18 ting som setter jenter på og gjør deg til en ekte fangst i deres øyne

Innholdsfortegnelse:

18 ting som setter jenter på og gjør deg til en ekte fangst i deres øyne
18 ting som setter jenter på og gjør deg til en ekte fangst i deres øyne

Video: 18 ting som setter jenter på og gjør deg til en ekte fangst i deres øyne

Video: 18 ting som setter jenter på og gjør deg til en ekte fangst i deres øyne
Video: 6 Proven Tricks That Turn Women On INSTANTLY 2023, September
Anonim

Hvis du tror du vet alt, er det å vite om ting som setter jenter på, vi vedder på at det er noen på denne listen som vil ta deg overraske.

De fleste gutta går gjennom livet deres og tenker at de vet alt om ting som setter jenter på. Og i dette øyeblikk av uvitenhet, klarer de ikke å innse at det handler ikke bare om å ha en godt skulptert kropp, pen ansikt, og en seksfigts lønn for å komme inn i en kvinnes gode graser.

Klart kan du ikke nekte at å ha det er en stor fordel. Men kvinner er også tiltrukket av menn for noen av de mest tilfeldige, om ikke merkeligste årsakene. [Les: De 15 hemmelighetene som vil gjøre deg Mr. Irresistible]

Ting som setter jenter på hver mann burde vite

Kvinner er kjent for å ha et godt øye for detaljer og glede seg over de enkle, manlige quirks som de observerer. Hva er de andre tilfeldige tingene som setter jenter på bortsett fra det vanlige?

# 1 Personlig hygiene. Personlig hygiene er enstemmig vurdert som en universell tilskudd for kvinner. En fyr får lett en kvinnes favør hvis han vet hvordan han skal holde klærne rene og hans kropp godt preparert. For damene slår en gjennomsiktig fyr lett en attraktiv en hvis han tar mer dusjer enn sistnevnte. [Les: Kölnkjemi og veiledningen for å gjøre det riktig]

# 2 En skarp kommode. Kvinner swoon for en mann som velger og bærer klærne godt, selv om de kom rett ut av butikken. Bruk av uegnet klær, selv med en latterlig prislapp, vil ikke alltid garantere en dames oppmerksomhet. Til slutt avhenger det av om en mann har en bestemt følelse av smak og stil. [Les: Sexgud beveger seg for å tiltrekke og forføre kvinner i stil]

# 3 Å ha sin individuelle følelse av mote. Når det gjelder smak, støtter damene også karer med personlig mote preferanse. Denne typen fyr vet ikke hvilken type klær som passer til hans personlighet og smigrer bildet sitt.

# 4 En fyr som lukter bra. Det kan virke enkelt, men kvinner er veldig spesielle på hvordan de vil at mannen skal lukte. For dem er en god lukter mann noen klar til å klemme og kysse. Derfor ønsker de noen som lukter frisk og har den riktige mengden.

# 5 Wit og en sans for humor. En morsom mann slår en kjekk mann når han vinner en jentes hjerte når som helst. Det er lett å forestille seg at kvinner heller bruker tiden sin med en mann som gjør henne til å le når som helst og hvor som helst. En fyr med skarp sans for humor er en stor turn-on for dem. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 6 En fyr som vet hva han vil ha i livet. For kvinner slår nothings en mann som fant sitt livs hensikt og vet nøyaktig hva de skal gjøre og hvordan man gjør det for å komme seg dit. De vet at gutter med en wishy-washy holdning ikke har noen fremtid. De er ikke verdt å spille sin egen fremtid på.

# 7 En fyr som er selvsikker og tar kontroll. Han planlegger datoer før selve dagen og bestemmer hvilken restaurant som er best. Noen ganger er det forfriskende å få mannen til å gjøre alt arbeidet, slik at de bare glir på en kjole og nyter dagen uten stress. [Les: Hvordan forføre henne som en gentleman]

# 8 En fyr som vet hvordan å lage mat. Kvinner tror en mann som har kommandoen på kjøkkenet hans er sexy. Å se ham med sin forkle på og ermene rullet opp mens han forbereder middag, er som å se en modell stut en catwalk. Det er en no-brainer at menn som er i stand til å dele kjøkkenarbeid når de er gift, er verdt å holde.

# 9 Å være lidenskapelig om noe uansett hva det er. Være det en enkel hobby som frimærkeoppsamling eller en viktig sosial fortalelse, blir kvinner slått på av det faste utseende av en mann som fant sin lidenskap. De ser slike menn som rettet mot suksess og bundet til å oppnå noe veldig viktig i fremtiden.

# 10 Å vite hvordan du skal røre en jente rett. Menn er skapninger av testosteron. De er vanligvis tenkt på så grov og aggressiv. Men når en mann er begavet med en delikat berøring og milde hender, er en jente sikker på at hun føler seg elsket og spesiell. [Les: Hvordan slå en jente på med berøring og få henne til å smelte inn i deg]

# 11 Intelligence. Å høre en fyr diskutere sin fascinasjon med universets mysterier eller diskutere hans kompisar om politisk teori er et forfriskende syn fra den vanlige fyren som bare snakker om sine tidligere erobringer eller i går kvelds fotballkamp. Kvinner er typen som finner en fyr som initierer opplysende og innsiktsfull samtale attraktivt.

# 12 En god husholderske. En av de oversett ting som slår jenter på? En fyr som er i stand til å drive et husstand alene. Noen som gjør klesvask, kokker, kjøper dagligvarer, pleier kjæledyrene, og betaler regningene i tide.

Selvfølgelig vil hun være med noen som er pålitelig i å administrere husholdningen, og vil ikke bare laze foran spillkonsollen hele dagen.

# 13 Å åpne dører for henne. Det er en så enkel gest, men denne lille handling av ridderlighet kan få en fyr på mange steder. Kvinner beklager alltid det faktum at ekte ridderlige menn er en døende rase. Å ha en mann gjør noe så enkelt som å åpne en dør sikkert lyser dagen hennes. [Les: Hva du trenger å vite om koden for moderne ridning]

# 14 En god lytter. Jenter elsker en fyr som muslimer seg og legger stor vekt på henne når hun forteller hendelsene i løpet av dagen. Å være en god lytter er et tegn du legger vekt på det hun ønsker å kommunisere, uansett hvor liten.

# 15 En fyr som tar hensyn til detaljer. Jenter vil gjerne huske en fyr som vil overraske henne med sin favoritt gulrotkake bare fordi hun nevnte det i forbifarten. Eller kanskje den kjæresten som gav henne en lilla mobiltelefondeksel etter å ha tatt et snev av den dominerende fargen på soverommet. Jenter vil at du skal være den slags fyren.

# 16 En fyr som er vennlig med kjæledyrene sine. Når en jente introduserer kjæledyret til en fyr, forventer at hun legger stor vekt på reaksjonen din. Hvis du er den typen som vil utvide den samme kjærligheten til sine furre venner, så får du et godt merke på poengtavlen hennes.

# 17 Når han kommer sammen med foreldrene og søskenene. Selvfølgelig går det det samme med familien sin. Det er vanskelig og skremmende i begynnelsen, men en sikker måte å en jentes hjerte på er å komme sammen med foreldrene og søskenene. Det er en sjanse for at de etter hvert kan bli din fremtidige familie. [Les: Dos og don'ts for å møte kjærestenes foreldre]

# 18 En fyr som tar vare på henne når PMS slår seg. Jenter gifte seg med mannen som overrasker henne med en kar med favorittglass, kjøper henne tamponger og smertestillende, og bestiller sin favoritt takeaway når hennes PMS slår!

[Les: Virkelig søte måter å vise en jente du elsker henne]

Alle tingene som setter piker på, handler ikke bare om godt utseende, penger og fysikk. Sannheten blir fortalt, det handler om de enkle tingene som får en jente til å føle seg elsket og spesiell.

Anbefalt: