Topp 10 apps for å få barna dine utendørs

Innholdsfortegnelse:

Topp 10 apps for å få barna dine utendørs
Topp 10 apps for å få barna dine utendørs

Video: Topp 10 apps for å få barna dine utendørs

Video: Topp 10 apps for å få barna dine utendørs
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Hvis barna ikke kan bli revet bort fra telefoner og tabletter, hvorfor ikke bruke en app for å få dem til å spille?

Med så mange apps på markedet, er det mange å velge mellom som kombinerer barnets kjærlighet til teknologi med sin naturlige glede av naturen.

Her er 10 av de beste smarttelefonappene for å få barna dine ute og lære alt om den store brede verden.

Møt Insekter: Forest Edition (iPad)

Skumle crawlies er fascinerende, og barnet ditt kan finne ut alt om livets sykluser og vaner hos disse hagenes venner med denne interaktive appen. Det er masse informasjon, videoer og bilder om vanlige biller, maur, sommerfugler og møller, en quiz for dem å teste deres kunnskap, og til og med en observasjonstidskrift slik at barna kan legge til sine egne funn.

Birdsnap (iOS)

Er barnet ditt galt med fugler? Hjelp dem katalog og lær mer om warblers, svaler og finches med denne smarte appen, som bruker bildegjenkjenningsteknologi til å identifisere fugler fra bilder med utrolig nøyaktighet. Appen trenger ganske nærbilder til å fungere - men det er enda mer grunnen til at de praktiserer sine fugleopplevelsesferdigheter stille!

Star Walk 2 (Android, iOS)

Få barna dine begeistret over planetens underverk med Star Walk 2, et interaktivt kart over nattehimmelen. Pek den opp i himmelen og få en virtuell visning av hva som er der, sammen med en galakse av informasjon om stjernene, stjerner og andre himmellegemer du kan se - den perfekte late-night-aktiviteten på campingturer.

Plomme Photo Hunt (iOS)

Hvis du vil ha noe for å hjelpe barnet ditt med å se deres hage i et helt nytt lys, er Plums Photo Hunt her for å hjelpe. Guidet av en vennlig, animert plomme (bare gå med det), gir denne pedagogiske appen barn 36 "bildeoppdrag" for å fullføre, for eksempel snapping blader og blomster - samt muligheten til å bli "fotobombet" av Plum.

Geocaching (iOS, Android, Windows)

Du er aldri for ung (eller for gammel) for litt geocaching. Det er i hovedsak en gigantisk digital skattejakt, ved hjelp av telefonens GPS for å finne beholdere plassert av andre spillere. Beholderne kan være i parker, under broer eller på toppen av åser - det er en flott aktivitet å være med på barnet ditt, og en unnskyldning for en god tur!

>> LES: TOPP 10 APPS FOR TODDLERS

Trær PRO HD (iOS, Android)

Ta en tur i skogen en læreropplevelse med denne appen, som har detaljert informasjon om trær fra hele verden, samt å forklare hvorfor trær er så viktige for økosystemet. Barna kan oppdage navn og fakta om trærne i hagen eller parken, og teste deres kunnskap med quiz-programmet.

DisneyNature Utforsk (iOS)

Visst, du har kanskje ikke en jungel eller en dyrelivspark i nærheten, men denne appen gir dine dyrelskende barn en ganske god erstatning: et utvalg av 20 dyr som kan vises magisk på kameraapplikasjonen! I tillegg til å få bildene tatt med apekatter, bjørner og løver, kan barna utforske en rekke morsomme fakta om deres favorittdyr.

Fugler i Storbritannia (iOS, Android)

Denne fugletitting-appen har ikke bildeteknologien til Birdsnap, men det er mye mer britisk-centrert - og til og med lydopptak av fuglesanger og samtaler, så selv om barnet ditt ikke kan se en fugl, kan de fortsatt identifisere det. Fullpakket med autoritativ informasjon, det er en flott måte for eldre fuglekikkere å ta hobbyen opp i hakk.

Spyglass (iOS)

Er du en utendørs type som elsker å gå på tur med barna dine? Neste gang, ta med dette smart kompassappet for å lære dem alt om å navigere i naturen. I tillegg til et komplett kompass, inneholder appen kart, kikkert, veipunktspor, måler, stjernefinner og mer - de har ingen unnskyldning for å gå seg vill.

OutDoors GB (iOS, Android)

En sannsynligvis mer egnet for eldre barn, denne samlingen av apper er likevel en fin måte å oppmuntre ethvert barn som nylig har tatt opp å løpe, vandre eller sykle. Med kart av høy kvalitet Ordnance Survey og muligheten til å registrere ruter, se nåværende hastighet og høyde og et praktisk innebygd kompass, er det den perfekte følgesvennen for det store utendørs.

Hilsen av Park Resorts

Anbefalt: