Topp 10 kjendis transformasjoner

Innholdsfortegnelse:

Topp 10 kjendis transformasjoner
Topp 10 kjendis transformasjoner

Video: Topp 10 kjendis transformasjoner

Video: Topp 10 kjendis transformasjoner
Video: PLANTS VS ZOMBIES 2 LIVE 2023, Desember
Anonim

Luke Evans - Dracula utallige

Image
Image

Hva han gjorde: Evans måtte komme inn i krigerlignende form for filmen. Ikke for stor, så han kunne fortsatt gjøre stuntene, men store nok til å se imponerende.

Hvordan trente han: Ofte mange hjerte- og supersett. Trening måtte gjøres raskt da Evans passet det inn etter 12-timers dager på setet. For de mer hardcore scenene hadde Evans en stuntdobbel som gikk i dybde med MF på treningsplanen.

Det han spiste: En super streng diett. Ingen sukker, ingen sauser, ingen brød, ingen kremer. Bare naturlig mat og mange proteiner. Selv protein shakes var diettversjoner. Evans tok også mye kosttilskudd, inkludert omega 3, grønnsaksjuice, aminosyrer og rikelig med vann.

Vanskelighetsgrad: 7

Chris Pratt - Galaksens voktere

Image
Image

Hva han gjorde: Pratt og trener Duffy Gaver begynte sin treningsplan seks måneder før de begynte å skyte Voktere. Han måtte miste rundt 27 kg mens han legger muskler og sørget for at han ble stående slik at hans seks-pakke forblir fremtredende.

Hvordan trente han: Han løftet vekter fire eller fem ganger i uken i en time om gangen. I de første månedene var det hovedsakelig tradisjonelle bodybuilding økter for å legge til størrelse, målrettet mot bestemte muskelgrupper på separate dager (de faktiske splittene endret fra måned til måned). Mot slutten begynte han å blande ting opp og legge til i kretsopplæring og P90X treningsøktene for å få ham til å lene seg. Pratt varierte sine kardio sessjoner ved å starte på terrengsykling, løping, svømming og kickboxing.

Flere trenings tips fra Chris Pratt

Det han spiste: En diett som er lav i karbohydrater og høy i protein for å sikre at kroppsfettet mistet mens muskelen ble oppnådd.

Vanskelighetsgrad: 8

Christian Bale - Maskinisten til The Dark Knight

Image
Image

Hva han gjorde: Christian Bale måtte slippe fra sin normale vekt på 82 kg til det latterlige skjelettet 53kg anoreksiske insomniac han spiller i Maskinisten. Han måtte da hoppe fra det til den store 98kg for å gjengi sin rolle som Batman i The Dark Knight.

Hvordan trente han: For å bøte opp etter slanking ned til en så skremmende, slank versjon av seg selv, måtte Bale starte sin metabolisme, som hadde tatt en ganske stor utjevning fra sin intense sult. Han måtte trene ekstremt hardt med intense tyngdevekter, plyometrisk kretsopplæring og motstandsvektstrening. Legger i kampsport trening, lunges, chin-ups, squats og high-pulls som etterbehandlere.

Se den fullstendige Batman treningsplanen her

Det han spiste: Da han mistet vekten, gikk Bale inn i nesten total sult, og spiste bare en boks tunfisk og et eple hver dag.

Vanskelighetsgrad: 10

Ryan Reynolds - Van Wilder til Blade Trinity

Image
Image

Hva han gjorde: Reynolds gikk fra å være tynn preppy college boy in Van Wilder til en robust, revet prøve i det som virket som en kort tid. Han er nå godt kjent for å ha en av de beste kroppene i Hollywood.

Hvordan trente han: Jeg har ikke en fast rutine. Noen ganger er treningen min veldig kardio-sentrisk - som når jeg trente for New York City-maraton for noen år siden - men hvis jeg forbereder meg på en filmrolle, vil jeg hovedsakelig løfte vekter. Det er også en forskjell mellom å gjøre estetisk trening for å oppnå en viss utseende og funksjonell trening, som jeg gjør hvis jeg forbereder meg for en stunt-tung film for å hjelpe meg å unngå å bli skadet, sier Reynolds.

Mer fra Ryan Reynolds trening her

Det han spiste: Reynolds er naturlig slank, så for å ta på så mye muskler måtte han ta på minst 4000 kalorier hver dag, inkludert karbohydrater. Når massen var pakket, begynte han å trimme seg ned og senket kaloriinntaket litt, spiste mer protein og mindre karbohydrater.

Vanskelighetsgrad: 8

Tom Hardy - kriger

Image
Image

Hva han gjorde: Hardy måtte bli mager mens han var stor, og se ut som en fighter, ikke bare noen som treffer treningsstudioet fire dager i uken.

Hvordan trente han: Jeg kaller filosofiens signalering. Gjennom hele dagen må du sende konstante signaler til kroppen din, slik at den tilpasser seg i retningen du peker på. Det er bedre å gjøre 10 press-ups hver time enn 100 i en enkelt brast. Hvis du gjør ting ofte nok, tilpasser kroppen din for oppgaven du satte den, og du utvikler seg, sier Hardys trener Paul Munore aka Pnut.

Ta en titt på noen av Hardy's insideropplæringshemmeligheter her

Det han spiste: Et magert diett av protein og grønnsaker, som pakker inn over 3500 kalorier om dagen.

Vanskelighetsgrad: 7

Chris Hemsworth - Thor

Image
Image

Hva han gjorde: Selvfølgelig ville Hemsworth ikke kunne bli ganske så stor som Thor er portrettert i tegneseriene, men han måtte komme så nært som mulig, samtidig som han fortsatt kunne være behjelpelig med å utføre stunts.

Hvordan trente han: "Kettlebell-rutinene som treneren trengte meg gjennom, var intens, delvis fordi jeg aldri hadde brukt dem før, men også fordi det er en tung kombinasjon av kardio og vektløfting," sier den 30-årige tidligere Home & Away-stjernen. "Mesteparten av treningen min var tidligere rettet mer rundt kardio - hovedsakelig boksing og Muay Thai, med noen vektelementer.Jeg hadde ikke opplevd kettlebells, men det er en fin måte å bygge funksjonell styrke på."

Se det fulle Thor trening her

Det han spiste: Jeg overgir i utgangspunktet protein og uendelige mengder kyllingbryst, biff, fisk, grønnsaker og brun ris, sier Hemsworth.

Vanskelighetsgrad: 7

Hugh Jackman - jerv

Image
Image

Hva han gjorde: Oppnå en god muskel tetthet mens du er fortsatt mager nok til å trekke av X-Men standard skinn jumpsuit. Alt i en alder av 40 år.

Hvordan trente han: Jeg fikk Hugh til å holde fast i seks-til-12-rep-serien i vår massebyggingsfase, sier treneren Mike Ryan. «Han ville gjøre fire sett, med den tredje som regel å være tvangsrepresentanter, hvor jeg ville hjelpe ham med å komme seg gjennom de siste få. Da ville han redusere vekten med 25% og gå for 15-18 reps i sitt siste sett, sier Jackmans trener Mike Ryan.

Se hele Wolverine-treningen

Det han spiste: Seks høyproteinmåltider om dagen, rikelig med vann og ekstra proteintilskudd.

Kassen Jackmans fulle måltid plan

Vanskelighetsgrad: 7

Bradley cooper - A-laget

Image
Image

Hva han gjorde:Fikk mager og muskuløs mens du mister nok fett for å oppnå en lav kroppsfettprosent.

Hvordan trente han: Cooper tilbrakte to timer om dagen i treningsstudioet med en personlig trener som gjorde mye styrke og kjerneopplæring. Han brukte '3-2-1 Metode' - det er tre kardio kretser, to styrke treningskretser og en kjerne trening, hver i 10 minutter.

Det han spiste: Cooper måtte fjerne alt salt, mel og sukker. Det betydde ikke flere smørbrød, en av hans favoritt-snacks. Denne dietten tillot ham å kvitte seg med alle de stædige bodyfatene som hadde satt seg rundt sin midseksjon.

Vanskelighetsgrad: 6

Gerard Butler - 300

Image
Image

Hva han gjorde: En av de mest bemerkelsesverdige berømthetstransformasjonene, Butler, måtte trenge intensivt i fire måneder for å skape den berømte spartanske krigsmodellen som vi ser i filmene.

Hvordan trente han: Den 300-rep Spartan trening: 25 pull-ups, 50 døde heiser med 60kg, 50 push-ups, 50 hopp på en 60cm-boks, 50 gulvservietter, 50 enkeltarms ren-og-presser med en 16kg kettlebell og 25 mer trekk -ups (uten hvile i mellom). Til dessert ville han engasjere seg i intense øvelser som dekkflipping og gymnastikk-stil ringtrening.

Det han spiste: Mye og ofte. En diett høy i protein gjennom og i begynnelsen høy i karbohydrater for bulking delen av treningen og deretter nesten helt eliminere dem til å hjelpe avsløre "at" six-pack.

Vanskelighetsgrad: 9

Henry Cavill - Mann av stål og Immortals

Image
Image

Hva han gjorde: Mark Twight, mannen bak kroppene til de 300 spartanerne var opptatt av å snu Cavil fra gjennomsnittlig mann til superhelte. Da de første skuddene til ham etter transformasjonen ble lekket, brøt den nesten internett på et Kim Kardashian-bum-nivå.

Hvordan trente han: Cavill måtte sette seg gjennom Gym Jones Superhero Training Plan, og det var ikke på noen måte rask eller enkel.

Det han spiste: Vi har Cavil sin fulle måltidsplan fra da han trente for Immortals akkurat her.

Vanskelighetsgrad: 8

Anbefalt: