De 7 kvinnene som vil ende opp med å kaste bort tiden din

Innholdsfortegnelse:

De 7 kvinnene som vil ende opp med å kaste bort tiden din
De 7 kvinnene som vil ende opp med å kaste bort tiden din

Video: De 7 kvinnene som vil ende opp med å kaste bort tiden din

Video: De 7 kvinnene som vil ende opp med å kaste bort tiden din
Video: Jeg er i besittelse av demoner 2023, Desember
Anonim

Få ting er mer frustrerende enn å komme over noen du kunne ha hatt gnist med, bare for å finne ut at de bare sliter bort tiden din.

Vi er alle veldig opptatt i dag, og mellom arbeid, sosialisering, passform og avslappende, har vi knapt tid til dato. Dette gjør det ekstremt frustrerende når noen vi er interessert i, kaster bort tiden vår. Heldigvis, når du vet hva du skal se etter, er det ganske enkelt å identifisere og unngå potensielle tidkildeapparater.

Du må ha en overflod tankegang - innse at jenta som sliter bort tiden din, aldri kommer til å være den ene, og at du bør gå videre så snart som mulig for å møte andre jenter som potensielt er bedre egnet. Cliché da det kan høres, er det andre kvinner der ute som ikke vil ende med å kaste bort din dyrebare tid.

Kvinner som bare ikke er verdt å investere tiden din i

Ingen anelse hvilke typer kvinner vil bare ende opp med å frustrere deg? Her er de 7 beste typene, sammen med måter å unngå dem på.

# 1 Hun er ikke det i deg. Det er ingenting verre enn å falle for en jente som bare ikke er interessert i deg. Hun kan være en venn, en kollega eller noen fra fortiden din. Dette er vanligvis tilfellet, som fører til at du kommer i konsekvent kontakt med hverandre. Å se henne regelmessig holder følelsene friske og gjør det umulig å glemme henne.

Virkelig, det beste å gjøre er å unngå henne og kutte kontakten i en periode, i hvert fall til du har møtt noen andre, eller du har helt gjort unna med det du har for henne. Hvis du er kollegaer eller nære venner, er det kanskje ikke mulig å unngå henne helt, men du bør holde ting profesjonelt eller vennlig for en stund, og fokusere energien din på å møte andre kvinner.

Å møte noen andre er den beste måten å komme over henne, og det er også morsomt nok, det som mest sannsynlig gjør henne som deg, siden andre kvinner liker deg, kan du umiddelbart gjøre deg ønskelig i øynene hennes.

Virkeligheten er sjelden som en rom-com, og prøver å woo henne når hun er opprinnelig ikke interessert, er det ikke sannsynlig å få deg hvor som helst, spesielt hvis hun avviser fremgangen din ved å siâ € |

# 2 â € œLetâ € ™ s bare være vennerâ € eller LJBF. Den klassiske linjen som kvinner vil si for å la en fyr nede forsiktig. Hun kan gi grunner, for eksempel det faktum at hun ikke søker et forhold, eller hun vil ikke ødelegge det du allerede har som venner. Anerkjenn nå at disse er begrunnelser for å spare dine følelser. Det er henne hyggelig og ikke fortelle deg at hun bare ikke er interessert.

Det samme gjelder som i nr. 1. Hvis hun sier LJBF, er det slutten på linjen for å forsøke å forføre henne. Du er ikke Hugh Grant, og igjen, rom-com-plottet virker knapt i det virkelige livet. Opprettholder forholdet til henne som det er for øyeblikket hvis du ønsker - spesielt hvis du er ekte venner allerede - men fortsett å forfølge andre kvinner. Du kommer over henne når du møter noen andre du liker og hvem liker deg tilbake.

Når du har vært â € œfriend sone, â € er det nesten umulig å komme seg ut av det. Hun ser deg ikke som en potensiell romantisk partner, og du bør fortsette så fort som mulig for å unngå å sette deg selv gjennom en fruktbar, følelsesmessig rullebaner. [Les: 18 tegn deg i hennes vennesone selv om hun ikke sier det]

# 3 Hun er fortsatt i hennes eks. Dette er ikke din feil, og det er egentlig ikke mye du kan gjøre med det. Hvis hun ikke kommer over hennes eks, kanskje hun fortsatt er forelsket i ham og kanskje til og med fortsetter å sove med ham, så vil hun ikke gi seg til deg.

Når hennes følelser er andre steder, vil du aldri koble på et dypere nivå. Du kan kanskje ha en fling eller et rebound forhold med henne, og hvis du velger å forfølge det, er det din prerogative. Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke lenger kan gå videre.

På tide, når hun har tillatt seg å komme seg over sin eks, kan hun innse at hun kan lære å ønske deg likevel. Ikke prøv å tvinge det, skjønt. Enten holde ting uformelt mellom deg eller gi henne litt tid, og besøk ideen senere nedover linjen for å se hvordan hun reagerer. [Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

# 4 Sheâ € ™ s alltid â € œbusy.â € Â Hvis hun har blåst deg tre ganger med unnskyldninger om å være opptatt, setter hun sannsynligvis bare på deg. Sjansene er at hun bare ser deg som en fyr som hun kan ha på henne, og ring når hun føler seg å få litt oppmerksomhet eller validering.

Hun kan love å gjøre det til deg, eller hun kan vise henne anger, men hvis alt hun har å tilby deg, er unnskyldninger og unnskyldninger, så er du bedre ute og ikke ser henne. Det du kan gjøre, er imidlertid å prøve å slå bordene ved å være utilgjengelig.

Neste gang hun blåser deg, unngå henne i en uke eller to. Det kan gi henne nok tid til å innse at hun savner deg eller at hun egentlig liker deg. Men hvis hun fortsatt er så unnvikende som noensinne, er det virkelig ikke noe poeng i å holde kontakten med noen som ikke kan plage seg å investere litt tid i deg. [Les: Hvordan flørt med en jente vennens måte og få henne til å like deg]

# 5 Teksten kompis. Vi tilbringer hele dagen stirrende på våre telefoner, og kvinner elsker spesielt å skrive og chatte hele tiden. Ikke la deg falle i fellen for å bli tekstkammerater.Du tror du â € ™ er â € œgetting â € œkjenner hverandreâ € Â, men virkelig, kommunikasjon gjennom teknologi er ingen erstatning for å snakke i virkeligheten.

Du vil opprettholde en mystisk mysterium og gi henne grunner til å faktisk møte deg og bli kjent med hvem du er for ekte. Så baring alt gjennom tekst vil bare få henne til å miste interessen veldig raskt. [Les: Den riktige måten å skrive en jente på og få henne til å ønske deg]

Tekst litt mindre enn hun gjør, send kortere meldinger, og ikke vær redd for å kutte en samtale av eller ikke svare til neste dag. Kvinner elsker en fyr som får dem til å jage ham litt, så det kommer ikke til å være like opptatt - ellers slutter du å bli hennes validering i den andre enden av telefonen, og får aldri se henne i virkeligheten.

# 6 Gullgraven. Vi har alle hørt om gullgravere, og kanskje har du møtt noen, spesielt hvis du er økonomisk frisk. Ikke bli fyren som betaler for alt og får ingenting for det.

Enten du betaler for alt på dato eller ikke, er det opp til deg, og gjør det på ingen måte gjør henne til en gullgraver. Hva gjør henne til en gullgraver, er når hun ikke viser noen interesse for deg, hindrer fremgangen din, og vil fortsatt at du skal kjøpe ting eller ta henne til steder uten at forholdet beveger seg fremover over tid.

Det er feil logikk å tenke at hvis hun ikke er i deg nå, må du kaste flere ting eller penger på henne. Det vil ikke gjøre henne som deg mer, men hun kan godt like penger og stryke den sammen så lenge hun kan.

Hvis en jente ikke er i deg når du tar henne til en piknik i parken, vil hun ikke være i deg når du tar henne 5-stjerners spisestue heller. [Les: 10 typer kvinner du bør aldri date]

# 7 Flaken. Du har laget planer, og hun flager på deg i siste øyeblikk ved å gjøre unnskyldninger eller verre, ikke engang dukker opp. Noen ganger skjer nødsituasjoner, selvfølgelig, men hun vil være unnskyldende hvis det er med en ekte grunn. Hvis hun har flakket på deg mer enn en gang, er hun sannsynligvis ikke virkelig inn i deg, og hun holder deg bare rundt som sin reserveplan.

Seriøst, hvis en kvinne flager ut på deg når du allerede har prøvd patentet ditt best for å sikre at hun vil ha det bra med deg, er du bedre i å utøve samme innsats på en kvinne som kan setter pris på hva du er villig til å gjøre for henne.

[Les: Hva skal jeg gjøre når hun spiller hardt for å få]

Til tross for den første følelsen av at hun kan kaste bort tiden din, kan du fortsatt prøve noen teknikker for å få henne til å sette pris på deg mer. Men hvis det ikke skjer, husk at det er milliarder kvinner der ute. Den som sliter bort tiden din, er ikke den du er ment å være med.

Anbefalt: