Pappebod: 10 Lette tips for å oppnå den myke og sexy utseendet

Innholdsfortegnelse:

Pappebod: 10 Lette tips for å oppnå den myke og sexy utseendet
Pappebod: 10 Lette tips for å oppnå den myke og sexy utseendet

Video: Pappebod: 10 Lette tips for å oppnå den myke og sexy utseendet

Video: Pappebod: 10 Lette tips for å oppnå den myke og sexy utseendet
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2023, November
Anonim

Eye candy er ikke mangelvare, takket være Marvel. Hva skjer når du har en keg i stedet for en seks pakke? Nedenfor er 10 tips for en banginâ € ™ s pappa bod.

Så du er ikke revet, og den eneste seks-pakken du har er den i kjøleskapet ditt. God ting, skjønt, din kroppstype styrer nå "Interwebs"; Den mykt runde, litt pudgy pappa boden blir verdens mest hyped fysikk.

Det er ikke at de glorifies å være ute av form. Tross alt er du ikke ute av form; du har utøvd armene dine og beina dine, hopper og jubler på favorittlaget ditt. Faren bod er faktisk en fin pause fra å se alle de magre, shredded mennene blir idolized og drooled av damer over hele Internett.

Pappa bod mot Thor

Fadens bod har blitt en nattevennlighet, fordi det faktisk gir håp til mange menn som ikke tar ly i treningsstudioene bare for å holde kroppen i form. Tanken er at de knapt der ølbellene og armmusklene i Leonardo DiCaprio, Jason Segel og John Hamm faktisk er hvordan de fleste menn ser ut, og gir folk en fastere forståelse av virkeligheten. Det er egentlig ikke nødvendig å beseire over å bli den neste Calvin Klein-modellen. Tross alt, så lenge du er frisk og glad, er du gull?

Så, hvis du er noen som ønsker å komme inn på mani og få deg en pappa bod, bør du vurdere disse tipsene.

# 1 Sofaen potet. Hvis sofaen ikke har et avtrykk av din rumpe, gjør du pappa bod trening feil. Hemmeligheten til å få en pappa bod er å klokke litt tid på sofaen din mens du går på en Gale menn, Game of Thrones, og Korthus maraton - trolig den eneste maraton du vil delta i. Du kan til og med kaste inn noen Oransje er den nye sort For godt mål, bare for å være sikker på at du har den stumpen på din sofa ned klapp.

# 2 Velg stekt, ikke grillet. Når du går ut på middag, velg stekt kylling over grillet. Bedre ennå, velg den stekte basen * hva, det er fisken! * Over grillet svinekjøtt. Eller, hvis du skal ha det grillede svinekjøttet, har du noen pommes frites, tater tots og jalapeno poppers. Enhver som for tiden driver et paleo eller vegansk kosthold, har tydeligvis ikke tasted den dypfrystede ostebacon-burgeren, du pisker alltid ut når du er på mat med guttene dine.

# 3 Din beste venn er Mr. Potato. Egentlig en ekte potet. Eller poteter. En hel sekk full av dem. Hvis det er en vegetabilsk du må spise, er det denne rotkulturen. Denne allsidige veggie er flott for frokostfrittatas, en bakte parabolen til lunsj og en salat til middag. Og hvis du vil ha dessert, er det ingenting så gøy som å dyppe en varm, salt stek i en bolle med varm fudge.

# 4 Måltidsplaner. Når det gjelder mat, handler det om å få protein, fett og kremaktig, osteaktig godhet. Bacon, ost, egg og brød er stifter i dine daglige måltider. Hvis du klemmer deg i noen treningsøkter på elliptisk trener, må du ha en ekstra servering av maca ost og stekt kylling, og gulp ned en rotølflat. Deretter legger du til noen frites - fordi poteter er din beste venn.

# 5 Hold en velfylt snack skuff. Enhver mann med en pappa bod vil være sulten midt om natten. Å gå på kjøkkenet er mye arbeid - arbeid som pappa boden bare ikke kan gjøre. Så du må ha en snack skuff så nær sengen din som mulig. Du kan til og med ha en Snickers under puten din, bare i tilfelle. Bortsett fra soverommet ditt, bør du også alltid ha et snev av snacks i kontorskuffene dine. Som regel har hver skuff utstyrt med snacks, slik at du aldri vil bli sulten igjen.

# 6 Vær klar for apokalypsen. Lagre pantry, kjøleskap og frysere med mat. Massevis av mat. Fyll fryseren med godbiter som popsicles og iskrem. I mellomtiden bør kjøleskapet ha sin egen samling av mikrobølgeovn og øyeblikkelige middager. Invester i popcorn, chips, nøtter og dips. Og øl, men bare ikke noe øl; Det bør være den mikrobryggede typen som du selv støter i kjelleren.

# 7 Aldri hopp over måltider? Eller snacks. Hemmeligheten til pappa bod er å ta inn flere kalorier enn du brenner. Hvem ønsker å se ut som David Beckham, uansett? Ha din morgenmatbit, ettermiddagsmat og midnattsmat. Hvis du er på farten, og du kan ikke ta en bit, lage en protein shake og tilsett litt sjokolademelk. Hvem trenger en matbit når du kan drikke? Og selvfølgelig er det alltid resterende pizza som du kan spise varmt eller kaldt, når som helst på dagen.

# 8 Løft noen vekter. Alle vet at under alle det flab er noen muskler, så ikke glem å flaute det. Bær fjernkontrollen og bollen med nachos rundt i huset, spill videospill, slå noen dart i baren for sport, få litt håndleddhandling, løft ølflasken og løft din egen vekt mens du går på kjøkkenet for å få en pakke av Twinkies.

# 9 Vær lite vedlikehold. Menn som sporter pappa boden tar verden med storm fordi de forandrer måten menn og kvinner tenker på forestillinger. Menn med pappa bod er lite vedlikehold, så hvem trenger å trene eller har upåklagelig grooming?

Selvfølgelig har vi ikke ryggen vår, og vi bryr oss ikke om vi har glemt å barbere de siste to morgenene.Hva er flott med å ha en pappa bod er jenter vil vite hva du er alt om, og vil ikke føle seg skyldig hvis de glemmer å barbere.

# 10 Bli din egen brygge. Ved ryggraden av hver far er bod øl. Øl er å pappa bod som chia frø frukt presse er til økologisk muskel hode. Når du snakker om økologisk, er humlen din organisk, så du trenger ikke å føle deg skyldig i å støtte industrien som har gjort hver mann glad i lykkelig time.

Light, domestic, importert, flaske, hermetisert eller på trykk, hver mann med en pappa bod må kjenne sin brygge. Han kjenner hans blek fra hans øl og kan profilere smaken av hvert håndverkbrugg han kommer over. Selvfølgelig er hans smak like unik som han, og hans personlighet som latterlig.

Stigningen av pappa bod er å sette fokus på menn som ikke eller sjelden går til gym, drikker øl oftere, har mer enn to stykker pizza, og generelt nyte en mage full av mat. Men det betyr ikke at de er latske slobs; de er bare ikke besatt av å gå på treningsstudio eller spise fuglmat, slik at de kan flaunere et visst antall pakker på abs.

Og selv om det ikke er knyttet til faderskap, er det i seg selv pappa boden hvor kvinner ofte tenker på barnas potensielle far. I disse dager er menn som er litt avrundet mer attraktive for kvinner, da disse mennene ikke er overfladiske eller fast, og allerede har organer som reflekterer fadoms komfort.

Vi håper at tipsene ovenfor kan hjelpe deg med å oppnå pappa-boden i drømmene dine. Men prøv dem på egen risiko og ikke glem å søke råd fra en lege - eller, enda bedre, troll internett.

Anbefalt: