12 tips for å omforme deg fra en fin fyr til en ekte mann

Innholdsfortegnelse:

12 tips for å omforme deg fra en fin fyr til en ekte mann
12 tips for å omforme deg fra en fin fyr til en ekte mann

Video: 12 tips for å omforme deg fra en fin fyr til en ekte mann

Video: 12 tips for å omforme deg fra en fin fyr til en ekte mann
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Etter en viss alder begynner den hyggelige fyren å bli gammel. Kast den sjenerte fyrskallen og møtt datingverdenen med en sann manns selvtillit!

John Travolta har kanskje nettopp vært med på finalens scener av Grease, når hovedpersonen kaster sin preppy klær og vender tilbake til den dårlige gutten, har han alltid vært for å få jenta, men det er mer enn bare et element av sannhet i dette. Faktum er, selv om du vil høre mange samtaler mellom kvinner om hvordan de virkelig ønsker de kunne finne en 'Mr. Nice Guy 'å ta vare på dem, at damene, i hjertet, elsker en ekte mann.

At Hugh Grant sårbarhetsting bare fungerer i filmene. Men hva betyr det egentlig å være en ekte mann, og hvis du allerede er en fin fyr, hvilke endringer må du gjøre for å hjelpe overgangen fra den ene til den andre? [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

Forskjellene mellom en fin fyr og ekte mann

Som en bred guide kommer mye av forskjellen mellom en fin fyr og en ekte mann til selvtillit og hvordan denne tilliten uttrykker seg både fysisk og psykologisk. Det er noe veldig attraktivt om noen som er selvsikker nok til å være ubekymret med trivialiteter, og har den luften av likegyldig positivitet om dem - noe som er like sant for kvinner som det er for menn.

Hyggelige gutter internaliserer ofte følelser og følelser, slik at andre ikke trenger å lide dem, men disse følelsene finner ofte andre måter å avsløre seg unattractively.

Ofte vil de oppstå som litt feminine egenskaper eller til og med på en måte som er skadelig for seg selv og oppfatningen som andre har av dem.

Ekte menn, derimot, har kontroll over deres følelser og tillater dem å bli externalized på en sunn og målt måte. Å jobbe med denne balansen mellom selvtillit og eksternalisering er nøkkelen til å bli den virkelige mannen til hver kvinnes drømmer.

Hva tar det for å bytte fra en fin fyr til en ekte mann?

Er du en fin fyr som ønsker å utvikle seg til en ekte mann? Her er noen måter du kan forandre din cutesy gutt ved siden av aura til en dapper og sofistikert ekte mann.

# 1 tar betalt. En av de største tingene som hyggelige gutta får feil er å velge å la damen ta alle avgjørelsene. Han mener at han er gentleman og høflig ved å la henne ta ledelsen, men i virkeligheten ser det bare ut svake og ubesluttsomme.

Så, ta ansvar for chaps! Du bestemmer deg for hvor du skal møte, bestemmer deg for å gå buffet eller a-la-carte, og du bestemmer når og hvor du skal møte neste. Gi henne beskjed om at hun er i nærvær av en alfamann og en passende livslang partner.

# 2 Lytt. Å ta en ekte interesse for det damen sier er så viktig. Det lar henne føle seg viktig, og det gir deg tid til å tenke på hva du skal si eller gjøre neste. Viktigst, det viser at du er trygg nok til å ta ombord hva andre har å si. Selvfølgelig, vær ikke redd for å snakke ditt sinn heller, noe som er et annet tegn på at du er trygg og mannlig.

# 3 Snakk ut. En ekte mann føler ikke behovet for å være enig med alle til å holde dem søte. Den hyggelige fyren vil at alt passivt svømmer sammen, men ved å flaske opp sine meninger, er han i fare for å la dem løsne i en tirade et eller annet sted nedover linjen. En ekte mann bekymrer seg ikke om å være uenig med andre. Men når han gjør det, danner han et argument på en målrettet og konstruktiv måte, uten å gjøre oppstyr eller miste sinnet. [Les: 21 ting du aldri burde si til en kvinne]

# 4 Moaning. Ikke gjør det! Mange hyggelige gutter har en fryktelig vane med å klage på vondt og smerter, eller om hvor urettferdig deres sjef er, eller hvordan naboens hund holder dem våken om natten eller hvordan ingen virkelig forstår dem og så videre og så videre.

Seriøst gutta, du er ikke fin - du er en fullstendig drypp. Hun kommer til å gå vekk for å føle at hun bare har vært på en date med en tenåringspike i stedet for en voksen mann. Hold det for deg selv!

# 5 Vær en stein. En ekte mann er alltid følelsesmessig stabil, ganske annerledes enn å være følelsesmessig, noe som er kjennetegnet på en fin fyr. Fint folk gush og gråte og sulke og søke godkjenning. Ekte menn gjør det ikke. De la ikke adferd eller holdning til andre rattle dem i det minste, og de tar alt på haken.

De er gregarious typer, men de desperat etterlater aldri oppmerksomhet eller godkjenning, og gir alltid like tid til alle deler av livet. Dette er ganske ulikt den hyggelige fyren som vil slippe alt annet når de møter kvinnenes drømmer til et punkt for å ødelegge resten av livet, og komme over som noe av en stalker.

Sjalusi er også et stort nei for den virkelige mannen som er trygg nok er hans grad av tiltrekning og interesse, at han ikke har problemer med å la sin kvinne tilbringe tid sammen med andre menn. [Les: 6 måter å unngå å være den hyggelige fyren som sitter fast i vennssonen]

# 6 Når skal du si at du er lei meg. Hyggelige gutter sier beklager hele tiden. De sier unnskyld for å sitte for nært eller for langt unna. De sier unnskyld når de går til restrommet. De sier beklager når de setter seg ned igjen. De ser ut til å si unnskyldning for å blære universet med deres eksistens som, unødvendig å si, ikke ser veldig mannlig eller selvsikker ut.

Men den eneste tingen han ikke gjør er å si beklager når det gjelder, og foretrekker i stedet å sulke eller stønne om situasjonen. En ekte mann vet og innrømmer når han har feil eller har gjort en feil, og vil åpenlyst og uforbeholdent be om unnskyldning for det. Men det er den eneste gangen du vil høre ordet, passere hans lepper.

# 7 Fysisk bevissthet. Selvfølgelig ser det bra ut som en viktig faktor i å prøve å vinne over drømmens kvinne, men du vil ikke komme over som en bit av en prinsesse. Konstant selvpleie, ser i speil, omarrangerer klærne dine, poserer og så videre, gir et svært dårlig inntrykk.

Selv om hvis du blir spurt, vil folk flest peke på arroganse som årsaken til slik atferd, på et underbevisst nivå vil alarmklokkene begynne å ringe og den ønskede andre halvdelen vil bli varslet om at du har tillitsproblemer. Hold hendene dine fortsatt, la håret være alene og avlede fokuset ditt til mer produktive områder. [Les: 15 grunner til at "hyggelige gutter" vanligvis oppfattes som taper av kvinner]

Betydningen av kroppsspråk til ekte menn

For å fullføre, ser vi på et område for menneskelig interaksjon som begge er så viktige for å bestemme hvordan du oppfattes av andre, og likevel så ofte forsømt. Uansett om du går på en dato eller for et jobbintervju, forteller du hvordan du fortelle deg så mye mer om deg enn ord som noen gang kunne.

Som et transportbånd av førsteinntrykk står kroppsspråk for nesten 100% av alt som vil bli tatt fra de få første øyeblikkene. Så selv om det ikke er nær nok plass i denne korte artikkelen for å dekke alle relaterte grunner, er det noen tips som hjelper deg med å gjøre kroppsspråket litt mer artikulert.

# 1 Sitt / stå opp rett eller i et trygt sprawl og hold sterk øyekontakt. Konstant avvergende blikket ditt og snu kroppen din til siden slik at du ikke står riktig mot objektet til dine ønsker, stinker av mangel på selvtillit, og er en ekte avslag.

# 2 Vær trygg på hvilken hilsen du velger å adoptere, enten kyss på kinnet, håndtrykk eller hva som helst annet. Bestem hva du skal gjøre og utfør det med aplomb. Det er ingenting verre for noen som forandrer seg halvveis gjennom et handlingsforløp, og det kan føre til farlig kryssede ledninger!

# 3 Hold kroppsbevegelsene dine til et minimum. Gjør noen bevegelser sakte og forsettlig for å gi et stort inntrykk av selvtillit og manlighet. Konstant fidgeting og skarpe rykkete bevegelser gjør ingenting for hennes oppfatninger av deg.

# 4 Vær oppmerksom på måten du leverer når du snakker. Ligner på det forrige punktet, ta deg tid, tenk på svaret ditt først, og snakk på en klar, høy og målt måte. Squeaking, hviskende, mumlende og skyndsam tale blir oppfattet som veldig umåtelig. [Les: 10 måter å snakke med en jente og la henne svømme]

# 5 Nyt jitters med rumpa. Hvis du lider sterkt av nerver og har riste hender, spenne du ryggene dine. Det høres ut som en bisarre ting å si, men det er nesten umulig for hendene å riste når du gjør dette. Jeg aner ikke hvorfor, men stol på meg, det fungerer.

[Les: 25 måter å bli badass du alltid har ønsket å være]

Å overgå fra en typisk fin fyr til en ekte mann med klage på å kjøre kvinner vill er ikke en lett oppgave. Men med disse tipsene og en bevisst innsats for å perfeksjonere hvert lite aspekt ved å bli en ekte mann, vil du oppdage at du vil tiltrekke flere modne og likestilte damer på kort tid!

Anbefalt: