Typer kvinner du kan forvente å møte på en bar

Innholdsfortegnelse:

Typer kvinner du kan forvente å møte på en bar
Typer kvinner du kan forvente å møte på en bar

Video: Typer kvinner du kan forvente å møte på en bar

Video: Typer kvinner du kan forvente å møte på en bar
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Går ut for noen drinker med gutta og håper å møte drømmets jente? Først bli kjent med de forskjellige damene som vil være der.

Når det gjelder å møte kvinner i baren, er det trygt å si at du kanskje ikke alltid finner en kone eller kjæreste materiale. Det er alltid sjansen for at du kanskje finner en sjelden fangst mens du sitter i baren, for ikke alle kvinner som henger ut på stolper, ser etter å bli sløste.

Når menn går til en bar, er de vanligvis på jakt etter en god tid, for å fange en buzz, å la av damp, og kanskje finne noen til å ta hjem for en nattkiosk. Noen menn kan finne noen som bare er deres type. Andre kan finne en kvinne som bare er der for å ha det bra. De uheldige finner seg vanligvis enten helt alene eller rydder opp en pike som har en for mange tequila-skudd.

Kvinnene du vil møte når du går til en bar

Som nevnt tidligere, kan du møte drømmets jente, men først sjekk ut denne listen over de mer realistiske tegnene du kan forvente å finne når du går barhopping:

# 1 Den alkoholholdige. Dette er øverst på listen, fordi det virkelig går med temaet på riktig måte. Selv om ikke alle i baren kan være en vanlig drinker, kan du vanligvis få øye på rookie fra veteranen.

Nybegynneren sipper glatt drinker, og timer vil passere før hun ber om en topp. Veteran drinker er vanligvis foran og midt, tar bilder eller downing øl som en av gutta. Hun kan være høy og ubehagelig, altfor flørtende, og ganske ofte synlig tanket.

# 2 Desperado. Desperado er en hyppig fixtur i baren. Hun kan være på utkikk etter kjærlighet eller bare sulten etter oppmerksomhet. Uansett, hun ser etter en mann, og vil desperat forfølge dette, men hun ser hensiktsmessig.

Mens du kanskje anser dette for et enkelt pass, kan disse gå fra en natt til stalker før du vet det. Desperado vil gå i store lengder for å unngå å bli avvist. [Les: 10 typer kvinner du burde aldri, noensinne dato]

# 3 The cougar. Hun er på utkikk etter bytte, og hennes spesialitet er fersk kjøtt. Cougaren er ikke ute etter en sukkerpappa, hun vil at en ung fyr skal bevise at hun fortsatt er "tatt det". Enten er hun en skilsmisse eller en uavhengig eldre dame som ønsker å ringe skudd, uten å måtte være bundet ned.

Mens noen cougars er i stand til å få noen gutter til å slå seg ned, tenk Demi og Ashton, hun er virkelig ute etter umiddelbar tilfredstillelse. Du kan få øye på henne ved å merke hvem hun sjekker ut, og hvis hun kjøper deg en drink, kan du være sikker på at du er på radaren hennes. [Les: Hvor mye betyr alder virkelig et forhold i et forhold?]

# 4 Sukkerminnen. Sukkerminnen er vanligvis en yngre kvinne under 40 år, som er godt kledd, primpet og ser ut som om hun gikk ut av et skjønnhetsmagasin. Hun leter etter en rik sukker pappa, og hun vil ikke se på deg to ganger hvis du er under 30 år.

Hun vil se mennene komme inn, og forretningsklær og fett lommebøker er hennes spesialitet. Spar deg selv avslaget med disse hvis du ikke kjører en luksusbil, eller eier en seriøs lønnsom virksomhet. [Les: 11 tegn på at du blir brukt til penger]

# 5 Den promiskuøse jenta. Jeg trenger ikke å stave denne ut, og mens det kan høres mye som desperado, er den promiskuøse jenta vanligvis ikke ute etter kjærlighet. Hun handler om lyst. Hun er vanligvis kledd på noe altfor risqué for bar scene, og hun vil blinke deg sex øynene hvis hun er interessert.

Hun er typen for å komme til din plass for en quickie og være borte ved soloppgang. Hun vil ikke legge igjen et notat eller et telefonnummer. Hun vil ha en ting, og hvis det er at bra, det kan hende du får en sjanse til et annet møte, bare donâ € ™ t kalle det en date! [Les: 25 grunner til at noen kvinner finner det så lett å jukse]

# 6 Teasen. Teasen kan se ut som en av de ovennevnte, men hun er strengt der for å ha det gøy, og hennes ide om moro er å spille sinnsspill med menn. Denne kvinnen vil fortrylle deg, få deg til å tro at du kommer et sted, og du vil fawn over henne med oppmerksomhet.

Du vil kjøpe henne drinker, appetittvekkere, sigaretter, hyttegods, alt hun vil ha, i håp om at du får muligheten til å hekte seg med henne, og da? Ingenting. Hun forsvinner, sier høflig at hun må gå, nummeret hun ga deg, er ikke i bruk, og navnet hun ga deg, er ikke på Facebook. Med andre ord, hun spilte deg, og du falt for det.

# 7 Bachelorene. I tilfelle mennene ikke har funnet det nok, har den høye skrikende bunken slurvete drunks med tiaras og rosa bånd som har tatt over baren, vanligvis en bachelorettefest. Disse kvinnene er der for å bli galne, drikker til de ikke kan huske natten, og viser vanligvis utekontroll av guttenes skikkelige oppførsel. Det er best å forlate disse kvinnene til sine egne enheter, da de nok ikke kommer til å huske ansiktet ditt i morgen uansett. [Les: 16 tegn på en oppmerksomhetshore]

# 8 Singletons. Singletonene kommer i par eller grupper. De er noen ganger tydelig scoping rom for prospekter eller de er de ville, med fyrene flokket rundt dem, kjemper for deres oppmerksomhet. De vilde er boblende og legger flørten på tykk.

De kan være desperader eller promiskuøse jenter, eller de kan bare være på utkikk etter en god mann på feil sted.Vanligvis feirer de en pause eller søker etter en gjenoppretting for å lette deres ensomhet. Hvis du velger klokt, kan du finne en diamant i grovt.

# 9 Den giftede kvinnen. Den gifte kvinnen er den som bærer sin giftering * i noen tilfeller *, men håper fortsatt at en fyr skal sjekke ut henne eller kjøpe henne en drink. Da skal hun kalkke sitt ekteskap med en ensom, sexløs, kjedelig eksistens, og klandre hennes bekjennelse på alkoholen.

Mind deg, hun trengte ikke drikke til å dumpe hennes sorger på en annen mann, hun bare lette etter en skulder å gråte på, og med dette mener jeg [sett inn noe som helst]. Det er best å forlate denne kvinnen alene, da hun vanligvis ikke er villig til bedrag.

# 10 Festpiken. Festpiken kan ikke tømmes. Hun er ung, hun vil ha det gøy, og det er alt der er til det. Hun kunne bryr seg mindre om gutta i baren, med mindre de bidrar til at hun får en god natt ute. Hun er ikke nødvendigvis ute etter kjærlighet eller sex, da hun bare er der for å nyte festen.

# 11 Sidelinjen. Sidelinjen er snill som en veggblomst. Hun sitter vanligvis enten alene, eller med vennene sine som drog henne ut i baren. Hun kan ikke engang like å drikke, og hun kan ofte bli sett på å drikke den samme drikke hele natten.

Hun er sannsynligvis det beste kone-materialet, hvis du kan komme forbi det faktum at vennene hennes vanligvis er kledd mer glamorøst. Hennes klær er ganske lav nøkkel, og hennes aura kan være litt standoffish.

# 12 En annen fyrs kjæreste. Som den gifte kvinnen, men denne er vanskeligere å få øye på, da hun ikke vil ha en ring. Du kan kjøpe henne drinker, og hun kan virkelig flørt med deg, men til slutt, når du jobber opp mot å spørre om nummeret sitt, slipper hun kjærlighetsbomben på deg.

Du føler deg forvirret og usikker på hva du skal gjøre neste, du kan ikke finne ut om du ble avvist fordi hun ikke likte deg, eller hun virkelig hadde en kjæreste. Uansett er det en tap-tap.

Pro tips: har realistiske forventninger

Mens mange menn og kvinner har vært kjent for å finne kjærlighet i baren, fordi folk generelt er mer åpne og selvsikker etter en drink eller to, er det fortsatt svært sannsynlig at du kan møte noen av de ovenfor nevnte kvinnene. Så lenge du vet hvordan du får øye på dem, og dere begge har realistiske forventninger, kan dere ende opp med å ha en flott tid som kan føre til mer i fremtiden.

[Les: 3 trekk som vil hjelpe deg å slutte å være redd for å nærme kvinner]

Det finnes mange forskjellige typer kvinner som finnes i en bar, fra de bølle til de som er av typen wallflower-typen. Det er alltid godt å kjenne disse typene før du risikerer å avvise eller gå inn med en urealistisk ide om hvem du møter når du går ut for drinker.

Anbefalt: