De 12 Typer Guys Youâ € ™ ll Møt På College

Innholdsfortegnelse:

De 12 Typer Guys Youâ € ™ ll Møt På College
De 12 Typer Guys Youâ € ™ ll Møt På College

Video: De 12 Typer Guys Youâ € ™ ll Møt På College

Video: De 12 Typer Guys Youâ € ™ ll Møt På College
Video: This Guys So Strong, No One Can Beat Him... 2023, Desember
Anonim

Å gå på college vil definitivt gjøre datinglivet enda mer spennende. Her er de typer gutta du vil møte mens du ser på scenen.

Hvis du er en enslig kvinne som akkurat har begynt på college, eller du er på vei tilbake for en annen grad, har du sannsynligvis gitt litt tanke på hva datingscenen blir som der. Uansett hvor du går til skolen, og om du vil danse rundt eller slå deg ned, vil det være interessant å si det du velger å velge mellom gutta.

De fleste av disse gutta vil forsøke å komme i kontakt med sine sanne personligheter og lidenskaper, som er par for kurset på college, så de vil ikke holde noe tilbake. Men mens alle er unike, kan flertallet av høyskole menn, heldigvis, bli organisert i 12 generelle grupperinger.

Å forstå disse typene vil sikkert gjøre ting enklere for deg når du utmerker eplene som kan være dårlige for deg, og "metaforisk talt", selvfølgelig, biting inn i de gode.

Hvilke typer gutter er i butikken for deg mens du er på college?

Selv om disse kan virke som stereotyper, er de faktisk en ganske nyttig guide for å måle hvorvidt han er den rette fyren for deg til dato.

# 1 Festen fyren. Du vil raskt innse at denne fyrens hovedinteresse er alkohol, og han blir stadig omgitt av en gruppe dudes som elsker å drikke så mye som han gjør. Pub crawls, sovesaler, off-campus keggers - du heter det, han kommer til å være der. Party Guy er vanligvis ganske attraktiv, og elsker å ha det bra med jenter, så vel som guttene.

Potensielt problem: Med alle sine sosiale aktiviteter har denne mannen knapt tid til å studere, enn si finne tid for et seriøst forhold.

# 2 The womanizer. Womanizer vil bli funnet på fester også, men i stedet for å prøve å bli så full som menneskelig mulig, vil han prøve å komme inn i hver kvinnes bukser. Han vil heller være alene, siden venner bare kommer i vei for sin glatte rutine, eller med en wingman. Denne mannen kan være mer attraktiv enn Party Guy, og vil ha mye øvelse ved å bruke glatte linjer, så pass på at du ikke kommer til å falle for sin sjarm, med mindre du har det bra med ikke-strenger festet gøy.

Potensielt problem: Hvis han synes du er varm, kan han late som han er forpliktet til deg, mens du spyr andre kvinner bak ryggen. Fortsett på egen risiko! [Les: 9 subtile tegn han er for flørtig med andre kvinner]

# 3 Den eldre fyren. Den eldre fyren er med all sannsynlighet tilbake i skolen med den hensikt å gå på en annen karriere. Hvis du er en kvinne i samme situasjon, kan han være perfekt for deg. Vær imidlertid oppmerksom på at han på grunn av sin alder kan være gift eller skilt, så vær sikker på å finne ut hans offisielle forholdsstatus før han forfølger ham.

Potensielt problem: Hvis du er en yngre kvinne, kan han ha det gøy med deg for øyeblikket, men det er en sjanse han ikke ser deg som langsiktig forholdsmateriale. [Les: Betyr aldersgapet egentlig i et forhold?]

# 4 Atleten. Idrettsutøveren vil være medlem av en av skolens konkurransesportlag, og kan til og med være på et atletisk stipendium. Uansett det faktum at han noen ganger lukter som om han bare kom fra praksis eller treningsstudioet, vil du sannsynligvis finne sin fit, muskuløse kropp kule-verdig, spesielt hvis du også er atletisk. Selv om noen mannlige idrettsutøvere er flotte studenter, kan andre falle bak og trenger å låne en søt jente notater en gang imellom.

Potensielt problem: Som Party Guy, kan han være for opptatt med egne aktiviteter for å alvorlig danse en kvinne.

# 5 Den politiske fyren. Den politiske gutten - sannsynligvis en statsvitenskapelig major - er den som kjører for studentkorpspresident i sitt første år, deltar i enhver protest, og elsker å gi improviserte taler på quad. Hvis du ikke kjenner ham, vil du snart, da hans kampanjeplakater vil være overalt. Han kommer sannsynligvis fra en politisk familie, og drømmer om å være en høyt lønnet, verdensendrende politiker en dag.

Potensielt problem: Hvis du daterer ham, kan du ende opp med å føle seg mer som en kampanjeforvalter, sekretær eller publicist i stedet for en kjæreste.

# 6 Kunstneren. Denne mannen vil ha kunstnerisk talent utover normen, om han har visuell kunst, musikk, drama eller litteraturens kunst. Du kan se hans malerier som vises i studentesenteret, høre ham spille på et kafé, eller se på ham i hovedrollen i teateravdelingens siste dramatiske produksjon.

Med et enkelt Google-søk kan du til og med finne en bok som han er skrevet for salg. Han er sannsynligvis hovedroll i noe kunstrelatert, og vil velge sin karriere basert på hans lidenskaper, uansett hvor mye penger han skal gjøre.

Potensielt problem: Kunstneren kan kreve mye tid vekk fra sin partner for å kunne jobbe med sine prosjekter. [Les: 10 åpenbare tips gutta gir når de vil ha mer plass]

# 7 Den "visuelle" fyren. Uansett hans hoved eller karakter, kjenner denne fyren alt, eller i det minste tror han at han gjør det! Han er den typen som vil si noe i klassen, selv om det er noe professoren eller en annen student allerede har sagt, bare for å høre seg snakke.Fra å fortelle deg hvor du skal spise på campus, for å gi deg en liste over kurs du bør ta for å maksimere GPA, vil han stadig minne deg om at han vet best.

Potensielt problem: Denne smart-aleck kan virke som nyttig først, men hvis han merker at du blir lei av å bli fortalt hva du skal gjøre, kan han bare forsvinne.

# 8 Filosofen. Den teoretiske filosofen er sannsynligvis å studere selve filosofien, eller han blir tvunget til å drive virksomhet av sine foreldre, mens han fordøyer Platons tekster på siden. Denne dype tenkemannen vil normalt bli funnet på rettferdige kaffebarer eller ute, og tenker på meningen med livet. Han vil ha en bunke med ham, og hvis dere to har en samtale, vil han sitere passasjer fra intellektuelle som du kanskje aldri har hørt om.

Potensielt problem: Noen ganger kan filosofen bli så tapt i hodet at han glemmer at han er i en fysisk kropp, og dermed ignorerer hans fysiske behov. Hvis du trenger en følsom eller svært seksuell relasjon, vil du sannsynligvis ikke finne den her. [Les: 5 gaver av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

# 9 Den profesjonelle fyren. Profesjonell fyren synes å tro at han er på Wall Street allerede! Han er den typen som skal ha på seg forretningsklær og bære en koffert til klassen, og skru opp nesen på sine jevnaldrende som har på seg joggesko og bærer ryggsekker. Han vil også unngå standard sosiale sammenkomster, bare henger ut på campus for karrieremesser og nettverksarrangementer.

Når du kjører inn i ham, vil han ofte nevne den høyt betalende jobben og store huset han kommer til å ha om få år.

Potensielt problem: Mens han kan gjøre en praktisk, ansvarlig partner etter college, hvis du ønsker å nyte høyskoleopplevelsen, er han ikke den beste personen å ha ved din side.

# 10 The metrosexual. Mens denne fyren kan nyte aktiviteter som ofte betraktes som feminine, som for eksempel shopping for klær og tilbehør til soverommet, er han fortsatt i dating kvinner - han er bare det de kaller en metrosexual.

Han vil vanligvis se ut som om han er kommet ut av en bananrepublikkannonse, og på grunn av en omfattende kunnskap om de beste colognesene, vil han ofte lukte ødeleggende sexy også. Kvinner vil generelt nyte sitt firma, da de finner at de har mye til felles med ham.

Potensielt problem: Selv om hans stilige, sofistikerte utseende kan være i utgangspunktet forlokkende, kan du bli lei av å henge ut med en fyr som bryr seg mer om hårprodukter enn du gjør!

# 11 Den hardcore fyren. Hardcore Guy lytter til punk-, rock- eller heavy metal-musikk, og tilbringer merparten av sin fritid ved utstillinger som for de fleste ville nødvendiggjøre bruk av ørepropper. Han kan ha flere tatoveringer, og minst et par piercinger.

Denne mannen liker å virke superhard, så han kan bruke språk som ikke er akkurat høflig. Men spesielt hvis interessene dine faller i tråd med hans, kan du kanskje se gjennom hans tøffe eksteriør for å sette pris på kjæresten under.

Potensielt problem: Til Hardcore Guy er rock and roll en livsstil som må leves konsekvent. Hvis du vil at fyren din skal følge deg med Carrie Underwood-konserter og setter pris på dine rosa amerikanske Eagle-tees, bør du nok passe på å danse denne.

# 12 Den torturerte sjelen. Den reclusive Tortured Soul vil virke som en diamant i grov eller noen som du trenger for å unngå. Denne fyren var sannsynligvis litt av et emo barn i videregående skole, og har ikke tenkt på å endre vaner.

Han er ganske smart, og får gode karakterer når han plager å prøve. Utenfor klassen kan han normalt bli funnet surfing på nettet i sitt rom mens han lytter til dystre melodier av noe slag. Han kan ha kunstnerisk talent, men i motsetning til The Artist, vil han sannsynligvis ikke bli offentlig med disse ferdighetene.

Potensielt problem: Hvis du er en sosial sommerfugl, og du daterer denne fyren, kan du ende opp med å delta på mange hendelser alene, da han vanligvis ikke liker å være en del av store grupper.

Noen karer på campus vil virke utrolig attraktive, og andre vil virke som anstendig individer, mens en og annen vil bokstavelig talt krype deg ut. Imidlertid finner du at du kan passe nesten alle disse gutta til en eller muligens to av kategoriene ovenfor.

Disse kategoriene er ikke ment å objektivere menn, men deres ultimate formål er å gjøre det lettere for deg å finne den perfekte samarbeidspartneren. Tross alt, hvis du er den kvinnelige ekvivalenten til Party Guy, vil du sannsynligvis ikke jive godt med Political Guy, mens hvis du er en filosofisk jente, er Professional Guy sikkert ikke for deg. Likevel, hvis du er i stand til å få det til å fungere med et fullstendig motsatt, vil vi ikke bare være glade for deg, og vi vil gjerne høre om det!

[Les: 9 typer gutter bør du unngå å komme i forhold til, noensinne!]

Dateringsbassenget på college er fylt med alle slags mennesker, proppet inn i en morsom campus. Det er nettopp derfor at datingen på college er så mye moro, så lenge du finner en fyr som passer din personlighet.

Anbefalt: