21 ting du gjør som vil gjøre din jente beundre deg mer!

Innholdsfortegnelse:

21 ting du gjør som vil gjøre din jente beundre deg mer!
21 ting du gjør som vil gjøre din jente beundre deg mer!

Video: 21 ting du gjør som vil gjøre din jente beundre deg mer!

Video: 21 ting du gjør som vil gjøre din jente beundre deg mer!
Video: Ting alle jenter gjør 2023, Desember
Anonim

Vil du gjøre kjæresten din mer forelsket i hver ny dag? Bruk disse 21 tipsene foreslått av kvinner, og du vil gjøre dagen, hver dag!

Det er en urbane myte at kvinner er vanskelige å tilfredsstille. Bare fordi det siste forholdet ditt involverte den onde heksen i Vesten, betyr ikke at alle kvinner burde knyttes som onde blodsugende skapninger. Når du finner den perfekte kvinnen for deg, vil du bare vite hva det betyr å være i et stort forhold. Først da vil du kunne sette pris på genialiteten og nåden til den kvinnelige rasen.

På samme måte som kvinner sliter med å finne mannen i sine drømmer, finner menn det vanskelig å finne den perfekte kvinnen. Men selv etter at du gjør det, må du alltid huske at uansett hvor gode ting det går, kan du alltid gjøre det bedre!

Det er mange måter å bevise for kjæresten din at du elsker henne. I sin tur vil hun elske og sette pris på deg enda mer, slik at forholdet blir så mye mer tilfredsstillende.

21 ting du gjør som gjør at kjæresten din elsker deg enda mer!

Å være ærlig, å legge ned hva som ville gjøre kvinner elsker sine partnere, enda mer, er en jobb for mer enn en kvinne. Da jeg ble presentert med dette emnet til penn, bestemte jeg meg for å involvere andre kvinner i min søken for å finne ut akkurat hva menn kan gjøre for å få oss til å elske dem mer.

Så jeg kontaktet ti forskjellige kvinner fra hele verden og stillte dette enkle spørsmålet til dem: "Hva kan han gjøre for å få deg til å elske ham mer?" [Les: 20 enkle måter å gjøre din kvinne utrolig glad]

Noen av kvinnene som deltok er singel, noen involvert i flings, og andre hekta på langsiktige forhold. Jeg ba dem om å liste ned alle tingene deres partnere kan gjøre for å gjøre dem lykkelige. Noen av tipsene er åpenbare, hvis andre vil blåse opp. Uansett, gutter, ta deg tid til å gå gjennom disse ideene. Etter å ha kompilert og kryssreferanse dusinvis av svar, er her de 21 beste tingene du kan gjøre for å få kjæresten din til å tilgi deg enda mer!

# 1 Skriv kjærlighetsbreve. Når du skriver noe ned, forsegler du ordets skjebne som noe ekte og meningsfylt. Enten det er penne et søtt notat på en post-det for henne å finne dager fra nå, eller sende henne en melding om kjærlighet når du vet at hun har en tøff dag på jobben, kan du ikke gjøre noe galt med et kjærlighetsbrev. [Les: Guiden til å skrive et romantisk kjærlighetsbrev selv om du aldri har skrevet en før]

# 2 Send hennes blomster. Blomster vil alltid slå den rynke opp ned. Du kan absolutt ikke gå galt hvis du presenterer henne med en bukett med friske blomster hver så ofte. Enten det er en håndvalgt haug med favorittblomster eller bare noe du kom over på supermarkedet, setter kvinner pris på blomster som ingen andre.

# 3 Serenade henne. Det er en grunn til at sangere / sangskrivere alltid får jenta. Kvinner kveler og smuldrer når en mann er i stand til å sette inn musikalske ord, hvor mye de mener for dem. Husk at uansett hvor dårlig en sanger du er, vil hun likevel elske deg. Bonuspoeng hvis du spiller et musikkinstrument.

# 4 Lytt til henne. Den første klagen som kvinner gjør om sine kjærester er at de aldri hører på. Lag en bevisst innsats for å lytte til hennes problemer. La henne lufte om hennes arbeidsproblemer, skremmende sjef og galskapsdagen. Bevis for henne at du virkelig bryr deg om hva hun har å si. Ikke bekymre deg, hun vil ikke utsette deg for å av og til zoning ut.

# 5 Ta henne lunsj. Ta henne lunsj på jobb og overraske henne med en ekstra søt godbit som et rødt fløyelsmørkekake eller scoop av sin favoritt iskrem. Hun vil sette pris på innsatsen som du tok for å forberede eller kjøpe maten og legge seg til kontoret hennes under lunsjtiden. [Les: 36 søteste ting du kan gjøre med kjæresten din]

# 6 Lag tid til spaserturer. Ta deg tid til å nyte romantiske spaserturer. Fra å lete etter skjell på stranden, for å nyte naturen i skogen, hold hånden og gå på lange turer. Snakk om alt under solen, hør på hva hun har å si, og setter pris på de rolige og rolige minner du samler sammen.

# 7 Elske hennes familie. Elsk hennes familie som de er dine egne. Neste gang du går ut for en familiebegivenhet, kjøp blomster til mamma og en flaske vin til pappa. Gi dem beskjed om hvor mye du setter pris på dem for å heve en så vakker datter.

# 8 Vær snill mot vennene sine. Kjærester hennes er kanskje den mest dømmende gruppen mennesker du noen gang kommer over. Årsaken til dette er fordi de elsker henne like mye som du gjør og vil ha det beste for henne. Hvis de fanger til og med et snev av dårlige vibber fra deg, kan du satse på den nederste dollaren at de kan lykkes i å skifte seg om deg. Virkelig hyggelig med vennene sine, husk navnene deres, husk samtalene dine, aldri slå på dem, og tilbud å hente tabellen neste gang du går ut i en gruppe.

# 9 Setter pris på hennes hobby. Ta deg tid til å vers i ting hun liker å gjøre. Hvis hun elsker impressionistisk kunst, google informasjon om favorittartisten sin, og finn ut når museet eller galleriet er vert for en utstilling. Hvis hun liker yoga, ta av deg det dovne rumpa og ta en klasse med henne. Selv om du ikke kan få deg til å nyte det hun elsker å gjøre, i det minste, prøv.

# 10 Masser henne. Tilbake gnister og fotmassasje er en gud-sendt etter en tøff dag på jobben. Befest kunsten å slappe av henne, og du vil være mer enn fornøyd med hva du får i retur.

# 11 Avslutt dårlige vaner. Enten det røyker, biter negler eller tar rekreasjonsmedisiner, kutte du ut vices fra livet ditt for å bevise for henne at du ikke trenger dem for å få deg til å føle deg fullstendig. Hun vil sette pris på innsatsen som du gjør for å være en sunnere voksen.

# 12 Gi henne godt. De sier at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. Det samme kan sies for det rettferdige kjønn. Enten de publiserer det eller ikke, elsker kvinner å spise. Hold henne mage og smaker knopper lykkelige ved å strømpe kjøleskapet ditt med sine favoritttap, lære å lage sitt favorittmåltid, eller finne ut hvilken helsekostbutikk hun møter for a''ai-boller. [Les: 23 idiotsikkerhetstips og råd til menn]

# 13 La henne vinne. Alle kvinner vet hvordan egoistiske menn kan være når det gjelder konkurranse, selv om de konkurrerer med sine kjærester. Hun vil sannsynligvis aldri kunne dunk like mange kurver som deg eller fullføre så mange pushups på 30 sekunder, men når du er i stand til, legger du ditt mannlige ego til side og lar henne vinne hver så ofte.

Å la seg vinne, betyr ikke bare at du slipper av på sport, det dekker også argumenter og uenigheter. Fra å bestemme hvor du skal gå til lunsj for å la henne plukke ut slipset ditt til en fest, gi henne inn en gang til gangen.

# 14 Overrask henne. Selv om hun har fortalt deg mange ganger at hun hater overraskelser, bør dette ikke stoppe deg fra å prøve å få henne til å smile. Ta deg inn i leiligheten hennes og overraske henne med champagne og et boblebad etter jobb. Du kan også lage henne et deilig måltid uten at hun ber om en, eller gå hunden sin når hun er i dusjen. Alt søt du gjør for å gjøre henne lykkelig vil sikkert bli verdsatt. [Les: 14 veldig søte og søte måter å gjøre jenta din glad]

# 15 Forbliv respektfull. Å respektere henne er kanskje det viktigste tipset av alle. Enten det er å dele forskjellige politiske synspunkter, eller velge hvor du skal lede til for din neste ferie, respekterer du hennes mening. Dette betyr ikke at hun gjør dårlige beslutninger rett og slett fordi du gjemmer seg bak påskudd for å være respektfull. Det er mange måter å være uenige med henne uten å være respektløse.

# 16 Vær hygienisk. Husk alltid at uansett hvor stor din abs er, eller hvor søte de dimples ser når du smiler, ingen kommer til å ønske deg hvis du stikker. Være så rent og pent som du kan ved å dusje, trimme tåneglene dine, kamme håret ditt, sette på deodorant og gi et rent sett med klær. Du vil at kvinnen skal elske og være stolt av deg, og hvis alt som trengs, er å være rent, kan du absolutt gjøre det.

# 17 Gi solid råd. Vis henne hvor mye du bryr deg ved å gjøre en virkelig innsats for å tilby henne godt gjennomtenkt råd og hjelp. Kjæresten din er i stand til å grine og gråte i flere timer om gangen, og hvis du vil at hun skal stoppe og smil det vakre smilet igjen, må du hjelpe henne med å løse sine problemer. Enten det er å gi henne råd om hva hun skal si til sin brashkollega, eller tar seg tid til å organisere sin økonomi, vil hun sette pris på tiden du har brukt for å få henne til å føle seg bedre. [Les: 50 utilsiktede søte og sexy ting du gjør som jenta definitivt elsker!]

# 18 Gjør henne favoriserer. Det betyr ikke at du må forvandle henne lille æresgutt som er plassert på jorden for å betjene henne hvert innfall. Bare gi henne en hånd når du vet at hun er oversvømt. Små favoriserer som å kjøpe mer soya melk fordi du vet at hun kjører lavt, eller går til butikken for tamponger og brownies når du vet at det er den tiden av måneden som teller mer enn du noen gang vil vite.

# 19 Opprett â € œourâ € œ spilleliste. Dessverre, borte er dagene med deilige miksebåndene og klassisk rekordspill, så du må bekjenne din kjærlighet digitalt. Lag en spilleliste for henne og last den opp på telefonen eller iPod når hun ikke ser. Vent for henne å snuble over det og baske i herligheten når hun endelig gjør det.

# 20 Se på hennes show. Ikke alle film-natt-inn bør involvere biljakter og boobs. Enten det er å se på en saftig film som The Fault In Our Stars, eller å se på den siste sesongen av Orange, er The New Black i en helg, ta deg tid til å se ting hun nyter.

# 21 Kompliment henne. Uansett hvor beskjeden hun er, elsker hun å bli komplimentert. Dusk henne med komplimenter og hengivenhet så ofte du kan. Vær ærlig og ekte med dine komplimenter, og du vil finne ut hvor mye mer hun er i stand til å elske deg. [Les: 50 veldig søte og søte ting å si til kjæresten din]

[Les: 21 tegn og kvaliteter som gjør en veldig god kjæreste!]

Uansett hvor godt det går i forholdet ditt, er det alltid en måte å ta det til neste nivå! Bruk disse 21 tipsene til å vise henne du bryr deg, og du vil få kjæresten din til å tilbe deg enda mer.

Anbefalt: