, og deretter tilbake til oppreist. Fullfør alle reps, og bytt siden.

1C Dumbbell woodchop

Targets kjerne

Image
Image

reps 12 hver side Hvile 60sec

Hold dumbbell i begge hender over hodet til høyre for kroppen din. Hold hele kjernen braced, sving vekten ned og over kroppen din for å avslutte utenfor din venstre shin, bøye fra hoftene dine. Omvendt flyttingen til start. Fullfør alle reps, og bytt siden.

Se relaterte Abs trening for treningsstudioet: Kretser for øvre abs, lavere abs og obliques og CoreSix-Pack Diet: 27 matvarer som vil bidra til å avsløre din AbsSculpt Six-Pack med denne Abs treningsrutinen

2A Dumbbell T-raise

Targets kjerne

Image
Image

Settene 3 reps 6 hver side Hvile 10sek

Start i en press-opp-stilling med en hantel i hver hånd. Holde kjernen stramt, løft en vekt og drei torsoen for å peke den til taket. Hodet ditt skal følge veiets vei. Vend tilbake til starten, og skift løftearmen med hver rep.

2B Stående dumbbell Russian twist

Targets side abs

Image
Image

reps 12 Hvile 10sek

Stå høyt med armene dine parallelt med gulvet med en hantel. Hold hoftene vendt fremover, roter hendene til en side, deretter den andre siden, og tilbake til midten. Det er en rep. Hold reps glatt og armene dine rett.

2C Dumbbell vindmølle

Targets side abs

Image
Image

reps 12 hver side Hvile 60sec

Stå høyt, holde en håndvev i en hånd overhead med en rett arm. Bøy deg abs, sett opp på vekten, og hold den armen rett, bøy ned, slik at hånden din beveger seg utenfor utsiden av beinet ditt. Omvendt flyttingen tilbake til starten. Fullfør alle reps, og bytt siden.

Anbefalt: